PAPUA Pet Kedi Köpek Koku Giderici Spray 250 ml

149 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PAPUA Pet Kedi Köpek Koku Giderici Spray 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Emre Parfümeri Satıcı Ünvanı: EMRE PARFÜMERİ TEMİZLİK MADDELERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334019641600018 Vergi Kimlik Numarası: 3340196416
    Bu ürün Emre Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Papua Pet Kedi Köpek Koku Giderici Spray 250 ml Papua Pet patili dostlarınız için koku giderici sprey ile köpeklerinizden kaynaklı idrar, kusmuk, dışkı, kokularının kolayca önüne geçebilirsiniz. Vitapet Koku Giderici Spray sadece köpekler için değil, kediler başta olmak üzere diğer evcil dostlarınızdan kaynaklı kokularda da etkilidir. Özel formülü sayesinde saniyeler içerisinde hemen kokuyu ortadan yok etmektedir. Özel enzimlerin kullanıldığı ve tamamen sağlığa zararsız içeriklerden oluşan evcil hayvan koku giderici evcil dostlarınız da dahil ailenizin hiçbir üyesine zarar vermez. Evcil hayvan koku giderici kokunun üzerini örtmek yerine tamamen parçalayıp yok ederek evcil dostunuzun aynı alanı tuvalet olarak kullanmasının önüne geçmenize yardımcı olur. kötü kokuları giderir ve uzun süreli ferahlık sağlar. Dostunuzun işaretlediği alanı koku hafızasından silerek tekrar aynı bölgeye işaretleme yapmasına engel olur. Dilerseniz Mutfak, sigara, evcil hayvan, banyo, lavabo ve tüm kokuları gidermek için kullanabilirsiniz. Kötü kokuları kaynağından yok eder! Kötü kokulara sebep olan organik atıkların, yağların hızla giderilmesini ve arıtılmasını sağlayan, doğadan seçilmiş akıllı mikroorganizmalardan ve enzimlerden oluşan özel bir formüldür.
Geri Bildirim Ver