3
Derin Dondurucu kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Regal Cd 62210 187 Lt Dikey Derin Dondurucu

9.589 TL
F
Ürün Bilgi Formu >
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.549 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.099 TL

Ürün Bilgileri

Regal Cd 62210 187 Lt Dikey Derin Dondurucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstereyon Satıcı Ünvanı: GÖKHAN ZORTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6636414501600013 Vergi Kimlik Numarası: 9990370324
    Bu ürün İstereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cd 62210 187 Lt Dikey Derin Dondurucu

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği Statik
  • Çekmece Sayısı 6 Çekmeceli
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Çekmeceli
  • Toplam Hacim 200 L ve altı
  • Genişlik 54 cm
  • Yükseklik 145 cm
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 59 cm
Geri Bildirim Ver

Regal CD 62210 Çekmeceli Derin Dondurucu

Gıda maddelerinin uzun süre saklanması ve bu aşamada tazeliklerini ilk günkü gibi koruması için üstün performansa sahip dondurucu dolaplara ihtiyaç duyulur. Belirli mevsimlerde yetişen sebze ve meyveleri dört mevsim tüketebilmek için dondurarak saklama yöntemi kullanılabilir. Sebze, meyve ve et gibi ürünleri dondurarak muhafaza etme olanağı tanıyan derin dondurucu modelleri oldukça işlevsel beyaz eşyalardır. Regal CD 62210 çekmeceli derin dondurucu 187 litre net hacmi ile istenilen gıda maddelerinin uzun süre bozulmadan saklayabilme imkanı sunar. CD 62210 model derin dondurucu, sahip olduğu çekmeceli yapısı sayesinde düzenli bir ürün yerleştirme olanağı tanır. Buzdolabının sahip olduğu dondurucu kısmı yeterli olmadığı durumlarda güvenle kullanabileceğiniz bu ürünle gıdaların dört mevsim boyunca tüketebilirsiniz.

  • 6 çekmeceli
  • 187 litre net ürün hacmi
  • Dayanıklı tasarım

Regal CD 62210 Çekmeceli Derin Dondurucu Özellikleri

Regal CD 62210 Çekmeceli Derin Dondurucu Özellikleri

Teknolojik özellikleri ve kullanım kolaylığı ile avantaj sağlayan beyaz eşya modellerine hem ev hem de iş yerlerinde sıklıkla ihtiyaç duyulur. Gıdaları donuk bir şekilde geniş alanda saklama imkanı sağlayan beyaz eşyalar, uzun ömürlü gıda muhafazası için gerekli olan elektronik ürünlerdir. Regal derin dondurucu çekmeceli tasarımı ile dondurulmuş besin ihtiyacını karşılamak üzere özel olarak tasarlanır. Gıdaların uygun sıcaklıklarda muhafaza edilmesi için üstün teknolojiler ile tasarlanan Regal CD 62210 derin dondurucu, 2 bölmeli ve 4 çekmeceli tasarıma sahiptir. Bu yapısı ile düzenli bir saklama alanı sunar. Çekmeceler sayesinde besinleri sınıflandırabilirsiniz. Sebze ve meyve gibi farklı gıda grubuna ait besinleri aynı alanda güvenle saklayabilirsiniz. Kullanım kolaylığı sağlayan ürün fonksiyonel özellikleri ile dikkat çeker. Boyutları sayesinde fazla yer kaplamayan bu beyaz eşya modelini dar alanlarda dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaliteli Regal CD 62210 Çekmeceli Derin Dondurucu

Kaliteli Regal CD 62210 Çekmeceli Derin Dondurucu

Besin maddelerinin uzun süre sağlıklı koşullarda muhafaza edilebilmesi için düşük sıcaklıklarda çalışan dolap modellerini kullanmak gerekir. Derin dondurucular, eksi derecelerdeki sıcaklarda çalıştığı için farklı zamanlarda tüketilmek istenen gıdaları güvenli bir şekilde saklar. Kullanışlı özelliklere sahip Regal CD 62210 yorumları sayesinde ürünün fonksiyonları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Regal CD 62210 çekmeceli derin dondurucu kullananlar, bu beyaz eşya hakkındaki beğenilerini dile getirir. Ürün, 4 adet çekmecesi sayesinde ayrılmış kullanım alanı sağlar. Difriz dolap olarak da bilinen ürün, kullanışlı tasarımı ile dikkat çeker. İdeal boyutu sayesinde mutfağı dekore ederken kolaylık sağlar. Beyaz rengi ile birçok beyaz eşyayla uyum oluşturur. Değiştirilebilir kapak açma yönü özelliği sayesinde kullanışlı bir ürün olan bu derin dondurucu ile gıdalarınızı uzun süre güvenle saklayabilirsiniz.

Regal CD 62210 Çekmeceli Derin Dondurucu Fiyatları ve Yorumları

Regal CD 62210 Çekmeceli Derin Dondurucu Fiyatları ve Yorumları

Derin dondurucuların performansı ve iç hacmi, fiyatlarının belirlenmesinde önemli unsurlardır. Regal markalı CD 62210 ürünü, 187 litre iç hacmi ile çeşitli besinler için ideal bir saklama alanı sunar. Ürün boyutları; 540 mm genişlik, 595 mm derinlik, 1455 mm yükseklik şeklindedir. Ürün, sahip olduğu ebatlar sayesinde kullanıldığı alanda fazla yer kaplamaz. 2 bölmesi ve 4 çekmecesi ile uygun saklama alanı sağlayan model, gıda muhafazası için güvenilir bir beyaz eşyadır. Regal CD 62210 derin dondurucu fiyatları ürünün teknolojik özellikleri ve sağladığı avantajlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Avantajlı bir derin dondurucu olan ürün sayesinde farklı mevsimlerde yetişen sebze ve meyve çeşitlerini dört mevsim tüketebilirsiniz. Regal CD 62210 çekmeceli derin dondurucu yorumları sayesinde bu model hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.