Rawberry Kids Orman Meyveli Toplar Şeker Ilavesiz Glütensiz Sağlıklı Atıştırmalık Çocuk 8 Paket

319 TL
(39,88 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rawberry Kids Orman Meyveli Toplar Şeker Ilavesiz Glütensiz Sağlıklı Atıştırmalık Çocuk 8 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rawberry Sağlıklı Atıştırmalıklar Satıcı Ünvanı: SALVE GLOBAL GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0742073312700001 Vergi Kimlik Numarası: 7420733127
    Bu ürün Rawberry Sağlıklı Atıştırmalıklar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RAWBERRY KIDS – ORMAN MEYVELİ TOPLAR 8 PAKET Süper gıdalar içerir, glütensiz, vegan, ilave şeker içermez. Uluslararası Gıda Güvenliği IFS FOOD Sertifikalı tesiste üretilmiştir. İÇİNDEKİLER : Kırmızı Orman Meyveleri (Wild Berries) (Çilek (Strawberry), Turna Yemişi (Cranberries), Yaban Mersini (Blueberries), Mürver (Freeze Dried Elderberries), Ay Çekirdeği (Sunflower Seed Kernels), Hurma (Dates). BESİN DEĞERLERİ -NUTRITIONAL FACTS / Portion (Porsiyon): 25gr Energy (Enerji): 395 kj/94 kcal Fat (Yağ): 2,9g -of which saturates (doymuş yağ):0,7g Carbohydrate (Karbonhidrat): 14,0g of which sugars (karbonhidratın meyve şekerinden gelen kısmı): 12,2g Fiber (Lif): 1,6g Protein: 1,7g Salt(Tuz): 0,1g Orman Meyveleri günün her anında cazip ve lezzetli. Üstelik sadece 94 kalori ve vegan. Sağlık hiç bu kadar lezzetli olmamıştı. Rawberry ara öğünlerinizin vazgeçilmez dostudur. · Glütensiz · Vegan · İlave şeker içermez. Çikolata için Sağlıklı Alternatif. Süper gıdalar içerir. Sporcu dostu ürün Canın çikolata İstediğinde Yatmadan önce açlığını bastırmak istediğinde Çantada kolaylıkla taşınabilir. Sağlığına özen gösterenler için... EBEVEYNLER İÇİN UYGUN: Ürünlerimiz, beslenme çantasına hazırdır ve yüksek fruktozlu mısır şurubu, koruyucu, renklendirici ve yapay tatlar gibi ebeveynlerin kaçınmak istediği maddeler içermez. İDDİALIYIZ : Çocuklarımızı en az sizin önemsediğiniz kadar önemsiyoruz. BESLENMEK İÇİN TASARLANMIŞTIR: Çocukları atıştırma zamanında tok tutmak ve fermuarı kapatıp atıştırmaya sonra da devam etmeleri için, onlara enerji vermek için yüksek lif içeren süper gıdalardan (kuruyemiş ve kuru meyvelerden) üretilmiştir. LEZZETLİ ve EĞLENCELİ: Çocukların bayıldığı lezzetler, üstelik sağlıklı mı diye endişe etmenize gerek yok. GIDA GÜVENLİĞİ: Tüm ürünlerimiz Uluslararası IFS FOOD Sertifikalı tesislerde el değmeden üretilmiştir. Habersiz denetimlere tabidir. KALİTE: Tat, lezzet, ve doğal yaşamı korumak için yüksek standartlarımızı karşılayan sertifikalı tedarikçilerle çalışıyoruz. Fermuarlı ambalajında tazeliğini korur, çanta içine dökülmez. Her yaş için beslenme çantasında, okul gezisinde, devre arasında ve atıştırmalık molasında Rawberry iyi gider. SADECE DOĞAL İÇERİK. Doğal malzemeler ile çocuklarınızın enerji dolu kalmasına yardımcı olun. Her yumuşak ve çiğnenebilir lokma ile çocuklar bitki temelli bir yaşam tarzının gücünü öğrenirler. Ev yapımı tariflerinizin yerini alır ve gönül rahatlığı içerisinde yiyebilirsiniz. Okuldan sonra da ! Çocukların bayıldığı mükemmel yumuşak ve çiğnenebilir atıştırmalık toplar. Çikolatanın yerini tutar.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Paket İçeriği 1 - 9
  • Form Yumuşak
Geri Bildirim Ver