Royalist Nexgard Spectra 30-60 Kg 3 Tablet

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royalist Nexgard Spectra 30-60 Kg 3 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Royalist Nexgard Spectra 30-60 kg 3 Tablet

Evcil hayvanların bakımı ve beslenmeleri son derece önemlidir. Sahiplendiğiniz hayvan dostlarınızın sağlığı sizin sorumluluğunuzda olduğu için gerekli bilgilere sahip olmanız gerekir. Köpeklerinize bulaşabilecek iç ve dış parazitlerin ne olduğunu bilmek önleyici tedavi bakımından büyük öneme sahiptir. Royalist Nexgard Spectra 30-60 kg 3 tablet pire, kene, akar, kalp kurdu ve bağırsak solucanlarına karşı köpeğinizi koruyarak olumsuz sağlık koşullarına yol açılmasını önler. Bütün etkileri bir arada sunan çiğneme tableti formundaki ilaç ile iç ve dış parazit sorunlarına karşı etkili bir çözüm elde edebilirsiniz. Yetişkin bir pire günde 50 adet yumurta bırakabilir. Nexgard ile erken müdahale ederek pireleri yumurtlamaya başlamadan önce hızla öldürerek köpeğinizin ve çevresinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz.

  • İç ve dış parazitlerde etkili önleme
  • Sevilen çiğnenebilir form
  • Hızlı koruma etkisi

Etkili Royalist Spectra 30-60 kg 3 Tablet

Etkili Royalist Spectra 30-60 kg 3 Tablet

Köpeklerinizin sağlığını korumak için hazırlanan özel formülü ile Nexgard, çiğnenebilir formu ile kolay uygulama imkanı sunar. Sığır eti aromalı çiğneme ürünü, köpeklerin sevdiği lezzete sahip olması ile zorluk yaşamadan ilacı kullanmanıza imkan tanır. 30-60 kg köpekleriniz için uygun olan ilaç, doz ayarı yapmanıza gerek bırakmayan özel tabletlerde yer alır. Folyo destekli blister karttan ilacı çıkararak yemeklerle birlikte veya ayrı olarak köpeğinize verebilirsiniz. Nexgard Spectra lezzeti ile ödül olarak verildiğinde de köpekler tarafından kolaylıkla tüketilir. 3 aylık bir Avustralya çalışmasının sonunda hayvan sahipleri, Spectra’nın köpekleri tarafından severek tüketildiğini bildirir. Yetişkin köpeklerin kullanımına uygun olarak hazırlanır. Nexgard çiğnenebilir formu sayesinde kolay kullanım özelliği sunar. Siz de sığır aroması içeren lezzeti ile zorluk yaşamadan köpeğinize ilacı gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.

Royalist Nexgard 30-60 kg 3 Tablet Yorumları

Royalist Nexgard 30-60 kg 3 Tablet Yorumları

Yalnızca köpekler için üretilen ve bir ay boyunca koruma sağlayan etkili ilaç bir tam doza sahiptir. İçeriğindeki afoxolaner ve milbemycin oxime aktif bileşenleri 4 saat içerisinde emilerek bir ay boyunca köpeğinizi pire, kene ve akarlara karşı korur. Royalist Nexgard Spectra 30-60 kg 3 tablet kullananlar tabletin tamamının tüketildiğinden emin olmak için birkaç dakika boyunca köpeklerini gözlemlenmesi önemlidir. Hayvansal gıda proteini içermeyen glutensiz ürünü, soya proteini içeriğine sahip olduğu için veterinerinize danışarak kullanabilirsiniz. Royalist Nexgard Spectra 30-60 kg 3 tablet yorumları köpek sahiplenen hayvanseverler tarafından özenle yazılarak ürün hakkında detaylı geri bildirimlerden oluşur. Köpeklerinin etkili bir şekilde yuvarlak, kancalı ve kırbaç kurdunu kontrol ve tedavi etmesinden memnun olurlar. Nexgard ile 1 ay boyunca evcil hayvanınızı iç ve dış parazitlerden koruyabilirsiniz.

Avantajlı Royalist Spectra 30-60 kg 3 Tablet Fiyatı

Avantajlı Royalist Spectra 30-60 kg 3 Tablet Fiyatı

Evcil hayvanlarınızın sağlığını korumak için alınan önlemler hayati öneme sahiptir. Bir aylık tam koruma sağlayan ilaç ile köpeğinizi pire, tenya istilası, kene ve kurtlara karşı koruyabilir ve tedavi edebilirsiniz. Sevilen lezzeti ve çiğnenebilir formu ile ilacın kolay bir şekilde uygulanması mümkündür. Royalist Nexgard Spectra 30-60 kg 3 tablet fiyatı tüm köpeklerin sağlıklı koşullarda yaşayabilmesi ve hastalıklarının önlenmesi için son derece uygundur. Sık kullanmanıza engel olan bir aylık koruma sağlayan dozajı ile bütçenizi korur. Etkili içeriği ile iç ve dış parazitlere karşı tam koruma sağlar. Köpeğinizi her türlü pire, akar, tenya ve kurtlardan korumak için Trendyol’dan uygun fiyat ve kampanya avantajları ile Royalist Nexgard Spectra 30-60 kg 3 tablet satın alarak hastalıklara karşı etkili bir koruma sağlayabilirsiniz.