Genel Markalar Ağaç Tütsü (1 Adet)

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
400 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ağaç Tütsü (1 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKLIMDASIN Satıcı Ünvanı: FERDİ SAĞIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7370775531
    Bu ürün AKLIMDASIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet Orjinal Palo Santo Ağaç Tütsü Bu palo santolar peruda yetişmektedir. Palo santolar dinlendirici özelliği ile ön plana çıkmaktadır.Palo santoların kokusu, çam-nane-limon karışımı gibidir. Palo santo kokuları bir evin odasını normal parfüm gibi kokutmamaktadır. 1 Palo santo çubuğu yaklaşık 1 hafta 10 gün kullanılabilmektedir.Ürünü hiç yakmadan bir kenara koysanız bile onun kokusunu hissedersiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik
    Organik
Geri Bildirim Ver

Palo Santo Ağaç Tütsü (1 Adet)

Tütsü, etrafa yaydığı güzel koku ile birlikte enerji temizliği ve odaklanma gerektiren ritüeller esnasında kullanılan bir malzemedir. Zihni açtığı ve enerjiyi yükselttiği düşünüldüğünden yoga, meditasyon, reiki gibi uygulamalarda özellikle kullanılır. Tütsünün birçok çeşidi bulunur. Ağaç tütsü bunlardan birisidir. Tütsü yakmak, kadim uygarlıklardan bugüne kadar devam ettirilen uygulamalardandır. Palo Santo ağaç tütsü etkileyici kokusu ve faydası itibarıyla çokça tercih edilen bir tütsü çeşididir. Kutsal bir ağaç olarak bilinen Palo Santo isimli ağacın gövdesinden elde edilir. Palo Santo kutsal odun ve azizlerin odunu anlamına gelir. Geniş yapraklı ağaç türlerinden olup, Peru’da yetişen endemik bir bitkidir. Bu ağacın hoş kokusu kişiye fiziksel, ruhsal ve psikolojik rahatlama sağlar. Bu tütsüyü Şamanların ve İnkaların törenlerde kullandığı bilinir.

  • Ağaç tütsü
  • Hoş koku, meditatif etki
  • Enerji temizliği

Palo Santo Kokulu Ağaç Tütsü (1 Adet) Özellikleri

Palo Santo Kokulu Ağaç Tütsü (1 Adet) Özellikleri

Palo Santo ağaç oldukça eski zamanlardan bilinen ve kutsal kabul edilen bir bitkidir. Birçok yararı vardır. İnsan beyni üzerindeki etkisinin büyük olduğu bilinir. Güçlü bir limonen ve a-Terpineol kaynağıdır. Palo Santo ağaç tütsü stresi atmak, endişe ve kaygıyı gidermek, zihni boşaltmak, yorgunluğu gidermek, huzursuzluktan kurtulmak, bulunduğunuz ortamın enerjisini temizlemek için kullanılan bir üründür. Bunun yanı sıra Palo Santo, detoksa yardımcı olur. Cilde iyi gelir ve parlaklık verir. Şifalı özellikleriyle de öne çıkan bu bitki kokusuyla ağrı kesici özelliği gösterir. Astım, öksürük gibi birçok hastalığa iyi geldiği düşünülür. Şifalı yüksek enerjisi ile moral ve motivasyonu artırır, negatif enerjilerden arınarak rahatlamayı sağlar. Kendine özel kokusuyla dikkat çeken Palo Santo ile kendinizi ruhsal olarak arınmış hissederek rahatlayabilirsiniz.

Palo Santo Kokulu Ağaç Tütsü (1 adet) Yorumları ve Faydaları

Palo Santo Kokulu Ağaç Tütsü (1 adet) Yorumları ve Faydaları

Palo Santo tütsüsünün birçok faydası olduğu bilinir. Sadece özel ve mistik kokusu ile değil fiziksel faydası ile de oldukça tercih edilen bir üründür. Baş ağrısını giderir ve günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmaya yarar. İyi bir antiseptiktir, mikrop ve bakterilere karşı koruyucudur. Doğal bir sinek ve haşere kovucusudur. Özellikle yaz aylarında sinek kovucu olarak bu tütsünün dumanından yararlanabilirsiniz. Kokusu, böceklere zarar vermeden onları kolayca uzaklaştırır. Ayrıca kokusu ağrılara iyi gelir. Eklem ağrılarının giderilmesine yardımcı olur. Fiziksel yararlarının dışında mistik ve şifalı Palo Santo tütsüsü, ruhsal ve psikolojik olarak rahatlatır. Negatif enerjiden arındırır. Sıkıntılı ruh halini ve melankoliyi dağıtır. Tüm bu özellikleriyle Palo Santo ağaç tütsü yorumları ve faydalarıyla oldukça öne çıkarak müşteriler tarafından tercih edilir.

Palo Santo Kokulu Ağaç Tütsü (1 adet) Fiyatı

Palo Santo Kokulu Ağaç Tütsü (1 adet) Fiyatı

Tütsüler yüzyıllar boyu bioenerji ve çakra açma çalışmalarında ya da arınma için kullanılır. Palo Santo da tütsüseverlerin, mistik kokulardan hoşlananların sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Yakıldığında ortaya çıkan kokusu ile adeta terapi etkisi sunar ve rahatlatır. Yakılmadığı zamanlarda bile hoş kokusu bulunduğu mekanı kaplar. Hafif tatlı çam kokusu limon ve nane notalarına sahiptir. Tütsünüzü çakmak yardımıyla ucu aşağı gelecek şekilde yakıp alev çıktıktan sonra söndürmeniz gerekir. Sonrasında bu yanma işlemi sürerken kokusu etrafa yayılır. 1 Palo Santo çubuğu 1 hafta 10 gün kadar kullanılır. Yaşam alanınızı, doğal taşlarınızı ve eşyalarınızı tütsüleyerek negatif enerjiden arındırabilirsiniz. Palo Santo Ağaç Tütsü (1 adet) fiyatı ürünün içeriğine göre belirlenir. Ürüne Trendyol'dan bütçenize uygun fiyat avantajıyla sahip olarak mistik ve güzel kokusu ile rahatlayabilirsiniz.