Pritt 12 Renk Jumbo Kuru Boya Tam Boy 1219733

179 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pritt 12 Renk Jumbo Kuru Boya Tam Boy 1219733

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATLAS KIRTASİYE&HOBİ Satıcı Ünvanı: KORKUT KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 5780787371
    Bu ürün ATLAS KIRTASİYE&HOBİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Kuru Boya Parlak, canlı ve örtücü renklerle zevkli ve rahat kullanım. 3 mm'lik standart uç kalınlığı yerine 5mm uç kalınlığıyla resimlerdeki renkler daha belirgindir. Küçük çocukların kalemi kavraması için daha ergonomik bir tutuş sağlar. Ergonomik üçgen tasarım Kalemtraş hediyelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Pritt Jumbo Kuru Boya Kalemi 12'li*12

Canlı ve parlak geniş bir renk aralığına sahip Pritt jumbo boya kalemi 12’li set halinde satılır. 12 farklı renk seçeneği bulunan kalemleri çocuklar boya yaparken, resim çizerken ya da yazı yazarken kullanır. Çocukların kalemi rahatça kavrayabilmesi için üçgen olarak tasarlanan ürün, konforlu bir tutuş imkanı sağlar. Pritt jumbo kuru boya kalemi 12'li*12’nin canlı ve dikkat çekici renkleri ile çocuklarınız çizim sırasında çok keyif alır. Dikkat çekici ve örtücülük sağlayan renkler ile boyama yapmak daha eğlenceli bir aktiviteye dönüşür. Boyama zamanlarını eğlenceli hale getirecek renkli kalemlerle çocuklarınız sıkılmadan boya yapmaya devam eder. Çocuklarınızın resim yaparken zorlanmaması, renklerin canlı görünmesi ve kolay kullanabilmeleri için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Üçgen yapısı ile ergonomik tutuş
  • Canlı ve parlak renkler
  • 5 mm uç kalınlığı

Pritt Kuru Boya Kalemi 12'li*12 Özellikleri

Pritt Kuru Boya Kalemi 12'li*12 Özellikleri

Pritt jumbo kuru boya kalemi dikkat çeken parlak renkleriyle çocuklara özgürce boya yapma imkanı sağlar. 3 milimetreden 5 milimetreye yükseltilen uç kalınlığı ile kalemin ucunun kırılması önlenir. Özel dokusu sayesinde kalemi bastırmaya gerek kalmadan renk kolayca kağıda geçer. Bu sayede çocuklarınız kolları ve elleri yorulmadan rahat bir şekilde boya yapabilir. Ergonomik tasarımı ile kalemin elden düşmesi önlenir. Yapımında kullanılan malzemeleri çocuklarınızın sağlığı düşünülerek özel olarak seçilen kaliteli ve dayanıklı olan bu ürünü çocuklarınız uzun süre kullanabilir. Üstelik ucunun körelmemesi için kalemin ucunu açmayı sağlayan kalemtıraşı da paketin içinde hediye olarak bulunur. Pritt marka olarak çocukların sağlığını sizin yerinize de düşünür. İçinde sağlığa zarar verebilecek herhangi bir madde bulunmayan Pritt 12’li kuru boya kalemlerini gönül rahatlığıyla çocuklarınız için tercih edebilirsiniz.

Pritt Boya Kalemi 12'li*12 Yorumları

Pritt Boya Kalemi 12'li*12 Yorumları

Pritt jumbo kuru boya kalemi 12'li*12 kullananlar ürün hakkındaki fikirlerini yorumlar bölümünde paylaşır. Bu bölümdeki yorumları okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürün hakkındaki yorumları incelediğinizde satın alıp kullanan kişilerinin ne kadar memnun kaldıklarını görebilirsiniz. Sadece çocukların değil yetişkinlerin de kullanımı için uygun olan ve 12 farklı renk çeşidine sahip olan ürünü alarak çok memnun kalabilirsiniz. Çocuklarınız için tercih edecekseniz renklerin canlılığı ve parlaklığı sayesinde onların ne kadar eğlendiklerine şahit olabilirsiniz. Üstelik kalınlığı artırılan uç sayesinde boya yaparken kırılma sıklığı da az olduğu için sıkılmadan keyifli bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Kolay kırılmayan uç sayesinde ekstra uzun süreli kullanım sağlar. Pritt jumbo kuru boya kalemi 12'li*12 yorumları bölümünden bütün özellikleri bir kez daha okuyarak gönül rahatlığıyla ürünü satın alabilirsiniz.

Jumbo Kuru Boya Kalemi 12'li*12 Fiyatı

Jumbo Kuru Boya Kalemi 12'li*12 Fiyatı

Çocukların oyundan sonra en çok vakit geçirdikleri zaman boya yaptıkları dönemdir. Bu dönemin onlar için hem eğlenceli hem de kaliteli olması için Pritt her detayı düşünür. Özellikle boya sırasında boyanın kağıda geçmesi ne kadar zor olursa çocuklar o kadar çok yorulur. Bu sebeple boyanın kağıda kolay bir şekilde geçmesi çok önemlidir. Bütün bu özelliklere sahip boya kalemleri ile çocuklarınızın boyama zamanları daha keyifli ve konforlu hale gelir. Son derece kaliteli olan bu ürünü çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. Pritt jumbo kuru boya kalemi 12'li*12 fiyatı piyasadaki diğer kuru boya kalemlerine göre özellikleri ile birlikte değerlendirildiğinde ekonomiktir. Çocuklarınızın değerli vakitlerinde hem güvenli hem de kaliteli boyama yapmasını istiyorsanız Trendyol'da yer alan Pritt jumbo kuru boya kalemi 12'li*12 satın al bölümünden ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.