Pippet Köpek Alerji Önleyici Koruyucu Sprey 200 Ml

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pippet Köpek Alerji Önleyici Koruyucu Sprey 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Pippet Köpek Alerji Önleyici Koruyucu Sprey 200 ml Evcil hayvan sahipleri pati dostlarının tüylerinin alerji yapabileceğini ve bu durumun onları oldukça rahatsız ettiğini düşünmektedirler. Ancak asıl alerji yapan evcil hayvanlarımızın tüyleri değildir. Alerji problemine sebebiyet veren salya, idrar, ter, dışkı ve yağ bezlerindeki salgılardan kaynaklanır. Daha fazla açıklamak gerekirse yukarıda saymış olduğumuz salgılarda bulunan protein ve kıllara yapışan bakterilerden dolayı alerjik problemler yaşanmaktadır. Bununla birlikte her insanın alerjiye karşı gösterdiği reaksiyon da farklıdır. Hapşırma, gözlerin sulanması, kaşıntı, burun akıntısı ve öksürme gibi birçok farklı tepkime olduğu saptanmıştır. Alerjik problemler yukarıda belirttiğimiz unsurlardan dolayı ortaya çıkıyor ancak, kişinin bağışıklığı da bu problemlerin yaşanıp yaşanmamasıyla doğru orantılıdır. Aşılar köpeğinizin hastalıklara karşı korunmasını sağlar. Ancak alerjik problemleri önlemek için koruyu spreyler kullanılması gerekir. Sebebi ise alerjik faktörler ortadan kalkmazsa ve ilerleme kaydedilmezse daha ciddi problemlere yol açar. Pippet Alerji Önleyici Sprey düzenli kullanımda alerjik reaksiyona sebep olan proteinleri ve bakterilerin besin kaynaklarını ortadan kaldırır. Köpeğiniz için hiçbir yan etkisi olmayan Pippet Sprey aksine tam koruyucudur. Pippet Alerji Önleyici Sprey’in içeriğindeki %100 doğal probiyotikler, köpeğinizin salya, idrar, yağ, dışkı ve ter bezi salgılarından bulunan ve dışarıdan gelen alerjenlerle beslenir. Ayrıca alerjen üreten zararlı bakterilerin besin kaynaklarını da tüketerek o bakterilerin etkisiz hale gelmesini sağlar. Pippet alerji spreyi size, çocuklarınıza ve hayvanlara zarar vermez. Ürünün içeriği tamamen doğaldır. İlaç ve yan maddeleri içermez. KULLANIM Kullanmadan önce mutlaka çalkalayın. Ürünü dik olarak tutun ve köpeğiniz ile ürün arasında 1m mesafe bırakın. 1-2 saniye süreyle spreylemeniz yeterli olacaktır. Spreyleme yapacağınız alan tamamen kuru olmalıdır. Spreylediğiniz alanı ve köpeğinizi ıslatmayacak şekilde az miktarda kullanmaya dikkat edin, ardından silme işlemi yapmayın. Spreyi ilk kullanmaya başladığınızda 4 gün boyunca günde 1 defa evinizdeki tüm alanları, köpeğinizi ve köpeğinizin kullandığı tüm eşyaları spreylemelisiniz. (yatak, koltuk, halı banyo, mutfak tüm alanlar) Burada amaç etrafa yayılan alerjenlerin kontrol altına alınmasıdır. 4 günlük kullanımın ardında düzenli olarak 3 günde 1 köpeğinize, köpeğinizin sık kullandığı eşyalara ve kendi yatağınıza 1-2 saniyelik spreyleme yapmanız yeterli olacaktır. ÖNEMLİ Probiyotikler canlı mikroorganizmalardır. Kullanıldığı alanda 72 saat boyunca çalışmaya devam eder. Pippet Alerji Önleyici sprey kullanıyorsanız aynı ortamda dezenfektan ve kimyasal içerikli temizleyiciler kullanmayınız. Bu tür kimyasallar probiyotiklerin çalışmasını durdurmaktadır.
Geri Bildirim Ver