pijamaaskim Marteniçka Bileklik - Dilek Bilekliği - Şans Bilekliği 10'lu

39 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
300 TL'ye 30 TL İndirim
5 Al 4 Öde
500 TL'ye 10 TL İndirim
49,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

pijamaaskim Marteniçka Bileklik - Dilek Bilekliği - Şans Bilekliği 10'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cerridwin Jewelry Satıcı Ünvanı: SAİT SERHAT HANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3960751649
    Bu ürün Cerridwin Jewelry tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 adet bileklik fiyatıdır. Ürün tasarımı tamamen bize aittir, Görseldeki ürünün birebir aynısı gelecektir. El yapımı marteniçka bileklik. Ürün kartları da ayrı ayrı gönderilecektir. 10 ürün için 10 tanede kart gönderilecektir. Asansörlü kapaması sayesinde her bileğe uygundur. Marteniçkanı bileğine tak ve bir dilek tut. Leylek ya da kırlangıç gördüğünde düğümü çöz ve marteniçkanı bir bahar dalına bağla. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle..

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver