Safir Kuyumculuk Damla Şeklinde Beyaz Opal Taşlı Altın Kolye - Altın Işıltılı Değerli Taş Kolye - Günlük Takı

4.514,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Safir Kuyumculuk Damla Şeklinde Beyaz Opal Taşlı Altın Kolye - Altın Işıltılı Değerli Taş Kolye - Günlük Takı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİR KUYUMCULUK Satıcı Ünvanı: SAFİR KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0798003899600010 Vergi Kimlik Numarası: 7980038996
    Bu ürün SAFİR KUYUMCULUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altın Ayarı : 14Altın Gramı : 1.62 Maden Rengi : Sarı 42-45 cm aralığında zincir uzunluğu. Zarif birgörünüm oluşturmanın anahtarını taşıyan Kadın Damla Opal Taşlı Altın Kolye, hertürlü özel anlarınızda sizinle olacak. Mistik auranın simgesi opal taşkolyemiz, beyaz taşlı detaylarının ışıltısını elegant tasarımıyla buluşturuyor.Süt beyazı kolye üzerinde yer alan, ışıkla dans eden sedef taşlı süslemeler,kolyenin karakteristik özelliğini ortaya çıkarıyor. ÜrünÖzellikleri: - Gerçekopal taş kullanılarak üretilmiş damla kesim merkez taş - Kalitelive dayanıklı altın kaplama üzerine incelikle yerleştirilmiş sedef benzeri beyaztaşlar - Süt beyazıparlak yüzeyi ve sedef taşlı detayları ile eşsiz bir tasarım -Alışılmışın dışında, zarif damla formunda kesilmiş opal merkez taş -Ayarlanabilir zincir uzunluğu ile istediğiniz boyutta kullanabilme imkanı - Tüm cilttiplerine uyumlu, antialerjik metal yapı - Işığın heraçısından farklı renkler yansıtma özelliğine sahip opal taşın büyüleyici etkisi ÜrünFaydaları: - Mükemmelbir hediye seçeneği olarak şıklığı ve özgün tasarımıyla ön plana çıkar - Günlük kullanımdarahatlık ve konfor sunan hafif yapısı ile daima yanınızda - Her türlükıyafetle kolayca uyum sağlayacak nötr renk skalası -Katıldığınız her organizasyonda ve buluşmada göz kamaştırıcı bir aksesuartercihi - Modayauygun tasarımı ile trendlere ayak uyduran bir görünüm - Opal taşınenerjisiyle negatif enerjilerden arınma ve pozitif enerji kazanma - İnceişçiliği sayesinde uzun süreli kullanımda kalitesini koruma Bu eşsiz vegöz alıcı Kadın Damla Opal Taşlı Altın Kolye, zarif detayını arayan her kadınıntakı koleksiyonunu tamamlayacak benzersiz bir parça.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver