OG natural Domates Salçası 500 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

OG natural Domates Salçası 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Köy Ürünlerinden Ev Yapımı Doğal Domates Salçası. Köy Ürünlerinden ev yapımı olarak sınırlı sayıda hazırlanan organikgurmem domates salçası, Fabrikasyon seri üretim salcalardan tat ve kalite olarak çok farklıdır. Güneşte Kurutulmuş Lezzeti Korunmuş Domatesler güneşte kurutularak çekildiğinden lezzeti tadı domates salçasının içinde kalır, suyu süzülen domates salcaları gibi lezzeti suyuyla gitmez. Sabır ve özenle günlerce kurutulan ve tam kıvamında çekilen domateslerden, tam tadında elde edilen ev yapimi domates salçası cocuklugumuzdaki ekmeğe sürdüğümüz domates salcaları gibi.. Seri Üretim Fabrikasyon Domates Salçasından Farkı Seri üretim domates salcası suyu süzülerek veya fırında suyu alınarak yapıldığından ev yapımı güneşte kurutulan donates salçası lezzetini vermez. Ayrıca ev yapımı domates salçalarımızda uzun raf ömrünü sağlayacak katkı maddeleri kullanılmaz, katkısız koruyucusuz zehirsiz sekilde sizlere en doğal haliyle sunulur.Ürünlerim Nasıl Gönderiliyor? Sipariş verdiğiniz ürünler cinsine göre özenle paketlenir. kırılma dökülme vs. önlemek adına köpük, patlayan poşet vb. darbe emici ambalajlar ile dikkatle paketleme yapılır. soğuk zincir ürünler özel ısı yalıtımlı kutularımızla çok düşük derecelere kadar şoklanır ve buz aküsü vb. jellerle desteklenerek, soğukluğunu 4 güne kadar muhafaza edecek şekilde gönderim sağlanır. Ürünleriniz siparişinizi mütaakip 5 iş günü içinde kargoya verilir. Tükenen veya taze üretilmesi gereken ürünlerde bu süre 9 iş gününe kadar çıkabilir. Kargonuz çıktıktan sonra, bulunduğunuz ilin Adapzarına uzaklığı, 500 km olan illere 1-2 güne, 500 km olan illere 2-3 güne ulaşıyor. *Hava şartlarına bağlı olarak teslim süresi değişiklik gösterebilir. Bu ürün ShopPHP e-ticaret yazılımı ile listelenmiştir
Geri Bildirim Ver