4
Yoga Göz Bandı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Ramak Yüz Germe Estetik Kırışıklık Giderme Beauty Cottontape Yüz Bant 5m X 2.5cm Ten Renk Grup Ürünü

195 TL

Ürün Bilgileri

Ramak Yüz Germe Estetik Kırışıklık Giderme Beauty Cottontape Yüz Bant 5m X 2.5cm Ten Renk Grup Ürünü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 20.45 REHABİLİTASYON EKİPMANLARI Satıcı Ünvanı: ERDİNÇ KARADENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5090093780
    Bu ürün 20.45 REHABİLİTASYON EKİPMANLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Estetik Bantlama yüz ve boyun, yüz ve boyundaki dokuların kaldırılması için oldukça etkili ve ucuz yöntemidir. Bu yüz germe sistemi, yüz ve boyunda cildin sarkması, göz çevresindeki kırışıklıklar, boyundaki kıvrımlar, yanaklar, çeneler, kulakların etrafındaki ve göz çevresindeki yaşla ilgili birçok değişikliği ortadan kaldırır. Estetik bant yardımı ile anında gençleştirici bir etki elde edebilirsiniz - ve aynı zamanda kimse sırrınızı tahmin edemez! Yöntemin prensibi son derece basittir: yüze bantlarla masaj çizgileri ve diğer biyoaktif bölgeler boyunca bantlarla yapıştırma işlemi, cilt ve altta yatan dokular avantajlı bir konumda sabitleneceğinden sıkılaştırıcı bir etki elde edebilirsiniz. Ek olarak, bu teknik spasmed kasları gevşeterek ve lenf ve kan dolaşımını iyileştirerek çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver