Pitho Immune Booster - Köpekler Için Bağışıklık Güçlendirici Multivitamin Çiğnenebilir Tablet

277,30 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pitho Immune Booster - Köpekler Için Bağışıklık Güçlendirici Multivitamin Çiğnenebilir Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pitho.Co Satıcı Ünvanı: PİTHO GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730074598500001 Vergi Kimlik Numarası: 7300745985
    Bu ürün Pitho.Co tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pitho Immune Booster köpeklerin sağlıklı gelişimini destekler ve bağışıklık tepkilerini güçlendirir.
  • Içindekiler: E vitamini, folik asit, pantotenik asit, A vitamini, biotin, Pitho Spirulina
  • E vitamini:Bağışıklık sistemini ve vücudun kırmızı kan hücreleri oluşturma yeteneğini desteklerken hücre zarını, nörolojik fonksiyonu, görmeyi ve kardiyovasküler sağlığı olumsuz yönde etkileyebilen oksidatif strese karşı koruma sağlar. Antioksidan ve antiinflamatuar özellikleri sayesinde, özellikle deri ve gastrointestinal sistem olmak üzere farklı kronik inflamatuar veya immün aracılı bozuklukların ek tedavisi olarak da önerilmektedir. E vitamini, özellikle deri ve gastrointestinal sistem olmak üzere farklı kronik inflamatuar veya immün aracılı bozuklukların tedavisürecinde de önerilir.
  • Folik asit:Hücre bölünmesinde, yeni hücreoluşumunda ve hücrelerin yenilenmesinde aktif rol oynarken DNA oluşumunda ve karbonhidratların enerjiye dönüştürülmesinde de etkilidir.
  • Pantotenik asit: Göz, cilt ve tüy sağlığı, sinir sistemi ve karaciğerin düzgün çalışması, sağlıklı sindirim sistemi ve vücutta oksijen taşıyan kırmızı kan hücrelerinin yapımında önemli rol oynar.
  • A vitamini:Köpeklerde görme, kemik büyümesi, üreme,hücresel farklılaşma ve bağışıklık tepkisini destekleyen işlevlere sahip temel bir vitamindir.
  • Biyotin:H vitamini olarak da bilinen biyotin, vücudun karbonhidratları, yağları ve amino asitleri metabolize etmesine yardımcı olan temel bir besindir. Derilerinin esnek, tüylerinin sağlıklı olmasını destekler.
  • %70 protein içeren insan kullanımı kalitesindeki Pitho Spirulina: Içerdiği 9 esansiyel amino asit, güçlü c-Phycocyanin ve besinmaddeleri ile fiziksel ve bilişsel bir detoks etkisi sağlarken bağışıklık tepkisinin güçlenmesinde önemli bir rol oynar.
  • Kullanım önerisi:Vitamin ve aminoasit ihtiyacını karşılamak amacıyla köpeklerin her 10 kg. canlı için 0,5 gr. (1 tablet) hesaplanarak mamalarına ilave edilir veya direkt verilir.
  • Miktar: 150 tablet (Her tablet 0.5 gr'dır)
Geri Bildirim Ver