2
Akvaryum Balık Yemi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Rotifish Kabuksuz Artemia Yavru Yemi 15gr

138 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
174,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rotifish Kabuksuz Artemia Yavru Yemi 15gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKNPETMARKET Satıcı Ünvanı: CANAN AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3868718117000001 Vergi Kimlik Numarası: 8210074218
    Bu ürün AKNPETMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rotifish Kabuksuz Artemia Yavru Yemi 15gr Rotifish Decapsulated Artemia Yavru Yemi 15 Gr. Dekapsüle Artemia Rotifish Decapsulated Artemia Yavru Yemi 15 Gr Dekapsüle Artemia Kabuksuz Artemia yavru balık yemi Salt Lake Artemia yumurtalarının kabukları eritilerek elde edilmiştir. Direkt olarak yavru ve yetişkin balıklara kuru yem olarak verilebilir. Akvaryuma atılmadan önce 5 dk. kadar akvaryum içerisinden alınan bir bardak su içerisinde bekletilerek hidsrasyon işlemine tabi tutulması önerilir. Hormonsuzdur. İçindekiler: Kabuksuz artemia. Ham Protein %56 Ham Yağ %13 İnorganik Madde %4.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Tip Özel Balık Yemleri
Geri Bildirim Ver

Rotifish Kabuksuz Artemia Yavru Yemi 15 gr

Artemialar akvaryum balıklarının beslenmesinde özel olarak tercih edilen ve çoğunlukla tuzlu sularda yaşamını sürdüren, kerevit familyasına ait bir tür su canlısıdır. Canlı yem türleri arasında büyük öneme sahip olan artemialar, yavru balıkların da beslenmesinde ve gelişmesinde sıklıkla tercih edilen bir besindir. Rotifish kabuksuz artemia yavru yemi 15 gr içeriğindeki yüksek protein miktarı sayesinde yavru balıklarınız için ideal bir besin kaynağıdır. Sahip olduğunuz birçok balık türü için rahatlıkla kullanabileceğiniz kabuksuz artemia yem hem yeni doğan yavru balıkların gelişimini hızlandırır hem de balıkların ihtiyaç duyduğu besin değerlerini karşılar. İçeriğindeki ham protein, ham yağ ve inorganik maddeler sayesinde balıklarınızın direncini güçlendirir ve sağlıklı bir şekilde büyümelerinde önemli rol oynar.

  • Yüksek enerji ve besin değeri
  • Yavru balıklar için faydalı besin kaynağı
  • Protein bakımından zengin

Kabuksuz Rotifish Artemia Yavru Yemi 15 gr Faydaları

Kabuksuz Rotifish Artemia Yavru Yemi 15 gr Faydaları

Yavru balıklar küçük boyutlara sahip olmalarının yanı sıra, yetişkin balıklardan daha fazla enerjiye ihtiyaç duyar. Yavru balığınız enerjiyi protein, karbonhidrat ve yağdan karşılar. Bu besinler göz önüne alındığında, Rotifish kabuksuz artemia içerdiği %56 (min) protein, %13 (max) yağ ve %4 (max) inorganik madde ile balıklarınıza yüksek kalitede dengeli bir beslenme rejimi yaratmanıza olanak sağlar. Bununla birlikte ürünün yavru balıklar için faydalı özelliklerinden biri de kabuksuz artemia olmasıdır. Canlı bir artemia kabuğundan çıkabilmek için enerji harcarken kabuksuz bir artemia herhangi bir enerji kaybı yaşamadan besin değerlerini en iyi şekilde korumayı başarır. Herhangi bir enerji kaybı yaşamayan artemia su canlısı, barındırdığı enzimleri, amino asitleri ve lipitleri en iyi şekilde depolar ve bu sayede balıklar için gerekli bütün besinler sağlanabilir.

Dengeli Beslenme Sağlayan Rotifish Artemia Yavru Yemi 15 gr

Dengeli Beslenme Sağlayan Rotifish Artemia Yavru Yemi 15 gr

Balıklarınızın sağlıklı bir şekilde büyümesi ve gelişmesi için onlara hem dengeli hem de besleyici bir diyet düzeni oluşturmanız çok önemlidir. Rotifish artemia yavru yemi, yüksek düzeyde sindirilebilir yapısı, yoğun besin ve protein içeriği ile balıklarınızın sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmelerine yardımcı olur. Rotifish kabuksuz artemia yavru yemi 15 gr yorumları da göz önüne alındığında, balıkların severek tükettiği bir yem olan bu ürün, birçok müşterinin onayını alır. Özellikle yavru akvaryum balıklarının beslenmesinde ön plana çıkan Rotifish artemia yavru yemi sayesinde sağlıklı ve hızlı büyüyen balıklarınız aynı zamanda daha canlı renklere sahip olur. Akvaryum canlılarına sağlıklı bir beslenme düzeni yaratmak için temel besin kaynağı olarak kullanılan bu ürün, aynı zamanda bu canlılar için ek gıda takviyesi olarak da kullanır.

Kabuksuz Rotifish Artemia Yavru Yemi Fiyatı ve Yorumları

Kabuksuz Rotifish Artemia Yavru Yemi Fiyatı ve Yorumları

Balık yetiştiriciliği ve bakımı zevkli fakat fazlasıyla sorumluluk gerektiren bir aktivitedir. Doğru ekipmanlara ve aksesuarlara sahip bir akvaryum kurmak hem vakit hem de maddiyat gerektiren uzun bir süreçtir. Akvaryumda yaşayan balıklarınızın sağlıklı ve uzun ömürlü bir yaşam sürdürmesi için altın kural dengeli bir beslenme düzenidir. Rotifish kabuksuz artemia yavru yemi 15 gr fiyatı ve sahip olduğu besin değerleri bakımından balıklarınız için ideal bir yemdir. Yüksek kaliteli yapısı ve pratik kullanım imkanı ile balık sahipleri tarafından tercih edilen bu ürün, neredeyse her balık türü için de uygundur. Merak ettiğiniz detayları ürün açıklamaları kısmına ve yorumlar kısmına bakarak öğrenmeniz mümkündür. Uzun süreli raf ömrü sayesinde yıllarca kullanılan bu ürünü Trendyol aracılığı ile kolayca satın alarak balığınızın ihtiyaç duyduğu şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz.