POTEMA Anti Mite Spray Mattress-clean- Sprey 330 ml.

175 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

POTEMA Anti Mite Spray Mattress-clean- Sprey 330 ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lara Store Satıcı Ünvanı: GÖNÜL UÇAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 8840084961
    Bu ürün Lara Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mattress-Clean-Spray Bakteri, Virüslerden Astım'dan, Mite ve Akar Alerjisinden Korunmak Artık Elinizde POTEMA anti-mite, anti-alerjen ve anti-alerjik Sprey canlı organizma, bakteri, mite, toz akarı, virüs vs. lere karşı korunmaya yönelik özellikle yataklarda ve tekstil eşyalarınızda evlerde her nevresim değişiminde en az max. 5-14 günde bir, otel, hastane, yurt vb. kurumlarda her müşteri değişiminde yatağın yatılan yüzeyine uygulanır. Bunun yanında halılarınızda, alezlerde, koltuklarınızda, peluş oyuncaklarınızda, kötü kokan alanlarınızda, tüm yıkanamayan tekstil yüzeylerinizde de güvenle kullanabilirsiniz. Yalnızca çalkalayın ve sıkın, bir kaç dakika bekleyin, eşyalarınız kullanıma hazırdır. POTEMA® MATRATZEN CLEAN SPRAY – MATTRESS CLEAN SPRAY özelliğiyle bakteri ve kokuya karşı etkilidir. Patent sahibi olan POTEMA anti-mite-alerjik Hijyen Sprey 2000 yılında yapılan dahiyane ürünler yarışmasında 1.lik ödülü almış, ev tozu akarlarının (mite-mayt) üremelerini önler, akar dışkılarının içerdiği allerjenleri nötralize eder, akar alerjisinde korunma sağlar, bakteri, küf, mantar, mikrop, virüs üzerinde etkili, koku nötr’leyici(sigara, idrar, evcil hayvan vb.) ve hoş kokuya sahip yüksek kalitede, çok kullanımlık eşsiz bir üründür. Hoş ve taze kokulu, hiyenik yatak, perde, koltuk, halı ve ortak kullanım alanları için idealdir. Yaşam kalitenizi yükseltir. Kullanılan bölgenin renk duyarlılığını, has boyalı olduğunu kontrol edin. Boyalı ve cilalı yüzeylerde renk solgunluğa neden olabileceğinden, boyalı, cilalı, ahşap, plastik ve deri cisimlerde kullanmaktan sakının. Yataklarda daima kaplama yüzeyine, kılıfına kullanılacaktır, doğrudan latex veya süngere sıkmayın! Değerlendirme: -ECARF Avrupa Alerji Vakfı -Horst K.Veith, Araştırma No.33 Matratzen Clean kullanımında yataklarda alerjen ve koku tespiti. -Fresenius Enstitüsü -Alman Milli Sanayi Odası LGA -TV-MDR 1.ödülü, 2000 yılında Dahiyane Programında en iyi icat olarak. Patentler 19512.687•0716143 Class 3 UN-Number 1219

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver