Selpak Professional Selpak Extra Rulo Havlu 8'li

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
159,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Selpak Professional Selpak Extra Rulo Havlu 8'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaxCleanGrossmar Satıcı Ünvanı: FUNDA ÖZSOYLUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7060208785
    Bu ürün MaxCleanGrossmar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selpak Extra Rulo Havlu 8'li Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Çoklu
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kat Sayısı 3 Katlı
  • Türü Rulo
  • Rulo Sayısı 24'lü
Geri Bildirim Ver

Selpak Extra 8x3 24'lü Rulo Havlu

Ev ve iş yerlerinin vazgeçilmez ürünlerinden olan kâğıt havlular, günlük hayatta sıkça kullanılır. Pek çok alanda kullanılan kâğıt havlu markalarından Selpak, alanında en başarılı markalar arasında yer alır. Selpak Extra 8’li rulo havlu, en popüler ürünlerdendir. Selpak, kâğıt havluları kullanılacak alana özel olarak üretmeye özen gösterir. Günlük kullanıma uygun olacak şekilde tasarlanan Selpak Extra 8’li rulo havlu modeli, üstün kaliteli Selpak ürünleri arasında yer alır. Yumuşak yapısı ve kolay koparılabilen yaprakları sayesinde kullanımı son derece idealdir. Selpak Extra 8’li rulo havlu, yaprak kalitesi sayesinde cildinizi tahriş etmez ya da alerjilere sebep olmaz. Selpak Professional Extra rulo kağıt havlu 8’li paket ürününün bu üstün özellikleri, kullanıcıya son derece kaliteli bir kullanım sunar.

  • Yumuşak doku
  • Üstün emme kuvveti
  • Pratik kullanım

Selpak Extra 8'li Rulo Havlunun Özellikleri Nelerdir?

Selpak Extra 8'li Rulo Havlunun Özellikleri Nelerdir?

Selpak Extra 8’li rulo havlu, sıradan bir kağıt havluya göre çok daha üstün bir kaliteye sahiptir. Selpak markası, bu alanda sahip olduğu tecrübeyi çok iyi bir şekilde değerlendirir.

Banyo ve mutfaklarda rahatlıkla Selpak Extra 8’li rulo havluyu kullanabilirsiniz. Sıklıkla ıslanan ve kirlenen lavabo ya da mutfak tezgâhı gibi alanları bu ürün ile temizlemek çok kolay. Selpak Extra 8’li rulo havluyu hem kirli yüzeyleri temizlemek amacıyla hem de ıslak yüzeylerin nemini almak için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ellerinizi kurulamak için de kullanabileceğiniz Selpak Extra 8’li rulo havlu, ellerinizi tahriş etmez. Temizliğin yanı sıra kişisel kullanım amacıyla da rahatlıkla kullanabilirsiniz. İş yeri gibi yoğun tempolu bir ortamda bile kirlenen bir yüzeyi rahatlıkla temizlemek için Selpak Extra 8’li rulo havluyu kullanabilir, işiniz bittikten sonra çöpe atabilirsiniz.

Selpak Extra 8'li Rulo Havlunun Emiciliği Güçlü müdür?

Selpak Extra 8’li rulo havlu, yumuşak dokusunun yanı sıra yüksek emici özelliğiyle de kullanıcıların beğenisini kazanır. Selpak kağıt havlu, kendine has halkalı tasarımı sayesinde üstün emici güce sahiptir. Diğer kağıt havlularında bulunmayan bu özel Selpak tasarımı sayesinde birçok türde sıvıyı rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Banyonuzdaki havlularınızı düzenli olarak yıkamanıza ve değiştirmenize Selpak Extra 8’li rulo havlu sayesinde gerek kalmaz. Cildinize rahatsızlık hissi vermez ve tahriş etmez Selpak Extra 8’li rulo havluyu üstün emiciliği sayesinde kurulama işlemini rahatça gerçekleştirebilirsiniz. İş yeri gibi özel alanın kısıtlı olduğu ortamlarda ortak havlu kullanmak hijyen açısından zararlı sonuçlar doğurabilir. Bu sebeple özellikle iş yerleri, hastane ya da restoran gibi mekânlarda Selpak Extra 8’li rulo havlu sıkça tercih edilir.

Selpak Extra 8'li Rulo Havlu Kaliteli midir?

Selpak Extra 8’li rulo havlu, tamamen doğal içeriklidir. Çok katlı bir yapıya sahip olan Selpak Extra 8’li rulo havlu, dayanıklılığı sebebiyle sıkla tercih edilir. Kullanım sırasında kolay yırtılmaz ya da kopmaz. Sağlam oluşu sayesinde genellikle tek yaprak ile işinizi kolayca halledebilirsiniz. Selpak Professional Extra rulo kağıt havlu 8’li paket sayesinde hem ortak kullanım alanlarında hem de evinizde rahatlıkla Selpak kalitesini tecrübe edebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinden Selpak Extra D23 8’li rulo havlu yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı bir şekilde satın alabilir, son derece kolay ve güvenli bir alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.