Puma Ralph Sampson Lo Ayakkabı

999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
36
37
37,5
38
38,5
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma Ralph Sampson Lo Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Puma Satıcı Ünvanı: PUMA SPOR GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781032787100015 Vergi Kimlik Numarası: 7810327871
    Bu ürün Puma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Beyaz
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

Puma Ralph Sampson Lo Ayakkabı

Puma, üretimini yaptığı Ralph Sampson Lo ayakkabı çeşidi ile günlük hayatta rahat edebilmenizi sağlar. Günlük kullanıma uygun olan bu ürün, sportif bir şıklık yakalayabilmenize yardımcı olur. Ayrıca spor ya da antrenman yaparken de sizi rahat ettiren bu ürün, gayet kullanışlı özelliklere sahiptir. Beyaz olan renk tonu her kıyafet ile uyum sağlayarak kombin şansınızı artırır. Üretimlerinde kullanılan malzemelerin dayanıklı, sağlıklı ve kaliteli özelliklere sahip olması, adımlarınızı konfor içerisinde atabilmeniz olanak sunar. Yüzeyden gelen darbeleri absorbe eden taban yapıları ayaklarınızın gün boyunca rahatlığının korunabilmesine yardımcı olur. Tabanın yüksek tutuş gücüne sahip olması kaygan zeminler üzerinde yürüyebilmenizi kolaylaştırır. Her ayak ölçüsüne uygun olan numara seçeneklerine hızlıca ulaşarak ihtiyaçlarınıza yanıt bulabilirsiniz.

  • Her zemine uyumlu taban yapısı
  • Sportif şıklık
  • Ayaklarınızı rahat ettiren yüzey tasarımı

Puma Ralph Sampson Lo Ayakkabı Özellikleri

Puma Ralph Sampson Lo Ayakkabı Özellikleri

Puma, Ralph Sampson Lo adını verdiği ayakkabı çeşidi ile müşterilerini memnun etmeyi başarır. Üretimlerde kullanılan tekniklerin ve malzemelerin kaliteli özelliklerde olması uzun ömürlü kullanım avantajlarına sahip olmanızı sağlar. İç astarındaki kumaşın ter emici özelliği ayaklarınızın rahatlığını korur. Uzun süreli ayakta kalmaya bağlı olarak ortaya çıkan terlemede güçlü bir şekilde nemi emer. Bu da koku sorununun ortaya çıkmasına engel olur. Birbirinden farklı numara seçenekleri bulunan Puma Ralph Sampson Lo ayakkabı beyaz renge sahiptir. Beyaz rengin özellikle yaz aylarında sunduğu konfor sizi memnun eder. Açık yeşil renginde oluşturulan şerit tasarımı ayakkabıya farklı bir hava katarken sizin beğeninizi kazanmayı başarır. Lekelenme anında ıslak bir bez yardımı ile ayakkabınızı kolayca temizleyebilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra siz de bu avantajlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Puma Ralph Sampson Lo Ayakkabı Şıklığı

Puma Ralph Sampson Lo Ayakkabı Şıklığı

Sportif şıklık kazandırma konusunda oldukça başarılı olan Puma Ralph Sampson Lo ayakkabı çeşidi ile birbirinden farklı kombinler yapabilirsiniz. Şort, pantolon ya da tişört gibi giyim ürünleri ile uyum sağlayan bu ayakkabıyla dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Beyaz renginin genel olarak her tona uyum göstermesi kombin şansınızın artmasını sağlar. Bu da gideceğiniz yere ve giyeceğiniz kıyafetlere uyum göstererek sportif bir şıklık kazanabilmenize yardımcı olur. Spora ve günlük hayata oldukça uyum sağlayan bu ürün uzun ömürlü kullanım avantajına sahiptir. Bu da uzun dönemler boyunca rahatlığınızın ve konforunuzun korunabilmesine yardımcı olur. Ayak yapınıza uygun numaralarda ürün tercihi yaptığınızda attığınız her adımda ekstra konfor sağlayabilirsiniz. Puma Ralph Sampson Lo ayakkabı kullananlar tarafından yapılan yorumlar ile ürünün giyimi sırasında sağladığı avantajlardan haber olabilmek adına ürünlere göz atarak alışverişe başlayabilirsiniz.

Puma Ralph Sampson Lo Ayakkabı Fiyatı ve Yorumları

Puma Ralph Sampson Lo Ayakkabı Fiyatı ve Yorumları

Puma Ralph Sampson Lo ayakkabı modeli her müşterinin ayak yapısına uygun numara çeşitliliğine sahiptir. Ayakları rahat ettirme konusunda başarılı olan bu ürün sağlam, dayanıklı ve sağlıklı malzemelerle tasarlanır. Terlemeye, kokuya ve darbelere karşı koruma sağlayan bu malzemeler gün içerisinde hareketlerinizin kısıtlanmasını engeller. Attığınız her adımda ekstra konfor sağlayacağınız bu ürünü dilediğiniz her kıyafetle kullanabilirsiniz. Sportif bir şıklık kazanmak için bu üründen satın alarak günlük hayatınızda rahat etmeye başlayabilirsiniz. Orijinal olup su geçirmez, kiri kolay barındırmaz ve pratik bir şekilde temizlenir. Bu da sizin avantaj sağlayabilmenize yardımcı olur. Size sunulan avantajlardan bir tanesi de fiyatlardır. Puma Ralph Sampson Lo ayakkabı fiyatı uygun aralıklarda olup, bütçenizi zorlamaz. Ayrıca Trendyol’da yer alan Puma Ralph Sampson Lo ayakkabı yorumları ile avantajlı özelliklerden yararlanmanız sağlanır.