Protech Bigbang Bcaa 40 Servis Yeşil Elma Aromalı

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Protech Bigbang Bcaa 40 Servis Yeşil Elma Aromalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaçoLifeStyle Satıcı Ünvanı: MAÇOLİFESTYLE SPORCU GIDALARI E TİC.YAPIM PRODÜKSİYON AJANS REKLAM ORGANİZASYON OTO.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610091070900001 Vergi Kimlik Numarası: 6100910709
    Bu ürün MaçoLifeStyle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BCAA's Nedir ? Ne İşe Yarar BCAA'lar üç esansiyel amino asitten oluşur: Lösin Izolösin Valin Bu amino asitler birlikte anılırlar, çünkü bir tarafa dallanan bir zincire sahip olan sadece üç amino asittir. Kas gelişimini hızlandırmak ve antrenman performansını arttırmak için BCAA lar sporun vazgeçilmezi olarak bilinirler. Ayrıca definasyon döneminde kilo kaybına yarar sağlar, egzersiz sonrası yorgunluğu azaltabilirler.BCAA'lar zorunlu kabul edilir, çünkü esansiyel olmayan amino asitlerin aksine vücudunuz onları üretmez. Bu nedenle, onları ek takviye olarak almak önemlidir. BCAA'lar ayrıca egzersiz sonrası kas ağrılarınızı daha az hissetmenize yardımcı olabilir. Bu amino asitlerin içerisinde en önemlisi lösin amino asiti dir. Protouch Nutrition Bigbang Bcaa Nedir ? Protouch Nutrition Amino asit serisi olan Big Bang Bcaa kullanıcılarına yüksek miktarda esansiyel amino asit ve yanına ek porsiyonunda 2000 mg L-Glutamine amino asitini sunmaktadır. Neden Big Bang Bcaa
  • Çünkü bu ürün her porsiyonda 4:1:1 oranında 3500 mg L-Lösin 1750 mg L-İzolösin ve 1750 mg L-Valin içerir bunun yanı sıra antrenmanınıza enerji katacak kafein ve taurin bu ürünü kompleks bir Bcaa haline getirmekte.Tad konusuna gelecek olursak dünyanın en lezzetli Bcaa ları arasında olan markaların daha üstünde bir lezzet desek herhalde abartmış olmayız,en çok tüketilen Çilek mango, Yeşil elma ve Karpuz aromaları mevcuttur ,kullanıcıların bu ürünü yeniden kullanma oranı %95 buda bu ürünün ne kadar vazgeçilmez ve etkili olduğunu gösteriyor. Ürün de kullanılan bcaa hammaddesi İngiltere ' den ithal edilmiştir.Bu ürün içerisinde tatlandırıcı içermekte ve şeker içermemektedir, içerisinde kullanılan tatlandırıcılar bitkisel olup kalori ve aspartam içermez, bu yüzden ürün tam bir diyette kullanılabilir ,ürünün kalori değeri 0 (sıfır) dır. BigBang Bcaa yenilikçi şık metal ambalajı ve toz BCAA ürünü ile servis kaşığını hava temasından korumak için ayrı olarak paketlenmiştir. Bunun haricinde Metal ambalaj Türkiye de ilk defa bu ürün de kullanılmıştır. Ürün metal kutu içerisinde yeniden triplex bir ambalaj içerisinde hava temasından korunmakta ve üründe herhangi bir beklemeden ve hava temasından kaynaklı topaklanma ve bozulma riski ortadan kaldırılmıştır, ürününüz bittikten sonra kutusunu bir tasarruf kumbarası veya kalemlik olarak kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Toz
  • Hedef Performans Ve Güç
Geri Bildirim Ver