SAADET Ekşiyüz Sakız 100 Adet Çilekli

Ürünün Diğer Satıcıları (18)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
73,72 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
72,72 TL
Kurumsal Fatura
85,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SAADET Ekşiyüz Sakız 100 Adet Çilekli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebekonomik Satıcı Ünvanı: EMRE ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0020490462
    Bu ürün bebekonomik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekşiyüz Sakız 100 Adet Çilekli
Geri Bildirim Ver

Saadet Ekşiyüz Sakız 100 Adet Çilek Aromalı

Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de sakız tüketimi konusunda ciddi bir talep vardır. Özellikle Saadet Ekşiyüz sakızları bilinenin aksine farklı içerikleri ile ilgi odağı olurlar. Çilek aromaları sayesinde hem ekşi tadı hem de tatlı lezzeti saniyeler içerisinde damak tadınıza yansıtmaya yardımcı olur. 80’li ve 90’lı yılların en güzel lezzetleri arasında yer alan Ekşiyüz sakız, nostaljik lezzetleri ile sevenlerine hitap etmeye olanak sağlar. Ekşiyüz sakızlarının en önemli özelliği ilk olarak tamamen ekşi tadı yansıtmanın ardından çilek aromasının benzersiz lezzetini almanızı sağlamaktadır. Nostalji sakızlar arasında Saadet firmasının sizler için üretmiş olduğu Ekşiyüz sakızlar yer almaktadır. Çilek aromasına sahip bu sakızlar hem ekşi hem de tatlı aroma lezzetini içerisinde barındırır. Çilek aroması ile sizi çocukluğunuza götüren Ekşiyüz sakızını tercih edebilirsiniz.

  • Çilek Aromalı Tadı
  • Benzersiz Lezzeti
  • Korunaklı ve Hijyenik Ambalajı

Saadet Ekşiyüz Sakızları ile Kaliteli Tat

Saadet Ekşiyüz Sakızları ile Kaliteli Tat

Dışı sert ve çiğnedikçe yumuşayan kıvamı ile Ekşiyüzü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Çilek aromasına ve ekşiliğe sahip olan bu sakız ağızda dağılan yapısı ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır. İçerisinde 100 adet olması hem ekonomik hem de daha avantajlıdır. İçerisindeki tatlandırıcı sayesinde oldukça lezzetli olması ile bilinmektedir. Yediden yetmişe hem seveceğiniz hem de çiğnerken eğleneceğiniz ürünler sizler için üretilmektedir. Çocuklarınızla çiğnemeden önce oyun aktivitesi olarak keyiflenebileceğiniz aynı zamanda eğlenceli aperatifler arasında yer almaktadır. Beyaz görünüme sahip bu sakız çeşitleri ekşi olan görünümlerini gizlerler. Ekşiyüz sakız içindekiler aromalarına göre değişim göstermektedir. Çilekli, kolalı ve tutti frutti seçeneklerine göre içerisinde yer alan malzemeler farklılaşır. Ekşiyüz içindekiler; şeker, şeker mayası, glikoz şurubu, asitliği düzenleyici, aroma verici(çilek), kıvam arttırıcı, antioksidan ve renklendirici olarak belirtilmiştir.

Ekşiyüz Sakız 100 Adet Çilek Aromalı Fiyatları

ekşiyüz Sakız 100 Adet Çilek Aromalı Fiyatları

Sakız tüketiminin yoğun olması ve taleplerin her geçen gün artış gösteriyor olması fiyat belirlenmesinde önemli bir işleve sahiptir. Saadet Ekşiyüz sakız farklı özellikler barındıran sakız ürünlerini geliştirmesi ile ayrı bir fiyat aralığına sahiptir. Bu anlamda tüketiciler farklı tatları tek bir sakızda bulabilmektedir. Her ihtiyacı karşılayabilecek farklı sakız aromaları bulmak kolaylaşmaktadır. Bu nedenle Saadet Ekşiyüz sakız firması sakız ürün çeşitliliği ile ön plana çıkmaktadır. Burada sakızların üretim kalitesi büyük rol oynamaktadır. Sakızların kaliteli oluşu fiyatı etkilediği kadar marka bilinirliğini de aynı oranda etkilemektedir. Kalitenin yanı sıra Ekşiyüz sakızlarının özellikleri ve karşıladığı ihtiyaçlar açısından fiyatlar değişim göstermektedir. Ürün paketi içerisinde yer alan ürün adedi, sakızların gramajı, sakız tadının kalıcılık süresi ve ambalaj kalitesi fiyatı etkiler.

Ekşiyüz Sakız 100 Adet Çilek Aromalı Özellikleri ve Yorumları

Ekşiyüz Sakız 100 Adet Çilek Aromalı Özellikleri ve Yorumları

Hayatın günlük akışı içerisinde sakız çiğnemek oldukça popüler eylemler arasında yer almaktadır. Ekşiyüz sakızları boyutları itibariyle küçük ve cebe sığdırılabilen ürünlerdir. Sakız üretiminin ve sakız tüketiminin son derece yüksek olduğu Türkiye’de ihtiyaca yönelik olarak farklı sakız çeşitleri yer almaktadır. Yuvarlak şekilli formu ile dikkat çeken Ekşiyüz sakızları farklı tatlar arayanlar ve çocuklar için tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Özellikle şakalaşma esnasında da sıklıkla tercih edilen bu ürünler keyifli dakikalara olanak sağlar. Sakız çiğnemenin ağzı tatlandırmak dışında pek çok faydası olduğu bilinir. Çene egzersizi yapmada oldukça faydalıdır. Bunun yanı sıra ağız kokusunu da gidermeye yardımcı olan Ekşiyüz sakız çeşitleri ile her daim ferahlığı yanınızda taşıyabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Saadet ekşiyüz sakız 100 adet çilek aromalı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.