Sebamed Boze Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi Spf 50 75 ml

574,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
745,22 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sebamed Boze Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi Spf 50 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NehirKozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZBU KOZMETİK ITRİYAT GIDA TEKS.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI OTO.İNŞ.DAĞ.PAZ.İMAL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0668041051400001 Vergi Kimlik Numarası: 6680410514
    Bu ürün NehirKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebamed sun cream güneş kremi 50+ 75 ml özellikleri
  • Spf 20, 30, 45 ve 50+ formlarında bulunur. Spf, colıpa güneşten koruma ürün önerilerine dayanır ve uygun şekilde test edilmiştir. Uva koruma sağlar
  • %98 uva emilimi ile avustralya standardından daha yüksektir. Alkol içermez. Parafin, parabenler, peg bağları ve paba esterleri, akrilamid içermez. Güneş ışınlarına bağlı cilt hasarı ve tahrişi önleyen mikro pigmentlerle kombine edilmiş etkin uva/uvb filtre sistemiyle güvenilir uva + uvb koruma sağlar. 5.5 ph değerindedir. Cildi yaşlanma etkilerine karşı korur. Güneşe maruz kalan cildi yumuşatır, pürüzsüzleştirir ve cildin esnekliğini korur. Güneşin neden olduğu pigmentasyon lekelerine ve erken yaşlanma belirtilerine karşı koruma sağlar. 6 saate kadar su ve tere karşı dayanıklılığını sürdürür, kuma dayanıklıdır. Kolay uygulanır, yağ içermez, beyaz kalıntı bırakmaz. Doğal hydro-Fruktol formülü, e vitamini, d-Pantenol içerir. Güneş yanığına karşı cildi korur. Güneşin oluşturduğu hasar ve yaşlanmaya karşı cildi korur. Çok hassas ciltler ve güneşe dayanıksız ciltler ile çocuklar için uygundur. Kumsalda, spor yaparken ve kentte kullanıma uygundur. Dermatolojik ve klinik olarak test edilmiştir. Herşey buradaaaher Seyburadaaa

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 50 +
Geri Bildirim Ver

Sebamed Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi SPF 50 75 ml

Güneşin faydalı özellikleri olduğu gibi, etkisine çok fazla maruz kalındığında zararları da ortaya çıkar. Güneş ışınlarının saatlerce doğrudan vücuda işlemesi, sağlıklı bir durum değildir. Özellikle cilt için kalıcı hasarlar yaratabilir. Uzun süre güneş ışınlarına maruz kalındığında cildin yaşlanması erken gelişebilir. Aynı zamanda ciltte leke ve akne gibi can sıkıcı durumlar ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlara önlem olması amacı ile güneş kremi kullanılması önerilir. Satın almadan önce kremin kalitesi ve içeriğini incelemek önemli bir husustur. Sebamed Sun çok yönlü koruyucu güneş kremi SPF 50 75 ml sağlıklı içeriği ve doğal yapısı ile cildinize zarar vermez, onu güneş ışınlarından korur. Yaz kış kullanım imkanı sunan bu kreme gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.

  • Çok yönlü koruma
  • Doğal üretim
  • Sağlıklı içerik

Pratik Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi Spf 50 Özellikleri

Pratik Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi Spf 50 Özellikleri

Cildinize uygun güneş kremini belirlemeden önce dikkat etmeniz gereken önemli özellikler vardır. Sebamed Sun çok yönlü koruyucu güneş kremi sahip olduğu özelliklerle sevilen bir üründür. Ürünün içerisinde alkol bulunmaz. İçerisinde parafin, paraben, akrilamid gibi maddeler yoktur. Güneş ışınlarının oluşturduğu cilt hasarını ve tahrişi önleyen mikro pigmentler bulundurur. Bu pigmentlere entegre edilen etkin UVA/UVB filtre sistemi sayesinde UVA+UVB koruma sağlar. Ürün, cilt için yaşlanmaya sebep olan etkenleri önler. Güneş etkisindeki cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Aynı zamanda ışınların neden olduğu akne ve lekelere karşı koruma sağlar. Su ile temas etme ya da terleme gibi durumlarda 6 saate kadar etkisini devam ettirir. Deniz kenarında bulunan kumlara karşı dayanıklıdır. Doğal hydro-fructol formülü ile birlikte E vitamini ve d-Pantenol içerir.

Sebamed Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi SPF Avantajları

Sebamed Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi SPF Avantajları

Sebamed Sun çok yönlü koruyucu güneş kremi SPF 50 cildinizin ışınlardan sağlıklı şekilde korunmasını sağlayan avantajlar sunar. SPF 50 koruması ile yoğun etki sağlar. Cildinizi yumuşatması ile aynı zamanda pürüzsüz hale getirir ve cilt esnekliğini korumaya yardımcı olur. Oluşabilecek acı verici yanıklara karşı koruyucu bir kalkan görevi görür. Böylece oluşabilecek hasarlar önceden önlenmiş olur. Zararlı ışınlara karşı bariyer olması ile birlikte yaşlılık karşıtı etki gösterir. Çok hassas ciltler ya da çocuklar için dahi kullanıma uygundur. İster günlük hayatınızda işe veya okula giderken isterseniz de plajda bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dermatolojik ve klinik olarak test edilen ürün oldukça güvenilir bir yapıya sahiptir. Sebamed çok yönlü koruyucu güneş kremi müşterileri tarafından çok sevilerek tavsiye edilir. Uzun süreli kullanıma uygundur.

Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi SPF 50 75 ml Fiyatları

Sun Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi SPF 50 75 ml Fiyatları

Sebamed Sun çok yönlü koruyucu güneş kremi SPF 50 75 ml fiyatları incelikle belirlenir. Bu fiyatlar belirlenirken ürünün özellikleri ve tüm avantajları gözden geçirilir. Birçok kişi, yaz kış güneş kremi kullanır. Ürün 75 ml’lik kutusu ile uzun süre boyunca ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olur. Bu sayede bütçenizi sarsmadan üründen faydalanmanızı sağlar. Sizin ya da çocuğunuzun zararlı ışınlardan korunmasına yardımcı olur. Cildinizin yumuşaklığını ve pürüzsüzlüğünü korur. Tüm bunları doğal ve tamamen sağlıklı içeriği ile gerçekleştirir. Ürünün kalitesi sayesinde alacağınız olumlu sonuç sizi ve sevdiklerinizi büyük ölçüde memnun eder. Sebamed Sun çok yönlü koruyucu güneş kremi SPF 50 75 ml yorumlarına bakıldığında ürünün müşterileri tarafından herkese tavsiye edildiği görülür. Bu faydalı kreme sahip olmak isterseniz ürünü Trendyol üzerinden inceleyip uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.