Panko japon ekmek kirintisi 1 kg paprika(turuncu)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Panko japon ekmek kirintisi 1 kg paprika(turuncu)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Özellikler Görünüm: Iri, iğne gibi, gevrek Sağlıklı: Daha az yağ emilimi Daha az un tüketimi: Diğer markalara göre vücuda daha az hidrokarbon girişi Hacimde %26 artış: Rakiplerin 6 litreye kıyasla 8 litre Hazırlama işlemi: Direkt ısı kullanmadan modern ve güncel cihazlarla pişirme Kullanım alanları: Balık, karides, hindi, tavuk, kırmızı et, soğan halkaları, unlu mamuller, kızarmış dondurma, morina ve peynir ve makarna ve peynir için kaplama olarak. Tatlı olarak: Meyve cipsi, kurabiye, irmik ve yulaf yerine, kek, kızarmış muz Hacim arttırıcı olarak: Graten çeşitleri, hamburger, hamur ve pizza, ev yapımı sucuk Gevrek ve tatlandırıcı olarak: Dövülmüş kebap, pirzola, falafel, şami kebabı Japon tarzında modern ve benzersiz teknoloji ile üretilmiştir. Yüksek proteinli unun özel birleşimi Pişirdikten sonra güzel bir altın rengi alır. Granülasyon homojenliği
Geri Bildirim Ver