Patek Philippe Chronograph 18k Altın Erkek Kol Saati 5170j-001

3.690.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Patek Philippe Chronograph 18k Altın Erkek Kol Saati 5170j-001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gumrukesyalari Satıcı Ünvanı: HAS YILMAZ GÜMRÜK EŞYALARI TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458043006200013 Vergi Kimlik Numarası: 4580430062
    Bu ürün gumrukesyalari tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Patek Philippe Chronograph 18K Altın Erkek Kol Saati 5170J-001 Referans Numarası 5170J-001 Kurmalı Mekanizma Deri Kordon Mekanizma Güç Rezervi 65 Saat Su Geçirmezlik 30 Metre Çap 39mm (Tepe Hariç) Orijinal Kutu ve Sertifikası Mevcuttur Ürün amatör görseller tarafımıza aittir Sıfır Hiç Kullanılmamıştır Kargo saatimizden önceki tüm siparişler aynı gün içinde kargoya verilir. Ürünleri teslim alırken paketleri kontrol ediniz, hasarlı veya yırtık paketleri lütfen teslim almayınız veya ürün ile ilgili tutanak tutturunuz. Hasarlı paket teslim aldığınızda oluşabilecek sıkıntılardan firmamız sorumlu değildir. İade ve değişim için aklınızdaki soruları lütfen bize sorunuz. Aklınızdaki her türlü soru/sorun için bize 7/24 mesaj atarak ulaşabilirsiniz Çalışma Saatlerimiz Pazartesi - Cumartesi 08:00 - 18:00 (Pazar günleri firmamız çalışmamaktadır o yüzden mesajlarınız ve kargolarınız pazartesi günü işleme alınacaktır.)

Ürün Özellikleri

  • Kasa Çapı 39 mm
  • Kasa Materyali Çelik
  • Kordon Materyali Deri
  • Mekanizma Quartz
  • Kasa Renk Altın
  • Kordon Renk Kahverengi
  • Cam Tipi Mineral
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Patek Philippe Chronograph 18K Altın Erkek Kol Saati 5170J-001

Saat, oldukça yaygın kullanılan aksesuarlardan biridir. Özellikle erkekler tarafından sıklıkla tercih edilir. Patek Philippe Chronograph 18k altın erkek kol saati 5170J-001 dikkat çeken tasarımıyla birçok müşteriye hitap eder. Son derece şık yapısı ve parlak rengiyle cezbeden bir görünüme sahiptir. Model, altın rengi seven ve göz önünde olmayı seven kişiler için idealdir. Ürün, yapısı ve duruşuyla farklı giyim tarzlarına kolaylıkla adapte olan bir görünüme sahiptir. Bu sayede Patek Philippe erkek kol saati hem günlük hayatınızın hem özel günlerinizin vazgeçilmezi olur. Ürün, altın rengi ile zarif bir görünüm oluşturur. Bunun yanı sıra kordonun rengiyle de maskülen ve nostaljik sayılabilen bir tarza ulaşır. Kahverengi deri görünümlü kordonu ürünün kasa bölümüyle şık bir uyum içindedir.

  • 39 mm kasa çapı
  • Romen rakamları
  • Timsah derisi

Dikkat Çeken Patek Philippe Chronograph Erkek Kol Saati

Dikkat Çeken Patek Philippe Chronograph Erkek Kol Saati

Patek markasına ait bu parça, hem aksesuar olarak hem de zamanı öğrenirken oldukça işe yarayan bir üründür. Sarı altından olan yapısıyla dikkat çeken bu alet, her tarzdan her mevkiden insana yakışır. Patek Philippe Chronograph 18k altın erkek kol saati 5170J-001 kullananlar cihazı her gün ağırlık hissetmeden takabilir. Kahverengi katlanabilir kordonuyla kolayca bileğinize zorlanmadan oturur. Esnek kordonu sayesinde rahatlıkla katlanır ve bileğinizi şekline uygun olacak şekilde kavrar. Bu sayede kordon kenarından potluk veya taşma yapmadan rahatça kullanabilmenizi sağlar. Gümüş kadranlı oluşuyla altın zemin üzerinde dengeli bir uyum yakalar ve ürüne spor bir tarz katar. Patek Philippe Chronograph 18k altın erkek kol saati 5170J-001 satın alarak her yerde kullanabilir, spor ve aynı zamanda şık görünümlü bir tarzı kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

Patek Philippe Chronograph Altın Erkek Kol Saati Yorumları

Patek Philippe Chronograph Altın Erkek Kol Saati Yorumları

5170J-001 kodlu, göz dolduran bu parça sizin için kurtarıcı ve temel bir aksesuar olma özelliği taşır. Patek Philippe Chronograph 18k altın erkek kol saati 5170J-001 yorumları sayesinde ürünü kullanan müşterilerin bu model ile nasıl kombinler yaptıklarını görebilirsiniz. Şık bir görünüm için, yeni fikirlerden faydalanarak bakış açınızı zenginleştirebilirsiniz. Özellikle fotoğraflı yorumlar sayesinde hangi renk gömleklerle, hangi tarz tişörtlerle kullanıldığını inceleyerek kendi tarzınıza rahat bir şekilde adapte edebilirsiniz. Arka kapağının transparan oluşu sayesinde ürünün işleyişini ve çalışma mekanizmasını görebilirsiniz. Sarı altın olan kopçası sayesinde saatin kasasıyla aynı renkte olan bu ürün, uyum açısından hoş bir denge yakalar. Deri kordonu ile zarif bir görünüm oluştururken zamanı da kolayca tayin etmenizi sağlar. Siz de bu ürüne hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Patek Philippe Chronograph Altın Erkek Kol Saati Fiyatı

Patek Philippe Chronograph Altın Erkek Kol Saati Fiyatı

Oldukça farklı tarzlara adapte olan bu saatin bir diğer özelliği ise kronograf model olmasıdır. Bu özelliği sayesinde işlevselliğine yeni bir özellik katar. Kronograf saatler kronometre olarak da kullanılabilen saatlerdir. Cihaz üzerinde bulunan saniye ve dakika kadranları ile kronometre başlatıldığında zaman tayin edilebilir. Kol saatinin kenarında bulunan düğme sayesinde iki kere basınç uygulanarak kronometre rahatlıkla başlatılabilir. Patek Philippe erkek saat şık ve fonksiyonel tasarımı sayesinde kolaylıkla hediye olarak seçilebilen bir parçadır. Zamansız görünümü ile nesiller boyu ailenizin bir parçası olabilir. Patek Philippe Chronograph 18k altın erkek kol saati 5170J-001 fiyatı ile özel bir günde; eşinize, erkek arkadaşınıza, kardeşinize hediye edebileceğiniz değerli ve son derece hoş bir parçadır. Sizin için önemli olan kişileri bu güzel jestle şımartmak isterseniz bu parçaya Trendyol’dan hızlıca göz atabilirsiniz.