Şekerci Cafer Erol BEBEK BADEM EZMESİ 1000 GRAM

1.295 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şekerci Cafer Erol BEBEK BADEM EZMESİ 1000 GRAM

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şekerci Cafer Erol 1807 Satıcı Ünvanı: ŞEKERCİ CAFER EROL ŞEKERLEME SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0801005719100013 Vergi Kimlik Numarası: 8010057191
    Bu ürün Şekerci Cafer Erol 1807 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebek Badem Ezmesi İtalya ve Fransa’ da meşhur olan ve marzipan diye adlandırılan badem ezmesi, yüzyıllardır Türk kültürüne ait olan bebek badem ezmesidir. Uzun yıllardır hepimizin alışık olduğu bu küçük badem helvaları, dilimizde pütürlü ve vazgeçilmez bir tat bırakmaktadır. İÇİNDEKİLER :Toz Şeker, Badem, İçme Suyu.MUHAFAZA KOŞULLARI :Serin ve Rutubetsiz Ortamda Korunmalıdır. Doğrudan Güneş Işınlarına Maruz Bırakılmamalıdır.MUHAFAZA AÇIKLAMALARI :Kapalı Paket / 4 AyAMBALAJ AÇILDIKTAN SONRAKİ RAF ÖMRÜ :1 Hafta ÜRÜN ÖLÇÜSÜ :Ürünler el yapımı olduğu için standart boyutlarda değildir. PAKETLEME:Ürün kutusu stok durumuna göre değişmektedir.Alerjen Uyarısı !
Geri Bildirim Ver

Şekerci Cafer Erol Badem Ezmesi Bebek 1000 g Trendyol'da

Şekerci Cafer Erol bebek badem ezmesi 1000 gram lezzetiyle vazgeçilmez atıştırmalıklar arasında yer alır. Avrupa’da da tüketilen bu atıştırmalık çok farklı isimlerle de anılabilmektedir. İçeriği yalnızca birkaç malzemeden oluşan doğal bir üründür. Katkı maddesi kullanılmadan üretilmiştir. Lif, magnezyum, protein ve E vitamini açısından oldukça zengindir. Tüketimi ardından kan şekeri seviyesinin dengelenmesini sağlamaktadır.

 
  • Doğal
  • Farklı lezzet
  • Temiz içerik

Şekerci Cafer Erol BEBEK BADEM EZMESİ 1000 GRAM Özellikleri

Şekerci Cafer Erol BEBEK BADEM EZMESİ 1000 GRAM Özellikleri

Şekerci Cafer Erol badem ezmesi temiz içeriğe sahip bir atıştırmalıktır. Marzipan ya da masapan gibi isimlerle de bilinmektedir. Adından da anlaşılacağı üzere içerisinde yüksek oranda badem yer alır. Bu nedenle bademe karşı alerjisi bulunan kişilerin dikkatli şekilde tüketmesi önerilir. İçeriği diğer atıştırmalıklarla kıyaslandığında oldukça temizdir. Yani farklı tatlandırıcılar veya kimyasallar içermez. Bebek badem ezmesinin içerisinde yalnızca badem, toz şeker ve içme suyu bulunmaktadır. İçeriğinde kullanılan bademler öğütülmüş bademlerdir. Üretiminde halen geleneksel işlemlerin kullanıldığı görülür. Badem ezmesi yerine bebek badem ezmesi olarak adlandırılması nedeni ise boyutlarıdır. Tek lokmada tüketilebilen küçük bir boyutu vardır. Tüketildiğinde damakta farklı ve çok güzel bir tat bırakır. Dilde bıraktığı pütürlü tat uzun yıllardır tüketilmesini ve meşhur olmasını sağlamıştır. İtalya ve Fransa gibi bazı Avrupa ülkelerinde de meşhur olan ve çok fazla tüketilen bir atıştırmalıktır.

 

Şekerci Cafer Erol BEBEK BADEM EZMESİ 1000 GRAM Kullanımı

Şekerci Cafer Erol BEBEK BADEM EZMESİ 1000 GRAM Kullanımı

Şekerci Cafer Erol bebek badem ezmesi, keyifli atıştırmalıklardandır. Açlığın kısa sürede bastırılmasını ve kan şekerinin düzenlenmesini sağlar. İstenilen zamanlarda tüketilmesi mümkündür. 1 kilogram miktarı ile yüksek bir tüketim miktarı sunulmuştur. El yapımı bir ürün olmasına bağlı olarak bebek badem ezmelerinin ölçüleri değişebilmektedir. Ancak ürün miktarında bir değişim olmaz. Kapalı paket içinde tüketicilere ulaştırılır. Ürün miktarı ve kişi sayısı dikkate alınarak seçim yapılmalıdır. Ürün paketi açıldıktan sonra raf ömrünün bir hafta olduğu bilinmelidir. Bebek badem ezmelerini muhafaza edilme şekillerine de mutlaka önem verilmelidir. Güneş almayan yerlerde muhafaza edilmesi çok önemli bir konudur. Buna ek olarak ortamların rutubetsiz yani önemsiz olması da gerekir. Sıcaklığın düşük olduğu alanlarda saklanması da diğer bir önemli konudur. Aslında saklanma koşulları diğer gıdaların saklama koşullarıyla oldukça benzerdir. Bu koşulların bulunmadığı ortamlarda muhafaza edildiği takdirde raf ömrünün kısalması mümkündür.

 

Şekerci Cafer Erol BEBEK BADEM EZMESİ 1000 GRAM Fiyatı

Şekerci Cafer Erol BEBEK BADEM EZMESİ 1000 GRAM Fiyatı

Şekerci Cafer Erol bebek badem ezmesi 1000 gram fiyat indirim ve kampanya dönemine de takip ederek bütçelere uygun seçimler yapabilirsiniz. Bebek badem ezmesi fiyatı belirlenirken içeriği ve miktarı gibi konular dikkate alınmıştır. İçeriğinde doğal malzemelerin yer alması ve doğal işlemlerden geçirilmesi öne çıkmasını sağlayan bir konudur. Bu konu yalnızca öne çıkmasını sağlamamış aynı zamanda fiyatının belirlenmesinde de etki göstermiştir. 1000 gram bebek badem ezmesi sunulması da yine fiyatını etkileyen konular arasında yer alır. Ambalaj özellikleri ve benzeri küçük detaylar da yine ürün fiyatlarını değiştirebilmektedir. Bebek badem ezmesi doğru koşullarda üretilen ve gerektiği şekilde paketlenerek satışa sunulan gıdalar arasında yer alır. Şekerci Cafer Erol bebek badem ezmesi 1000 gram yorum ve kullanıcılar tarafından gerçekleştirilen ürün değerlendirmelerini inceleyerek seçiminizi tamamlayabilirsiniz. Trendyol’dan ürün hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaştıktan sonra alışveriş yapabilirsiniz.