Ortost Ordu Tost Ekmeği(10 DİLİM TOST) 1200gr.

124,90 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ortost Ordu Tost Ekmeği(10 DİLİM TOST) 1200gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelsineve Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN DİNÇSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4109590905200015 Vergi Kimlik Numarası: 3000152130
    Bu ürün Gelsineve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ordu' nun coğrafi işaret almış tostu. Fındık kabuğunda ısıtılmış taş fırınlar da pişirilen özel hamuru ve mayasıyla Ordu Tost Ekmeği hem çok lezzetli hem de çok doyurucu. Oda sıcaklığında 5 gün, buzdolabında 10 gün, derin dondurucu da 6 ay saklanabilir. EZME SUCUK TARİFİ: 1 kg kıyma, 50 gr sucuk baharatı, 15 gr tuz, 20 gr sarımsak karıştırılır. Streç e sararak dolap da en fazla 3 gün saklanabilir. İhtiyacınız kadarını bıçakla ezerek tost ekmeğiniz arasına sürerek tüketebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Ortost Ordu Tost Ekmeği (10 Di̇li̇m Tost) 1200 gr

Güne sağlıklı ve enerjik bir başlangıç yapmak için önemli bir yere sahip olan kahvaltılarda pratik bir şekilde hazırlanan tarifler tercih edilir. Sucuk, kaşar ve salam gibi çeşitli malzemelerin kullanımıyla hazırlanan tostlar, enerji depolamak için lezzetli bir tercihtir. Tost hazırlarken tercih edilen ekmek, lezzetin belirlenmesi noktasında önemli rol oynar. Coğrafi işaret almış olan bu ekmek, çıtır çıtır, lezzetli tostlar hazırlamanızı sağlar. Özenle pişirilen Ortost Ordu tost ekmeği (10 di̇li̇m tost) 1200 gr uzun süre boyunca muhafaza edilir. Ara ve ana öğünlerde tost yemek istediğiniz anlarda doyurucu ve lezzetli tarifler hazırlamanızı sağlar. Tazeliğini uzun süre boyunca koruyan ürün, lezzetli tadıyla ön plana çıkar. Kendiniz ve çocuklarınız için hazırlayacağınız tostlar için lezzetli bir altyapı oluşturur.

  • Coğrafi işaret
  • Kullanışlı boyut
  • Lezzetli tat

Lezzetli Tadıyla Öne Çıkan Ortost Tost Ekmeği

Coğrafi işaret almış olmasıyla bilinen ekmek, özel hamur ve özel maya kullanımıyla hazırlanır. Özel olarak hazırlanan tarifin malzemeleri bir araya getirilerek usta eller tarafından yoğrulur. Kıvamını alan ve şekillendirilen hamur fındık kabuğunda ısıtılmış taş fırınlar içerisinde kızarıp pişinceye kadar bekletilir. Doyurucu özelliğiyle dikkat çeken Ortost Ordu tost ekmeği (10 di̇li̇m tost) lezzetli ve enerji deposu yiyecekler hazırlamanızı sağlar. İçerisine farklı malzemeleri doldurarak hazırlayacağınız tostlar, günün her saatinde enerji almanızı sağlar. Doyuruculuğu ve büyük dilimleriyle öne çıkan ekmek damak tadınıza uygun olan tarifi hazırlamanıza alt yapı oluşturur. Karbonhidrat ihtiyacını lezzetli bir şekilde karşılamanızı sağlar. Özel olarak hazırlanan hamurun taş fırınlar içerisinde pişirilmesiyle elde edilen ekmek, damaklarınızda iz bırakacak tadıyla öne çıkar. Uzun süre boyunca tazeliğini koruyan ekmek aracılığıyla doyurucu öğünler hazırlayabilirsiniz.

Ortost Tost Ekmeğiyle Doyurucu Öğünler Hazırlama İmkanı

Besin değeri yüksek, çeşitli malzemelerle zenginleştirilen tostlar, kahvaltıların ve ara öğünlerin kurtarıcısı olarak rol oynar. Büyük dilimlere sahip olan Ordu tost ekmeği doyurucu ve zengin içeriğe sahip lezzetler hazırlamanızı sağlar. Özel hamuruyla lezzetli bir tada sahip olan ekmek, fındık kabuğunda ısıtılmış taş fırınlarda pişirilir. Kendine has hazırlanma ve pişirilme aşamalarına sahip olan ekmek, damaklarda iz bırakan bir lezzete sahiptir. Oda sıcaklığında 5 gün boyunca tazeliğini korur. Soğuk bir ortamda muhafaza etmek istediğinizde buzdolabında 10 gün, derin dondurucu içerisinde 6 ay boyunca bozulmadan saklayabilirsiniz. Coğrafi işarete sahip olan lezzet, yüksek besin değerlerine sahip, kıvamıyla damaklarda iz bırakan tostlar hazırlamanızı sağlar. Ordu’nun meşhur ekmeğini satın alarak öğünlerinize lezzet katabilirsiniz. Tazeliğini uzun süre boyunca koruyan ekmeği satın alarak lezzetli tostlar hazırlayabilir, öğünlerinize renk katabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Ortost Tost Ekmeği Fiyatları ve Yorumları

Fındık kabuğu ateşinde 2 saat boyunca pişirilen ekmek, kendine has hazırlanma aşamalarıyla dikkat çeker. Hazırlandıktan sonra bir gün dinlendirilen ekmeğin etrafında oluşan sert kabuk özel aparatlar aracılığıyla ayrılır. Yumuşak ve lezzetli bir ekmek kıvamına sahip olan ürün, Ordu’nun meşhur lezzetleri arasında yer alır. Büyük dilimleriyle doyurucu tostlar hazırlamanız için gerekli olan alanı sağlar. Lezzetli tadı ve büyük dilimleriyle yüksek besin değerine sahip tostlar hazırlayabileceğiniz ekmeği Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Ekonomik boyutuyla öne çıkan Ortost Ordu tost ekmeği (10 di̇li̇m tost) 1200 gr fiyatı bütçe dostu alışveriş imkanı sunar. Ekmeğin lezzeti ve özellikleri hakkında çeşitli bilgiler içeren Ortost Ordu tost ekmeği (10 di̇li̇m tost) 1200 gr yorumları deneyimli müşteriler tarafından yazılır. Ürünü satın alıp tüketen müşterilerin yorumlarına göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.