Paws Up Çikolata Özlü Kedi Köpek Durulanmayan Kuru Köpük Şampuan

260 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Paws Up Çikolata Özlü Kedi Köpek Durulanmayan Kuru Köpük Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: patilerhavaya Satıcı Ünvanı: LADİLA PET EVCİL HAYVAN MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Mersis Numarası: 0607069387900001 Vergi Kimlik Numarası: 6070693879
    Bu ürün patilerhavaya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köpeğinizin ve kedinizin günlük temizliğini yapacağınız, parlak ve canlı tüylere kavuşmalarını sağlayan etkin bir üründür. Farmakolojik Özellikleri: Kedi ve köpeklerde kullanılmaya mahsus, patili dostlarınızın tüylerinin susuz günlük temizliğini ve rahat taranımını kolaylaştıran, parlak ve canlı tüylere kavuşmalarını sağlayan üstün formüle sahip bir üründür. Ürün su bazlı olduğundan, tüylere eşit dağılır ve kirden arındırır. Kötü kokulara neden olan etkenleri elimine eder. Doğal aroma özelliği ile kedi veya köpeğinizin kalıcı, hoş bir kokuda olmasını sağlar. Genel Uyarılar: Kullanma talimatını mutlaka okuyun. Çocukların ulaşabileceği ortamlardan uzak tutun. Hamilelerin, bebeklerin ve solunum sistemi hastalığı olan kişilerin bulunduğu ortamlarda kullanmayın. Sadece evcil hayvanların üzerine sıkın. Ürünün göze temasından kaçının. Ürünün gözle teması halinde bol su ile yıkayın. Ürünü diğer pet temizlik ürünleriyle karıştırmayın. Direkt güneş ışığı ve 50 derecenin üzerindeki yerlerde bırakmayın. Özel klinik bilgiler ve hedef türler için uyarılar: 6 haftalıktan küçük kedi ve köpek yavrularında kullanılmamalıdır. Ürün gözün içine, kulağın içine, varsa açık yaralara temas etmeden uygulanmalıdır. Uygulama Şekil Ve Dozu: Haricen kullanılır. Veteriner hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde gözlere, kulaklara varsa açık yaralara temas etmeyecek şekilde, köpük şampuanı avucunuzun içine veya direkt patili dostunuzun kuru tüylerinin üstüne bolca pompalayın ve derin bir temizlik için derisine masaj yaparak uygulayın. Kir ve kalıntıları temizlemek için nemli bir havlu veya fırça kullanın. Kendiliğinden kurumaya bırakın.
Geri Bildirim Ver