Puma Kadın Sneaker - CARINA Leather - 37032518

899,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
36
37
37,5
38
38,5
39
40
40,5
41
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma Kadın Sneaker - CARINA Leather - 37032518

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Puma Satıcı Ünvanı: PUMA SPOR GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781032787100015 Vergi Kimlik Numarası: 7810327871
    Bu ürün Puma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 370325_18-ÜRÜN HİKAYESİ Bu ayakkabının ilgi çekici yanı hafif yükseltilmiş platform tabanı ve yeni kalıp sistemidir. İlhamını 80'lerden alan bu model, günümüzün Kaliforniya kıyı kasabalarının tasasız havasını taşıyan sneaker görünümüne uymaktadır. Yüksek kalite deri dış yüzeyi ve hemen göze çarpmayan PUMA logosu bu ayakkabıya hak ettiği klas havayı verir. ÖZELLİKLER + FAYDALAR SoftFoam+: PUMA'nın her adımda yumuşak yastıklama sağlayan, giyer giymez uzun süreli konfor sunan çorap astarı DETAYLAR İlhamını tenisten alan siluet Yüksek kaliteli deri dış yüzey İdeal konfor sunan yastıklama özellikli taban Kavrayış sağlayan kauçuk dış taban Ayağı iyi kavrayan bağcık tasarımı Ortada ve yanlarda klasik PUMA Formstrip deseni Yanda ve dilde PUMA Logosu Topukta PUMA Cat Logosu

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Taban Teknolojisi Kauçuk Taban
  • Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Beyaz
  • Persona Cool & Comfort
  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Okula Dönüş Üniversite
Geri Bildirim Ver

Puma Kadın Sneaker - Carina Leather 37032518

Puma kadın Sneaker Carina Leather şık ve sportif ayakkabı arayan tüm kadınların öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Yüksek ve dolgulu tabanı ile göz dolduran sneaker ayakkabılar hem sporda hem de günlük kullanımda rahatlık sağlıyor. Farklı mekanlara girildiği andan itibaren tarz ve hava katan Puma sneaker modeli tasarımı ile göz dolduruyor. Puma Carina Leather beyaz rengi ve kendine has havasıyla spor görüntü yaratmak için harika seçim oluyor. Ayrıca keten ve kumaş pantolonların altında mükemmel bir uyu yakalıyor. Puma markasının en çok sevilen modellerinden biri olan Carina Leather sağlamlığı ve nefes alan yapısı ile dikkat çekiyor.

 
  • Ayak sağlığını koruyan yumuşak hava yastıkları rahatlık sağlar.
  • Kalın ve dolgu tabanı topuğu dengeler.
  • Deri yüzeyi uzun süreli kullanım sağlar.

Puma Kadın Sneaker Carina Leather Özellikleri

Puma Kadın Sneaker Carina Leather Özellikleri

Puma kadın sneaker modeli her mevsim giyilebilen tasarıma sahip ayakkabılardan biridir. Ayrıca kaliteli ve hakiki deri formu uzun süre kullanmaya olanak veriyor. Özellikle sürekli ayakta duranlar, uzun yol yürüyenler ya da kombin tamamlayıcı bir sneaker arayanlar bu Puma modelini tercih ediyor. Yıllardan beri spor ayakkabı markası olan kendine önemli bir yer edinmiş Puma, Carina Leather modeli ile de başarısını sürdürmeye devam ediyor. Puma sneaker giyildiği andan itibaren rahatlık hissi vermeye başlıyor. Ayrıca hafif oluşu da ayakkabıyı satın almak için önemli özelliklerden biri arasında yer alıyor. Bu ayakkabı bir spor ayakkabıda olması gereken tüm özellikleri fazlasıyla karşılıyor. Ayak numarasına uygun yapısı, rahat ve sağlam bağcıkları ve terletmeyen iç yapısı ile en çok satılan ayakkabılar arasında görünüyor. Puma sneaker ayakkabı denince ilk akla gelen özellikler arasında dayanıklılık, tarz ve rahatlık yer alıyor. Puma sneaker kadın ayakkabı modeli tasarım harikası görüntüsüne ek olarak kullanım kolaylığı ve özel konfor alanı ile de dikkat çekiyor.

 

Puma Kadın Sneaker Carina Leather Kullanımı ve Yorumları

Puma Kadın Sneaker Carina Leather Kullanımı ve Yorumları

Puma sneaker ayakkabılar sportif giyinmeyi seven ayrıca klasik görüntüsü altında marjinallik yakalamak isteyenler tarafından seçiliyor. Puma Carina Leather tasarımında eski 90’larda görülen Puma şıklığı ile yeni modern çizgilerin birleştiği görülüyor. Ayrıca beyaz üzerine yapılan çizgi dokunuşları ayakkabıyı sıradanlıktan uzaklaştırıyor. Beyazın asaletine kendi ilhamını katarak orijinal forma kavuşturan Puma bir kez daha kadın spor ayakkabı modelinde devrim yaratıyor. Sade modelleri tercih edenlerin favorisi olan Carina Leather, renkli kombinler ile de çok yakışıyor. Mevsim fark etmeden tüm kadınları adeta bir şıklık yarışına sokan Puma sneaker, ideal topuk boyu ile vazgeçilmezler arasında bulunuyor. Puma kadın Sneaker Carına Leather yorumları ayakkabının ne kadar kullanışlı ve rahat olduğunu destekliyor. Ayakkabıyı sepetine atıp teslim alan kullanıcılar ayakkabının hem tasarımına hem de rahatlığına 5 yıldız veriyor.

 

Puma Kadın Sneaker Carina Leather Fiyatı

Puma Kadın Sneaker Carina Leather Fiyatı

Puma kadın sneaker Carına Leather fiyatı tasarımına ve rahatlığına bakıldığında oldukça makul ve uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Aynı zamanda belirli zamanlarda uygulanan indirim ve kampanya seçenekleri ile her bütçeye uygun oluyor. Kadın sneaker modelleri arasında en çok satılan modellerden biri olan Puma sneaker, fiyatının da uygun olması sayesinde sepetlerdeki yerini alıyor. Alışılagelmiş sneaker modellerine ek olarak Puma Carina Leather yüksek ve havalı tabanı ile yere yumuşak ve sağlam basmayı sağlıyor. Ortada ve yanlarda görülen strip tasarımı ayakkabının tam olarak hakkını veriyor. İndirime girdiği andan itibaren yok satan Puma sneaker modeli ayağı sıkıca kavrayan bağcıkları ile kullanım rahatlığı sağlıyor. Şıklığından ödün vermeyen aynı zamanda rahatlığından da vazgeçmeyen kullanıcılar bu sneaker modelini satın alıyor. Ürünü hiç vakit kaybetmeden Trenyol’dan sipariş edebilirsiniz.