Ortec 12v 7 Ah 12n7a-bs Motosiklet Aküsü

799 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Ortec 12v 7 Ah 12n7a-bs Motosiklet Aküsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİSİKLET DÜNYASI Satıcı Ünvanı: YUNUS HOŞGELDİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4640189729
    Bu ürün BİSİKLET DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ORTEC 12 VOLT 7 AMPER 12N7A-BS 2020 ÜRETİM ÜRÜN BOYUTLARI MOTORUNUZUN AKÜ YUVASINA UYDUĞU SÜRECE HER MOTOR İÇİN KULLANABİLİRSİNİZ. AMPER DEĞERLERİNDE FARKLILIKLAR OLMASI MOTORUNUZ İÇİN BİR SORUN TEŞKİL ETMEYECEKTİR. BAKIMSIZ JEL AKÜ UZUN ÖMÜRLÜ ve YÜKSEK PERFORMANSLI AKÜ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ BOYUTLAR BOY:131mm EN:69mm YÜKSEKLİK:113mm Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir
Geri Bildirim Ver

Ortec Motosiklet Aküsü Seçenekleri Trendyol'da!

Ortec LC127 12N7A-BS 12V 7 Ah motosiklet aküsü, fonksiyonel özellikleriyle bir adım öne çıkar. Ürün, eskiyen ve işlevsiz hâle gelen motosiklet aküsünü yenilemek için elverişlidir. Motosikletin çalışmasını sağlayan bu parça marş motorunu elektrik akımını verimli bir şekilde iletir. Söz konusu parça, şarj edilebilir yapıda tasarlanır. Motosiklet her çalıştığın akü kendi kendine şarj olur. Ürün, uyumlu akü yuvasına sahip tüm motosiklet modelleri için tercih edilebilir. Ortec LC127 12N7A-BS 12V 7 Ah motosiklet aküsü, yüksek performansıyla beklentileri fazlasıyla karşılar. Ayrıca kaliteli yapısı sayesinde de uzun ömürlü kullanıma imkân verir. Ortec LC127 12N7A-BS 12V 7 Ah motosiklet aküsünün öne çıkan genel özellikleri ise şu şekilde sıralanır:

  • Ebat: 131 mm boy, 69 mm en, 113 mm yükseklik
  • Gerilim: 12 V
  • Amper: 7 Ah

Ortec 12v 7 ah 12n7a-bs Motosiklet Aküsünün Özellikleri Nelerdir?

Ortec 12v 7 ah 12n7a-bs Motosiklet Aküsünün Özellikleri Nelerdir?

Ortec LC127 12N7A-BS 12V 7 Ah motosiklet aküsü, işlevsel yapıya sahip bir üründür. Bahsi geçen akü, yüksek kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Uzun ömürlü bir performans sergilediği için gönül rahatlığıyla tercih edilir. Bu ürün, 12 V gerilim değerine sahiptir. Ayrıca 7 Ah güç kapasitesi sayesinde beklentilere yanıt verir. Elektrik enerjisini başarılı bir şekilde kinetik enerjiye dönüştürür. Akü, motosikleti çalıştırdığınız anda marş motoruna elektrik akımını iletir. Motosikletin hareket almasını sağlayarak sürüş deneyiminin iyileştirilmesine katkıda bulunur. Söz konusu akü radyo ve far lambası gibi elektrik ihtiyacı bulunan kısımların da işlevsel hâle gelmesini mümkün kılar. Ortec 12N7A-BS 12V 7 Ah motosiklet aküsü, güncel üretim teknolojileriyle tasarlanmıştır. Bakım gerektirmeyen bu jel aküyü motosikletiniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

Ortec 12v 7 ah 12n7a-bs Motosiklet Aküsü Hangi Araçlarda Kullanılır?

Ortec 12v 7 ah 12n7a-bs Motosiklet Aküsü Hangi Araçlarda Kullanılır?

Ortec 12N7A-BS 12V 7 Ah akü, her motora uygun bir üründür. Motosiklet akü yuvası ölçülerinin uyumlu olması hâlinde pek çok araca kolayca takılır. Ürünün boy ölçüsü 131 mm'dir. Ayrıca eni 69 mm ve yüksekliği 113 mm'dir. Akü, ideal ölçüleri sayesinde sıkça tercih edilir. Söz konusu ürün, motosikletlerin eskiyen aküleri yerine kullanılır. Motosikletlerin önemli yedek parçalarından biri olduğu için geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ortec 12V 7Ah, motosikletiniz ile farklı amper değerlerine sahip olsa da uyumlu bir yapı sunar. Akü ile motosikletin amper değerinin eşleşmemesi herhangi bir sorun teşkil etmez.

Ortec 12v 7 ah 12n7a-bs Motosiklet Aküsü Nasıl Çalışır?

Ortec 12v 7 ah 12n7a-bs Motosiklet Aküsü Nasıl Çalışır?

Ortec LC127 12N7A-BS 12V 7 Ah motosiklet aküsü, şarj edildiğinde çalışır konuma gelir. Aküde anot ve katot ismi verilen kutuplar birbirine bağlıdır. Motosiklet devresi açıldığı anda çeşitli tepkimeler gerçekleşir. Bu tepkimelerin sonucunda ise elektrik enerjisi ortaya çıkar. Elektrik enerjisi motosikletin çalışmasını sağlar. Motosiklet her çalıştırıldığında akü şarj olur. Motorun çalışmadığı durumlarda far lambalarının açık kalması ise akünün şarjını bitirir. Motosiklet aküsünü şarj etmek için ise ürünün üzerinde yer alan negatif ve pozitif kutuplara dikkat etmeniz son derece önemlidir. Farklı bir aküden enerji aktarımı yaparken kabloların belirli bir sırada belirtilen simgelerle eşleştirmesi yapılır. Kablo başlıkları doğru yere konumlandırıldığında akünüz güvenli bir şekilde şarj olur. Ortec LC127 12N7A-BS 12V 7 Ah motosiklet aküsü yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerini yansıtır. Yorumları yakından inceleyerek aküyle ilgili farklı kişilerin tecrübelerini öğrenmeniz mümkündür. Siz de eskiyen motosiklet akünüzü pratik bir şekilde yenilemek için bu kaliteli ürünü Trendyol ayrıcalıklarıyla sipariş verebilirsiniz.