SamEx Selfie Kumandası (Siyah Renk)

99 TL

Ürün Bilgileri

SamEx Selfie Kumandası (Siyah Renk)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: REYHAN ADAYOLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0071027863
    Bu ürün AKÇA ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **** RENK SEÇENEKLERİ FARKLI ÜRÜN OLARAK GİRİLMİŞTİR, GÖRMEK İÇİN LÜTFEN MAĞAZAMIZI ZİYARET EDİNİZ **** Selfie çekme düğmesi ile selfie/özçekimlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirisiniz. Yapmanız gereken tek şey, selfie çekme tuşunu telefonunuza Bluetoth ile bağlamaktır. Sonrasında telefonunuzu istediğiniz açıya yerleştirip, poz vermek olacaktır. Selfie çekme düğmesi / selfie çekme tuşu 3 farklı renk olarak tarafınıza sunulmaktadır. Bunlar
  • - Beyaz selfie çekme tuşu - beyaz selfie çekme düğmesi - beyaz selfiematik - Siyah selfie çekme tuşu - siyah selfie çekme düğmesi - siyah selfiematik - Pembe selfie çekme tuşu - pembe selfie çekme düğmesi - siyah selfiematik Fonksiyonlar:* ABS'den yapılmış bu uzaktan kumanda hafif, taşınabilir ve dayanıklıdır* Taşınabilir boyut, yanınızda taşımayı kolaylaştırır* Askı tasarımı, daha kolay asmanıza veya taşımanıza olanak tanır* CR2032 pil ile çalışır. Kablo yok. Kolay ve kullanışlı* Bluetooth 4.0 için uzaktan kumanda, IOS 5.0 ve Android 4.3 ve üzeri için uygundur* Çok fazla yardımcı ekipmana gerek duymadan kolay kullanılabilmektedirÖzellikleri:* Tip: Kablosuz* Malzeme: ABS* Tema: Evler* Bluetooth uyumlu sürüm: Bluetooth uyumlu 4.0* Frekans: 2.4Hz-2.4835GHz* Etkili mesafe: 10m (30ft)* Pil modeli ve hizmet ömrü: CR2032 x 1 hücre/yaklaşık 12 ay* Boyut: 50x33x10.5mm/1.97*1.3*0.41''* Ağırlık: 10g* Renk: Siyah, Beyaz, PembeOperasyon adımları:* 1. Güç düğmesine basıp, LED ışığının yanıp sönmesini bekleyin* 2. LED yanıp sönüyorken, eşleştirme tuşuna basınız.* 3. Eşleştirmek için cep telefonunuzun Bluetoth sekmesine girip, cihazı seçiniz. Başarılı eşleşme durumunda, LED sönecektir.* 4. İlgili yapılandırma tuşuna uzun basın. Konfigürasyondan sonra LED yanacaktır. Ürün şu anda normal olarak kullanılabilir.* 5. Pilin uzun süre kullanılabilmesini sağlamak için, kullanılmadığında zamanlayıcıyı kapatmak için lütfen güç düğmesine basın.* 6. Uyumluluk: Cep telefonuna kablosuz olarak bağlanabilir, ekstra bir yazılıma gerek yoktur. Sistemin üzerinde iOS 5.0 veya Android 4.3 için başvurunPaketlenmiş şunları içerir:* 1 x Bluetooth uyumlu özçekim denetleyicisi.
Geri Bildirim Ver