Pet Style Kedi Başlangıç Seti 15 Parça Dolu Bakım Seti

869,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pet Style Kedi Başlangıç Seti 15 Parça Dolu Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUNNY WOOD Satıcı Ünvanı: EBRU ŞAHİNLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8830518548
    Bu ürün SUNNY WOOD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yarı açılabilir kedi tuvaleti Taşıma çantası Mojo black 5 lt ince taneli bentonit kum Pati paspas Tırmalama tahtası 1 kg mojo black kuru mama Simit yatak Maycat çim Mojo black konserve mama Reflex stick ödül çubukları 3 lü Ikili mama kabı kedi oyun topu Elastik tasma Tarak Tırnak makası

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapalı
Geri Bildirim Ver

Pet Style Kedi Başlangıç Seti 15 Parça Dolu Bakım Seti

Beraber yaşadığınız evcil hayvanlar varsa onların sağlıklı ve konforlu olması sizin için önemlidir. Kedi gibi çok hareketli bir evcil hayvanla birlikte yaşıyorsanız sahip olmanız gereken pek çok eşya olabilir. Pet Style kedi başlangıç seti 15 parça dolu bakım seti ile kedinizin rahatı düşünülerek hazırlanmış pek çok ürüne sahip olursunuz. İçinde 15 parça bulunan bakım seti, kedilerin konforu için birçok çeşitte ürün barındırır. Kumundan, mama kabına kadar içeriği geniş bir malzeme yelpazesine sahip olan bu ürün hem kullanışlı hem de uygun olması sayesinde oldukça ilgi çeker. Kedinize almak için vakit kaybetmemeniz gereken, kullanışlı malzemeler topluluğudur. İçerisindeki eşyalar, uzun süre dayanacak şekilde dizayn edilmiştir. Gerekli saklama koşullarına dikkat edilirse, uzun süre kullanılabilecek avantajlı bir üründür.

  • Avantajlı paket
  • Uzun süreli kullanım
  • Kaliteli ürünler

Pet Style Kedi Başlangıç 15 Parça Bakım Seti Özellikleri

Pet Style Kedi Başlangıç 15 Parça Bakım Seti Özellikleri

Kediler için tasarlanmış bu bakım seti bakım için yardımcı olabilecek pek çok ürünü içerisinde barındırır. Özellikle yeni sahiplendiğiniz bir kediniz varsa ihtiyacınız olup almanız gerek ürünleri tek bir pakette size sunar. Ürün setinin içerisinde, kedinizin hijyeni için mojo black 5 lt ince taneli bentonit kum, tırmalama tahtası, yarı açılabilir kedi tuvaleti, tırnak makası ve tarak bulunur. İyi beslenmesi için 1 kg mojo black kuru mama, mojo lack konserve mama ve Reflex stick ödül çubukları bulunur. Taşıma çantası, simit yatak, mycat çim, 3’lü 2’li mama kapları, elastik tasma ve kedi oyun topu da günlük kullanabileceği ihtiyaçlarıdır. Minik dostunuzun ihtiyacı olan çoğu şey bu bakım setinin içerisinde mevcuttur. Pet style kedi başlangıç setini gönül rahatlığı ile kedinize alıp, kullanabilirsiniz.

Pet Style Kedi Başlangıç 15 Parça Bakım Seti Avantajları

Pet Style Kedi Başlangıç 15 Parça Bakım Seti Avantajları

Kedi sahibiyseniz pek çok eşyaya ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bu set ile temel eşyalara sahip olurken avantajlarından da faydalanırsınız. Kedinizin hijyen, yemek, bakım ve oyun ihtiyaçlarına yönelik içeriğe sahip olan bu set kurtarıcı niteliktedir. Hepsinin bir arada elinizde bulunması sizi rahatlatır. Tek tek malzemeleri araştırmak zorunda kalmazsınız. Ürün, içeriği bakımından da kaliteli ve sağlığa uygun ürünlerdir. Pet Style kedi başlangıç seti 15 parça dolu bakım seti yorumları pozitif yöndedir. Müşteriler üründen memnun kalır. Kedinizin bakımı için avantajlı ve kaliteli olan bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Memnun kalacağınız nitelikteki bu bakım setini satın alarak kedinizi de mutlu edersiniz. Oyuncakları, maması ve pek çok eşyası ile birlikte kediniz için ideal yaşam alanına kolayca erişilebilir. Ürünü güzel günlerde, sağlıkla kullanabilirsiniz.

Pet Style Kedi Başlangıç 15 Parça Bakım Seti Fiyatları

Pet Style Kedi Başlangıç 15 Parça Bakım Seti Fiyatları

Pet Style kedi başlangıç seti 15 parça dolu bakım seti fiyatı içerdiği tüm malzemelerin özellikleri ve avantajları dikkate alınarak hesaplanır. Uygun fiyatlı, sayıca fazla ürün bulunduran bu set oldukça avantajlıdır. Kediniz için gerekli tüm malzemelere en kısa sürede ulaşmak için idealdir. Toplu alım olduğu için vakit tasarrufu yaparsınız. Tüm ürünlere aynı anda ulaşırsınız ve kediniz için kullanıma hızlıca başlayabilirsiniz. Kedinizi yeni sahiplendiyseniz başlangıç paketi olarak gayet yeterlidir. Müşterileri kalitesi ve fiyatıyla memnun eden, etkileyici bir üründür. Cazip fiyatı ile müşterileri kendine çeken bu set fazlasıyla da dayanıklıdır. Uzun ömürlüdür, sizi yarı yolda bırakmaz. Müşterilerin yorumlarına ulaşarak ürün hakkındaki görüşlerini inceleyebilirsiniz. Kaliteli bu ürünü deneyimlemek isterseniz Trendyol’dan bulabilir ve kedinizin konforu içi satın alabilirsiniz.