SANMARCO NUTRITION Kreatin %100 Mikronize Aromasız 300 Gr

384 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  384 TL
%10 indirim
3 x  345,60 TL
1.036,80 TL
%15 indirim
5 x  326,40 TL
1.632 TL
%20 indirim
10 x  307,20 TL
3.072 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SANMARCO NUTRITION Kreatin %100 Mikronize Aromasız 300 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: San Marco Nutrition Satıcı Ünvanı: SANMARK İLAÇ GIDA VE MAKİNA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744092817500001 Vergi Kimlik Numarası: 7440928175
    Bu ürün San Marco Nutrition tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CREATINE %100 MİKRONİZE AROMASIZ 300 GR, porsiyonda 5000 mg %100 Kreatin Monohidrat içerir. Mikronize formda olan Creatine, vücutta daha hızlı bir emilime sahiptir. Kısa süreli yüksek yoğunluklu egzersizlerin ardı ardına yapılmasında fiziksel performansı artırır. Kreatin, yağsız kas kütlesinin ve kas gücünün artmasına yardımcı olur. Yoğun fiziksel aktivite dönemlerinde protein dengesini korumaya yardımcı olur. B6 vitamini ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir. 1 Porsiyon CREATINE
  • 5000 mg Kreatin Monohidrat sunmaktadır.
  • Önerilen Kullanım Şekli 1 porsiyonu [1 ölçek, 5 g], 200 ml su ile karıştırarak antrenman sonrası tüketilmesi tavsiye edilir. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir. Bu gıda yeterli ve dengeli bir diyet ile birlikte tüketilmelidir, tek başına bütün besin öğeleri ihtiyacını karşılamaz. Bu ürünler hekim ve diyetisyen önerilerine göre kullanılmalıdır. Uyarı: 15 yaş altındaki çocuklar ve hamile kadınlar sadece hekim veya diyetisyen gözetiminde tüketebilirler. Çocukların ulaşabileceği yerden uzakta saklayınız. Kreatin bazı kişilerde mide-bağırsak rahatsızlığına neden olabilir ve böbrek fonksiyonlarını bozabilir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • Hedef Kas Kütlesi
  • Tip Kreatin Monohidrat
Geri Bildirim Ver