Pisipisi Pisi Pisi Kedi Kumu Pudra Kokulu Ince 10 Kg (2 Lİ AVANTAJ PAKET)

590 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
759,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pisipisi Pisi Pisi Kedi Kumu Pudra Kokulu Ince 10 Kg (2 Lİ AVANTAJ PAKET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pisi Pisi Kedi Kumu Pudra Kokulu İNCE 10 Kg (2 li Avantaj Paket)

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 20+ L
  • Koku Tipi Bebek Pudralı
Geri Bildirim Ver

Pisipisi Kedi Kumu Pudra Kokulu İnce 10 Kg

Kedileri sahiplenen kişilerin evlerinde onlara özel bir yer yapmaları ve bu onların özelinde bir durum oluşturmaları gerekir. Kedilerin her zaman sevilmesi gerektiği bilincini de unutmamak gerekir. Kişilerin tercihlerine yön veren ve son derece beğenilen bu ürünlerin kullanım kolaylıkları bulunacaktır. Kullanıcılarına tercih unsuru sunacağı bir ayrıcalık olarak görülecektir. Pisi pisi kedi kumu kedilerin konfor alanlarına etki eden ve son derece beğenilen ürünleridir. Kumun belirli aralıklarla değişmesi gerekir. Bu nedenle Pisi pisi kedi kumu 10 kg paketler ile satışlara sunulmaktadır.

  • Evlerdeki Yaşam Kalitesi
  • Kedilere Özel Pudra Kokulu
  • Kedilerin Evlerdeki Konfor Alanları

Pisipisi Pisi Pisi Kedi Kumu Pudra Kokulu İnce 10 Kg (2’li AVANTAJ PAKET) ALM02101-2 Özellikleri

Pisipisi Pisi Pisi Kedi Kumu Pudra Kokulu İnce 10 Kg (2’li AVANTAJ PAKET) ALM02101-2 Özellikleri

Bireylerin kedilerin özelinde bir yaşam standartı oluşturması önemlidir. Kediler için eğitici olmak ya da olabilmek olanların aç kalması ya da zarar görmesi anlamına gelmemelidir. Kişilerin tercihleri bu ürünlerin satışında onların konforlu ürünler olarak değerlendirilmesidir. Pisi pisi kedi kumu 10 lt ürünleriyle kişilerin tercihlerine yön vermiş olan ve son derece beğenilen ürünler olarak kabul edilmektedir. Bu sebeple beğenilen ürünlerin tercih oranları da ayrıca önemli bir detay oluşturmaktadır. Pisi pisi pudra kokulu kedi kumu kedilerin tuvaletlerini yaptıkları alanlara serilen ve son derece temiz tutulması şart olan alanların ürünleridir. Bu nedenle koku oranı da son derece düşük olarak tasarlanmıştır.

Pisipisi Pisi Pisi Kedi Kumu Pudra Kokulu İnce 10 Kg (2’li AVANTAJ PAKET) ALM02101-2 İle Kedileri Evlerdeki Konfor Alanları

Pisipisi Pisi Pisi Kedi Kumu Pudra Kokulu İnce 10 Kg (2’li AVANTAJ PAKET) ALM02101-2 İle Kedileri Evlerdeki Konfor Alanları

Kedilerin bakımları köpeklere göre biraz daha kolay olmaktadır. Kedi kumu, kedilerin özelliklerine göre belirlenmelidir. Bu bağlamda seçim yapmadan önce kedilerinizin özelliklerini bilmeniz ve gün içindeki kullanımda kokuyu içine alan ürünleri tercih etmeniz tavsiye olunur. Özellikle ince kumlu olan kedi kumları, lavanta kokusu ile evinizde hoş bir detay bırakabilir. Hem sizin hem de kedinizin sağlığı için tercih edilen ürünün detaylarının ve içeriğinin iyi bilinmesi gerekir. Pisipisi pisi pisi kedi kumu pudra kokulu ince 10 kg yorumları kişilerin talepleri ve tercihleri ile doğru orantılıdır. Kedilerin oldukça temiz bir hayvan olduğu bilinir. Bu nedenle kumu da temiz bir nizam ile kullanacaklardır. Pisipisi pisi pisi kedi kumu pudra kokulu ince 10 kg içeriği ile ve pudra kokusu ile tüm kokuları imha etmiş olmaktadır. Kedilerin ürünleri kokularını bastırmaları noktasında önemlidir yoksa bir evi tek bir kedi son derece fazla bir şekilde kokutabilmektedir.

Pisipisi Pisi Pisi Kedi Kumu Pudra Kokulu İnce 10 Kg (2’li AVANTAJ PAKET) ALM02101-2 Fiyatları

Pisipisi Pisi Pisi Kedi Kumu Pudra Kokulu İnce 10 Kg (2’li AVANTAJ PAKET) ALM02101-2 Fiyatları

Kedilerin bakımları sahiplenen kişilerin temizlik anlayışına göre değerlendirilecektir. Kediler için tercih edilen ve onların konfor alanlarına uygun olan ALM02101-2 ürün ile marka kullanıcılarına güvenli bir ürün satıyor olacaktır. Pisipisi pisi pisi kedi kumu pudra kokulu ince 10 kg gibi bir marka ile kedilerin en beğendikleri ürünleri satın almak. Oldukça kolaylaşmaktadır. Bu neden le kedi kumları kediler için önemlidir. Pisipisi kedi kumu çeşitleri ve tüm fiyatlandırma seçenekleriyle Trendyol üzerinden soruları aydınlatmaktadır. Kedi kumu çeşitlerini kolayca ve güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz.