OFFICIALLED 2.5 İnç Mavi-Beyaz Bi-Xenon Mercek Uyumlu Yuvarlak Çift Angel Kapak

849,90 TL

Ürün Bilgileri

OFFICIALLED 2.5 İnç Mavi-Beyaz Bi-Xenon Mercek Uyumlu Yuvarlak Çift Angel Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: officialautodesign Satıcı Ünvanı: YUSUF GÜVEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4520280968
    Bu ürün officialautodesign tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2.5 İnç Mavi-Beyaz Bi-Xenon Mercek Uyumlu Çift Angel Kapak Binek Araçlarınız için Güçlü ve Estetik LED Far Merceği Geceleri veya sisli, karlı veya yağmurlu havalarda araç kullanmak, sürüş güvenliğini önemli ölçüde azaltır. Bu hava koşullarında ,yolunu daha net ve parlak bir şekilde göremeyen sürücüler, karşıdan gelen araçları veya yoldaki engelleri daha geç fark edebilir ve kaza riskini artırabilir. Universal LED Far Merceği, bu riskleri azaltmak için tasarlanmış, güçlü ve estetik bir aydınlatma çözümüdür. Tüm marka ve model binek araçlarda kullanılabilen bu far merceği, 6000K beyaz ışık ile yolu daha net ve parlak bir şekilde aydınlatır. Bu sayede, geceleri veya sisli, karlı veya yağmurlu havalarda daha güvenli bir sürüş sağlar. Universal LED Far Merceği' nin öne çıkan özellikleri şunlardır: Universal uyumluluk: Tüm marka ve model binek araçlarda kullanılabilir. Yüksek güç: 6000K beyaz ışık ile güçlü bir aydınlatma sağlar. Estetik tasarım: Modern ve şık tasarımı ile aracınıza estetik bir görünüm katar. Kolay montaj: Farın camını sökerek orijinal duy kısmını çıkarıp far merceğini yerleştirmeniz yeterlidir. Universal LED Far Merceği, aracınızın görünümünü ve güvenliğini artırmak için ideal bir seçimdir. Bu far merceği ile aracınızın görünüşünü daha şık ve modern hale getirebilir, geceleri veya sisli, karlı ve yağmurlu havalarda daha güvenli bir sürüş yapabilirsiniz. Hemen sipariş verin ve aracınızın görünümünü ve güvenliğini bir üst seviyeye taşıyın!

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
  • Far (Ampul) Tipleri Led
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver