Obaçay Karadeniz Çayı 1 Kg

199,95 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
199,75 TL
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Obaçay Karadeniz Çayı 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mahalle Bakkalı Satıcı Ünvanı: KAZIM ŞİŞMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140447920
    Bu ürün Mahalle Bakkalı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Obaçay Karadeniz Çayı 1 kilogramlık paketleri günün her saatinde içebileceğiniz lezzetli Karadeniz çaylarını sizlere sunmaktadır. Karadeniz’in harmanının eşsiz demi, lezzeti ve kokusu ile birlikte üretilen Obaçay Karadeniz Çayı, uzun süre boyunca taze kalabilecek özelliklere sahiptir.
  • Çayınızın uzun süre boyunca sağlıklı ve güvenilir bir şekilde muhafaza edilmesini istiyorsanız kuru ve serin yerlerde saklamanız yeterli olacaktır. Çay keyfinizi kendiniz veya sevdikleriniz ile yaşayabilmek istiyorsanız kireçsiz temiz su kullanmaya da özen göstermelisiniz. Ortalama olarak 10 ile 15 dakika arasında demleyebileceğiniz Obaçay, çay kategorimizde yer almaktadır.
Geri Bildirim Ver

Obaçay Karadeniz Çayı 1 kg

Çay, günlük hayatta oldukça sık tüketilen bir içecektir. Bu geleneksel içecek hem kültür haline gelmesiyle hem de demlenmesinin kolay olması sık tercih edilme sebepleri arasındadır. Arkadaşlarınızla otururken, misafiriniz geldiğinde veya işteyken molalarda yanınızda olan bir üründür. Ayrıca, hazırlanmasının pratik olmasıyla ve kısa zamanda demlenmesi ile birlikte sürekli tüketilen bir sıcak içecek haline gelir. Obaçay Karadeniz Çayı 1 kg toplanma aşamasından, evdeki demliğe gelinceye kadar lezzetini ve doğallığını korur. Bu ürün, bahçeden toplandığı andan beri ilk tazeliğini ve aromasını koruyarak bardaklarınıza gelir. 1 kilogramlık paketleri ile marka, günün her saatinde kolayca demleyebileceğiniz bu lezzetli çay ile Karadeniz toprağının ve havasının lezzetini evinize ve ofisinize taşır. İstediğiniz aromalarla karıştırmaya uygun olan ürünün yapısı, bu sıcak içeceği istediğiniz gibi içmenizi sağlar.

  • Taze ve hijyenik
  • Lezzetli ve kaliteli
  • Doğal içerikli

Obaçay Karadeniz Çayının Avantajlı Özellikleri

Obaçay Karadeniz Çayının Avantajlı Özellikleri

Güne başladığınız ilk saatlerde, günün ilerleyen saatlerinde, yoğun geçen gün içerisinde bile özel olarak hazırlanmış bu sıcak içecek size eşlik eder. Bu kadar sık tüketilen bir içeceğin taze, lezzetli ve doğal olmasını her müşteri ister. Marka, müşterilerinin her gün tükettiği bu ürünün oldukça kaliteli ve lezzetli olmasına önem verir. Ayrıca, çay tamamen bitkisel ve doğal bir içecek olduğu için katkı maddesi bulundurmaz. İçinizi her gün ısıtan bu lezzete ulaşmak oldukça kolaydır. Hazırlanışının pratik olması ve hızlı demlenmesi sürekli tüketilmesinin sebepleri arasındadır. Ürün çaymatiklerde, porselen veya çelik demliklerde demlenmeye uygundur. Obaçay Karadeniz Çayı 1 kg yorumları ile bu ürünü satın alan diğer müşterilerin yorumlarını okuyabilir ve onların çayı nasıl demledikleri, ürün hakkındaki düşünceleri gibi detaylara ulaşabilirsiniz.

Obaçay Karadeniz Çayının Doğal İçeriği

Obaçay Karadeniz Çayının Doğal İçeriği

Tarlada yetişen bitkilerinin tazeliğini yitirmeden zamanında toplanmasına oldukça dikkat eden marka, bu tazeliğin bardaklarınıza kadar gelmesini hedefler. Marka ürünün tazeliğini, evinize gelene kadar vakumlu sıkı ambalajı ile korur. Vakumlu paket sayesinde paket açılana kadar içindeki ürün uzun zaman dayanıklılık gösterir. Tazeliği tadından ve görüntüsünden hissedilen ürünün saklama koşulları sağlandığında, ürünü uzun zaman boyunca aynı tazelikte tüketmek mümkün olur. Tazeliği gösteren bir diğer gösterge ise ürünün demidir. Ürün tavşan kanı çay içmeyi seven birçok müşterinin favorisi haline gelir. Birçok kişi arkadaşıyla veya misafirleriyle otururken bardaklarca çay içer. Bu kadar sık tüketilen bir ürünün katkısız ve doğal olması sağlığınız için önemlidir. Siz de taze ve doğal bu ürünü satın alarak dostlarınız ve misafirlerinizle afiyetle içebilirsiniz.

İndirimli Obaçay Karadeniz Çayı 1 kg Fiyatları

İndirimli Obaçay Karadeniz Çayı 1 kg Fiyatları

Marka, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı öncelikli hedeflerinden birisi haline getirir. Obaçay Karadeniz Çayı 1 kg fiyatı bu ürünün tazeliği, paketlenmesi ve işleme süreci dikkate alınarak belirlenir. Taze toplanan ve işlenen bu ürünler, paketteyken dahi tazeliğini korumaya devam eder. Hiçbir katkı maddesi bulunmayan, oldukça doğal olan bu ürün, lezzetiyle müşterilerin beğenisi toplar. Uzun zamandır bir gelenek haline gelen olan çay vakitleri, dostluk ve misafirliğin de simgesi haline gelir. Gün içinde en az su kadar çok içilen bu ürün diğer aromalarla karıştırmaya uygundur. Dolayısıyla ek olarak aldığınız bir aromayı bu ürüne katarak zevklerinize göre içmeye uygun hale getirebilirsiniz. Bu ürünün lezzeti sayesinde çay saatleriniz çok daha keyifli geçer. Tazeliği ve doğallığı ile dikkat çeken ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.