ReeFlowers Caledonia Reef Coral Salt Akvaryum Deniz Tuzu 22,5 Kg

1.550 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.775,29 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.935,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ReeFlowers Caledonia Reef Coral Salt Akvaryum Deniz Tuzu 22,5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUSİPET Satıcı Ünvanı: YUSİ E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0987050315900001 Vergi Kimlik Numarası: 9870503159
    Bu ürün YUSİPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Caledonia Coral Sal ReeFlowers Caledonia Coral Salt, resif akvaryumları için özel olarak doğal deniz tuzundan üretilmiştir. Katkı maddesi içermez. Yüksek saflık düzeyinde mineraller ile kH, kalsiyum, magnezyum, potasyum ve stronsiyum değerleri mercanlar ve diğer resif canlılarının hızlı ve sağlıklı büyümesini sağlayacak şekilde zenginleştirilmiştir. Mercanların canlı renklerini koruyabilmeleri ve resif canlılarının uzun süre sağlıklı kalmasını sağlamak amacı ile iz element çeşitliliği doğal okyanus suyu örnek alınarak hazırlanmıştır. Yosun oluşumuna sebep olabilecek fosfat, nitrat, demir ve silikat gibi elementlerden arındırılmıştır. Her kullanımda stabil değerlerde su hazırlanabilmesini sağlayan akıllı partikül teknolojisi © ile üretilmiştir. KULLANIM TALİMATI Tuzluluk oranının 33,5 ppt olması için her 1 lt R/O su için 35 gr ReeFlowers Caledonia Coral Salt ekleyiniz ve tamamen eriyinceye kadar karıştırdıktan sonra hazırlanmış tuzlu suyu direk canlıların üzerine gelmeyecek şekilde yavaşça akvaryuma dökünüz. WATER PARAMETERS at salinity 33.5 ppt Alk/Kh: 3-3.1 meq/L / 8.3-8.7 dkh Ca: 420-440 ppm Mg: 1330-1390 ppm K: 390-410 ppm
Geri Bildirim Ver