Seagate 3tb Hdd St3300651ns 7200 Rpm 64mb Harddisk

1.413,90 TL

Ürün Bilgileri

Seagate 3tb Hdd St3300651ns 7200 Rpm 64mb Harddisk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknomerkezim Satıcı Ünvanı: BTM TEKNOLOJİ BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187069377300012 Vergi Kimlik Numarası: 1870693773
    Bu ürün Teknomerkezim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100.30.10.0061 Seagate 3Tb Hdd ST3300651NS 7200 Rpm 64Mb Harddisk

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 3 TB
  • Bağlantı Tipi Sata 3
  • Cache Bellek 64 MB
Geri Bildirim Ver

Seagate 3 TB HDD ST3300651NS 7200 RPM 64 MB Hard Disk

Bilgisayarın hafızasını artırmak, fotoğraf, belge gibi içerikleri depolamak için Seagate 3 TB HDD ST3300651NS 7200 RPM 64 MB hard disk seçeneğini tercih edebilirsiniz. Modelin sahip olduğu güçlü nitelikler sayesinde sevdiğiniz görselleri, ihtiyacınız olan belgeleri rahatlıkla bilgisayarınızda depolama imkanı bulabilirsiniz. Satın alacağınız ürünlerin kullandığınız bilgisayarın anakartı ile uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekebilir. Gelişmiş çeşitli teknolojilerden faydalanılarak tasarlanan materyal gün içerisinde bilgisayardaki işlerinizi daha kısa sürede gerçekleştirmenizi sağlayabilir. Zaman ve enerji tasarruf elde edebileceğiniz model sayesinde bilgisayarınızda güçlü bir performans oluşturabilirsiniz. Yazılım, veri işleme, bilgi işlem veya tasarım gibi çeşitli iş kolları için hızlı hareket edebileceğiniz bir bilgisayara ihtiyaç duyulabilir. Fakat bunun için her zaman hali hazırda kullandığınız masaüstü bilgisayar yeterli olmayabilir. Bu durumlarda destek alacağınız hard disk ile veriminizi artırabilirsiniz.

  • Güçlü performans
  • Sessiz çalışma
  • Geniş depolama alanı

Seagate 3 TB HDD ST3300651NS Hard Disk Özellikleri

Seagate 3 TB HDD ST3300651NS Hard Disk Özellikleri

Seagate hard disk bilgisayarında veri depolamaya, hıza ve güce önem veren bireyler tarafından sıklıkla tercih edilen bir materyaldir. Fakat bu materyalin nitelikleri kişinin ihtiyaçlarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu doğrultuda destek alabileceğiniz markanın 3 TB kapasiteye sahip modeli ihtiyacınızı karşılayabilir. Markanın sunduğu obje aynı zamanda 64 MB belleğe sahiptir. Birçok cihaz ile uyum sağlayan sabit hard disk bilgisayarda vakit geçirmenizi keyifli bir hale getirebilir. Kasan, yavaş hareket eden, komutları geç algılayan bir cihaz kullanmak birçok kişi için zorlayıcı, işten soğutan bir durum haline gelebilir. Fakat Seagate 3 TB HDD ST3300651NS 7200 RPM 64 MB hard disk kullananlar ürünün bilgisayara sağladığı hız, geniş kapasite, sessiz çalışma stilinden oldukça memnun kalabilir. Uzun dönemler keyifli bir şekilde faydalanabileceğiniz ürün 7200 RPM dönüş hızına sahiptir. Cihaz sayesinde içeriklere hızlıca ulaşmanızı sağlayabilirsiniz.

Seagate 3 TB HDD ST3300651NS Hard Disk Fiyatları

Seagate 3 TB HDD ST3300651NS Hard Disk Fiyatları

Bilgisayarınızın performansını, gücünü, hızını etkileyen objeler satın alırken çeşitli araştırmalar yapmanız ve ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekir. Bu doğrultuda satın alacağınız bir hard disk için öncelikle gün içerisinde cihazı ne amaçla kullanacağınızı tespit edebilirsiniz. Genel olarak programlama, tasarım işleriyle uğraşıyor ve bunun için çeşitli programlara veya uygulamalara ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bunun için yüksek dönüş hızına, depolama alanına ve alana sahip bir ürün ihtiyacınız vardır. Fakat sadece sessiz bir cihaz talebiniz ve görselleri, belgeleri depolayacağınız bir alan ihtiyacınız olabilir. Bu gibi durumlar için ST3300651NS talebinizi karşılayabilir. Çeşitli bilgisayar sistemleriyle uyumlu bir şekilde çalışan Seagate 3 TB HDD ST3300651NS 7200 RPM 64 MB hard disk fiyatı oldukça makul düzeylerden size sunulur. Avantajlı fiyatlardan satın alabileceğiniz materyal sayesinde sessiz, hızlı ve yeterli depolama alanına sahip bir bilgisayar elde edebilirsiniz.

Seagate 3 TB HDD ST3300651NS Hard Disk Yorumları

Seagate 3 TB HDD ST3300651NS Hard Disk Yorumları

Bilgisayarınız için bir ürün satın almadan önce kullanım amacınızı, ihtiyacınız olan cihaz kapasitesini, sisteme uyumlu olup olmadığı, performansını değerlendirmeniz gerekir. Aynı zamanda bu ürünün markası ve fiyatı da karar vermeniz gereken etmenler arasında yer alabilir. Araştırmalarınızı pratik bir hale getirmek için markaların sunduğu objeleri karşılaştırmanız, incelemeler yapmanız gerekebilir. Bunun için de Seagate 3 TB HDD ST3300651NS 7200 RPM 64 MB hard disk yorumları sizinle paylaşılır. Markanın sunduğu materyali daha öncesinde satın alan bireyler kişisel görüşlerinizi yorumlar vasıtasıyla size iletir. Yorumlarda ürünün hızı, gücü, ses düzeyine değinilebilir. Böylece henüz satın almadığınız ürün konusunda bilinçli tercihlerde bulunabilirsiniz. Yıllarca faydalanabileceğiniz, ihtiyaçlarınıza yanıt veren Seagate markası sunduğu ürünün tasarımında, müşteri memnuniyetine oldukça hassas bir yaklaşım gerçekleştirir. Bu hassasiyetten faydalanabilir ve ürünü Trendyol üzerinden kısa sürede sipariş edebilirsiniz.