Queentrend Trendonline Kelebek Geçici Vücut Dövmesi

80 TL

Ürün Bilgileri

Queentrend Trendonline Kelebek Geçici Vücut Dövmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendonline Satıcı Ünvanı: AYKUT KAHVECİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4880424096
    Bu ürün Trendonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -ilk işlem olarak seçtiğiniz geçici dövme modelini kesin. -keserek ayırdığınız dövme modelinin üzerinde ki ince jelatini ayırın. -geçici dövmeyi yapmak istediğiniz bölgeyi belirleyin, burada dikkat edilmesi gereken husus, dövmeyi uygulayacağınız yerin kuru olması, ayrıca krem, losyon, parfüm gibi kozmetik ürünlerin uygulanmadığı yer olması gerekmektedir. -dövme modelini cildinize gelecek şekilde ters çevirerek yerleştirin.(beyaz kısmı dışarı bakacak) -Bir parça pamuğu/bezi suyla güzelce ıslatın. Islatmış olduğunuz pamukla/bezle geçici dövme modelinin üzerinden çok bastırmadan geçin, kağıdın nemlenmesini sağlayın, çok bastırırsanız dövme modelinin kaymasına neden olabilirsiniz. -pamukla/bezle nemlendirdiğiniz dövmenin cilde geçmesi için bir müddet bekleyin. -dövmenin kağıdını hafifçe kaldırın ve geçici dövmenin cildinize yapıştığından emin olun. -kağıdından ayırdığınız dövmeyi biraz bekletin ve sonrasında geçici dövmemiz hazır. Önemli not : Geçici dövmeyi cildizine yaptıktan sonra lütfen iyice kuruyana kadar temas etmeyiniz.
Geri Bildirim Ver