Sandisk Ultra Fit 512gb Usb 3.1 Usb Bellek Sdcz430-512g-g46

1.150,42 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sandisk Ultra Fit 512gb Usb 3.1 Usb Bellek Sdcz430-512g-g46

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnSonu Satıcı Ünvanı: AHSEN TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010053767500015 Vergi Kimlik Numarası: 0100537675
    Bu ürün EnSonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hızlı alan ekleyin. Sadece takın. Cihazınıza ekstra, yüksek hızlı depolama eklemenin basit yolu! SanDisk Ultra Fit™ USB 3.1 Flash Sürücü uzun metrajlı bir filmi standart USB 2.0 sürücülerden 15 kat daha hızlı aktarmanıza izin veren performansı sunuyor.1 Artı, küçük yapısı, modern tasarımı sayesinde takabilir ve yerinde bırakabilirsiniz. Ürün Bilgileri Küçük tak ve birak tasarim Bu küçük flash sürücü dizüstüler, tabletler, TV’ler, oyun konsolları, araç ses sistemleri ve daha bir çoğu için tak ve bırak depolama olarak tasarlanmıştır. Takın ve her zaman çalışan anlık bir depolamaya sahipsiniz! Yüksek hizli USB 3.1 performansi Dosyaları 130MB/sn okuma hızıyla aktarın. Standart USB 2.0 sürücülerinden 15 kata kadar daha hızlı yazma hızlarıyla, uzun metrajlı bir filmi 30 saniyeden daha kısa bir süre içinde taşıyabilirsiniz.2 SanDisk SecureAccess® yazilimi gizliliğinizi korur SanDisk SecureAccess yazılımını içeren sürücünüzde özel bir klasör oluşturun.3 Bu 128 bitlik AES şifrelemesi yazılımı kritik dosyaların parolayla korumasını kolaylaştırır. Dosyaları kasaya sürükleyip bıraktığınızda, şifrelenmiş olacaklar. RescuePRO® Deluxe yazilim ile kolay dosya kurtarimi Sürücü, RescuePRO Deluxe veri kurtarma yazılımı indirme teklifiyle sunulur.4 Bu yazılım, yanlışlıkla silinen dosyaların kurtarılmasını kolaylaştırır (indirilmesi gerekir). USB 3.0 ve 2.0 bağlanti noktalariyla uyumludur SanDisk Ultra Fit USB 3.1 Flash Sürücü geriye dönük olarak uyumludur, böylece bu sürücüyü herhangi bir USB 3.0 veya 2.0 bağlantı noktasına takabilirsiniz. Tüm Teknik Özellikler Kapasite 512 GB Arayüz USB 3.1, 1. Nesil Konektör USB-A Uyumluluk USB 3.1 (USB 3.0 ve USB 2.0 ile geriye dönük olarak uyumludur)
  • Boyutlar (L x W x H) 29.8mm x 14.3mm x 5mm

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Giriş/Çıkış Portları USB 3.0
  • Kapasite 512 GB
Geri Bildirim Ver