Nutraxin Multivitamin Mineral Complex 60 Tablet Erkeklere Özel

232 TL
(3,87 TL / kapsül)
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,90 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,38 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutraxin Multivitamin Mineral Complex 60 Tablet Erkeklere Özel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOMŞU ECZANE Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün KOMŞU ECZANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nutraxin MultiVitamin Mineral Complex Erkek 60 Tablet Nutraxin MultiVitamin Mineral Complex Erkek 60 Tablet erkeklere özel olarak 14 vitamin ve 7 mineral içeren bir formüle sahiptir. Nutraxin MultiVitamin Ne İşe Yarar? Nutraxin Mens Multi Vitamin Complex günlük vitamin mineral ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yardımcı olur. Erkeklere özel hazırlanan vitamin ve mineraller sayesinde gün boyu kendinizi daha dinç hissetmeniz ve bağışıklık sisteminizin güçlenmesi noktasında sizlere yardımcı olacaktır. Nutraxin MultiVitamin Nasıl Kullanılır? Nutraxin Mens Multi Vitamin Complex yetişkinler için takviye edici gıda olarak, günde 2 tablet bol su ile tüketilmesi önerilmektedir. Nutraxin MultiVitamin Fiyat Nutraxin Mens Multi Vitamin Complex ürünümüz ile ilgilenen tüketicilerin beklentilerini maksimum seviyede karşılamak için gerekli rekabet koşullarına uygun fiyatlarımızı sitemizde bulabilirsiniz. Nutraxin MultiVitamin Erkek ürününde en ve %100 orijinal ürün garantisini vermekteyiz. Nutraxin ve diğer markalara ait ürünlerimizde müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlamak Protein34 olarak ilk hedefimizdir. Nutraxin Mens Multi Vitamin Complex kullananlar ve ürünü kullanmayı düşünen siz tüketicilerimizin görüş ve önerileri bizler için önemlidir. Çünkü ürünler hakkında en doğru ve gerçekçi yorumları kullananlar yapar. Satışa sunulan ürünlerimiz ile ilgili ön bilgi için yapılan yorumları inceleyerek bu tecrübeden sizlerde kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver