Puma Rsx Oq Wn S Kadın Günlük Ayakkabı - 37577701

584,94 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
3
36
37
37,5
38
38,5
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma Rsx Oq Wn S Kadın Günlük Ayakkabı - 37577701

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TNJ SPORTS Satıcı Ünvanı: SEZDA GİYİM ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ NAKLİYAT İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0767052069900012 Vergi Kimlik Numarası: 7670520699
    Bu ürün TNJ SPORTS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Puma Rsx Oq Wn S Kadın Günlük Ayakkabı - 37577701

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Kahverengi
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Ortam Sportswear
  • Desen Düz
  • Kumaş Tipi Dokuma
Geri Bildirim Ver

Puma RSX OQ WN S Kadın Günlük Ayakkabı

Tüm gün vücudun yükünü taşıyan ayakların sağlığı için doğru ayakkabı seçimi yapmak gerekir. Yanlış seçimler istenmeyen sonuçlar doğurur. Yanlış seçim, ağrı ve fiziki sorunlara neden olur. Puma kadın günlük ayakkabı, kaliteli ve konforludur. Özellikle günlük kullanım için tercih edilen modellerde rahatlık çok önemlidir. Puma Puma RSX OQ WN S kadın günlük ayakkabı, sizi tabandan gelecek olan olası darbelerden korur. 3.5 cm topuk boyu ile ayağınızı direkt olarak yerle temas ettirmez. Ayaklarda 26 adet kemik ve buna bağlı eklem ve bağlar mevcuttur. Bu bağlar, uzunlamasına ve enlemesine ark oluşturur. Model, oluşan arkları iyi bir şekilde destekler. Puma markasının bu modeli, spor esnasında oluşabilecek olası darbe ve basıncı emer. Uzun süre kullanıma dayanıklı olan bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Yumuşak taban
  • Şık tasarım
  • Esnek yapı

Rahat Puma RSX OQ WN S Kadın Günlük Ayakkabı Özellikleri

Rahat Puma RSX OQ WN S Kadın Günlük Ayakkabı Özellikleri

Puma RS-X kadın ayakkabı, hava aldıran yapısı sayesinde oluşabilecek kötü kokuları engeller. Esnek yapısı sayesinde spor yaparken özellikle koşu sırasında parmaklarınızın rahat hareket etmesini sağlar. Tabanın uç kısmındaki bükülme oranının minimum 45 dereceye kadar olması önerilir. Orta kısımlarda ise bükülme olmaması gerekir. Puma RS X OQ tabanı, düz topuk şeklindedir. Bu sayede vücuttan gelen tüm yük, tabana eşit dağılır. Modelin topuk kısmı, olası darbelere engel olabilmek için yumuşak ve kalındır. Tabanınıza tam oturur ve hareketinizi engelleyecek kadar sert değildir. Bu sayede sizi, olası burkulma ve su toplanması gibi durumlardan korur. Modelde topuk kısmından üst kısma doğru aşil kirişini korumak amacıyla bir yastıkçık mevcuttur. İç tabanı, ark kısmını destekler. Model, uç kısımlara doğru hafif kalkık bir formdadır. Bu sayede nasır ve diğer zedelenmelere karşı bariyer oluşturur.

Şık Puma RSX OQ WN S Kadın Günlük Ayakkabı Kullananlar

Şık Puma RSX OQ WN S Kadın Günlük Ayakkabı Kullananlar

Günlük modellerde rahatlık kadar şık görünüm de çok önemlidir. Puma markasının bu modeli, şık tasarımı sayesinde günlük kombinlerinizde yıldız parça haline gelebilir. Model, kahverengi olması sayesinde birçok kombine uyum sağlar. Hemen hemen her renkle uyum sağlayabilen ürün, bu sayede spor yaparken veya günlük yaşantınızda size konfor alanı sağlar. Puma RSX OQ WN S kadın günlük ayakkabı kullananlar, hareket ederken kendilerini kısıtlamazlar. Rahatlığı sayesinde bu model, size kaliteli bir konfor alanı yaratır. Tabanı kavrayan tasarımıyla beğeni toplar. Sade bir tasarıma sahip olmasıyla farklı stillere kolaylıkla uyarlanabilir. Şık tasarımı sayesinde günlük yaşamda dikkat çeken bir üründür. Spor yaparken ayaklarınızın sağlığını koruyan bu kaliteli ve şık modele göz atabilirsiniz. Kullanan birçok kişinin takdirini kazanan ayakkabılarla günlük olarak yürüyüş yapabilirsiniz.

Avantajlı Puma RSX OQ WN S Kadın Günlük Ayakkabı Fiyatı

Avantajlı Puma RSX OQ WN S Kadın Günlük Ayakkabı Fiyatı

Model, şık tasarımı ve konforu ile müşteriler tarafından çok sık tercih edilir. Uygun fiyat avantajı sayesinde müşterilerin beğenisini kazanan bir üründür. Kaliteli ve dayanıklı yapısı ile ayağınızı, dış etkenlere karşı bariyer oluşturarak korur. Markanın kadın günlük ayakkabı modeli, uzuvlarınızın özelliklerine uyum sağlar. Böylece gün boyunca hareket halindeyken rahat olmanızı sağlar. Günlük olarak ve spor yaparken kullanımı tercih edildiği için modelin kolay temizlenmesi çok önemlidir. Puma günlük kadın ayakkabı, kaliteli tekstil materyali sayesinde kolay temizlenir. Puma RSX OQ WN S kadın günlük ayakkabı fiyatı, modelin tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kaliteli bir tercih için müşterilerin favori modelidir. Puma RSX OQ WN S kadın günlük ayakkabı yorumları hakkında bilgi sahibi olmak, ürünün performansını değerlendirmek için avantajlı olabilir. Markanın kaliteli modelini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.