Similac 2 Bebek Sütü 850 Gr 3'lü

775,86 TL
(258,62 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Similac 2 Bebek Sütü 850 Gr 3'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Similac 2 devam sütü 850 gr 3 lü paketsimilac 2 biberon maması 850 grdevam maması olup 6 ay üzeri bebeklerde kullanılmalıdır.dha ve aa öncüleri içerir.granül yapısında olmayıp, tamamen toz halinde olduğundan mamayı hazırlarken çok çalkalamanız gerekmemektedir. Biberona hazırladığınız mamayı bileğinizden hafifçe çevirerek karıştırmak yeterlidir.

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 2
Geri Bildirim Ver

Similac 2 Bebek Sütü 850 gr 3'lü

Yeni doğmuş bebeklerin 6 aydan sonra yeterli derecede beslenmeleri oldukça önemlidir. Bazı bebekler anne sütünü bırakabilir ya da bebeklerde anne sütü yetersiz kalabilir. Sağlıklı yapıya sahip olan devam sütleriyle bebeklerin gelişimini desteklemek mümkündür. Aynı zamanda paket halinde satışa sunulan sütler ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alır. Organik yapısıyla ebeveynlerin sıklıkla tercih ettiği Similac 2 bebek sütü 850 gr 3'lü paket halinde satışa sunulur. Toz yapıya sahip olan bu sütün sindirimi de son derece kolaydır. Aynı zamanda hazırlanışı da oldukça pratik olduğundan biberon içerisinde kolayca hazırlanabilir. Ürünün içerisinde bebeğin gelişimini destekleyen değerli vitaminler bulunur. Böylelikle bebeklerin ihtiyacı olan besin değerleri yüksek oranda karşılanır. Siz de bebeğinizin sağlıklı gelişmesini istiyorsanız bu devam sütünü tercih edebilirsiniz.

  • Tamamlayıcı beslenme desteği
  • Toz yapı
  • Değerli vitaminler

Tamamlayıcı Beslenme Desteğiyle Similac 2 Bebek Sütü

Tamamlayıcı Beslenme Desteğiyle Similac 2 Bebek Sütü

Besleyici yapıya sahip olan bebek sütleri anne sütünden sonra devam desteği sağlar. 6. aydan sonra bebekler farklı besinlere ihtiyaç duyabilir. Tam bu noktada bebek devam sütleri ebeveynlerin kurtarıcısı olur. Similac 2 bebek sütü 850 gr 3'lü set halinde satışa sunulur ve anneler tarafından rahatlıkla tercih edilir. Bebeğin gerek duyduğu besinlerin karşılanmasına yardımcı olan bu ürün sağlıklı bir tüketim imkanı sunar. İçerisinde karbonhidrat dengesini sağlayan formül bulunur. Böylelikle keyifli ve güvenli bir tüketim sağlar. Probiyotik mikroorganizmaları ile bakterilere karşı tam koruma desteği sunar. Aynı zamanda enfeksiyon risklerini de ortadan kaldırarak vücudun direnç kazanmasına yardımcı olur. Siz de bebeğinizin beslenmesine katkıda bulunmak istiyorsanız bu sütü satın alabilirsiniz. Böylelikle sağlıklı bir şekilde destek verebilir ve gelişimlerini güvenle tamamlamalarına yardımcı olabilirsiniz.

Değerli Vitaminler İçeren Similac 2 Bebek Sütü

Değerli Vitaminler İçeren Similac 2 Bebek Sütü

Bebek devam sütlerinin yükse vitamin değerine sahip olması oldukça önemlidir. Similac tarafından üretilen 2 numaralı bebek devam sütü vitaminleriyle son derece besleyicidir. Aynı zamanda 6 ay ve üzeri bebeklerin kullanımına uygundur. Ürünü satın almadan önce doktorunuza danışabilirsiniz. Böylelikle daha güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz. Ürünün içerisinde başta karbonhidrat olmak üzere fosfor ve kalsiyum bulunur. Bu sayede bebeklerin kemik ve zihin gelişimine de katkıda bulunur. Aynı zamanda kaslarının da güçlenmesine yardımcı olur. Ürünün içerisinde bulunan değerli vitaminler sayesinde bebeğinizin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Similac 2 bebek sütü 850 gr 3'lü kullananlar besleyiciliğinden ve vitamin yoğunluğundan oldukça memnundur. Siz de bu ürünü satın alabilir; A, B12, C, E ve K vitaminleriyle bebeğinizin gelişimine destek olabilirsiniz. Doyurucu özelliğinden de faydalanarak ara ve ana öğünlerinde tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Similac 2 Bebek Sütü 850 gr 3’lü

Uygun Fiyatıyla Similac 2 Bebek Sütü 850 gr 3’lü

Anne sütünün bırakıldığı ya da yetersiz kaldığı durumlarda bebeklerin gelişimini destekleyen devam sütleri oldukça sağlıklı bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda bu ürünün kolay sindirilebilir olması da ebeveynler tarafından aranan bir özelliktir. Yenidoğan bebeklerin bağırsak sistemleri oldukça hassastır. Similac tarafından üretilen 2 numaralı süt toz yapıya sahiptir. Böylelikle sindirimin kolaylaşmasına yardımcı olarak bağırsak sistemlerini düzenler. Bu takviye gıda 6. ayı tamamlayan bebeklere uygundur. Bu sütleri satın almadan önce ebeveynler ürünün yorumlarına da dikkat ederler. Trendyol sayesinde Similac 2 bebek sütü 850 gr 3'lü yorumlarını okuyabilir ve diğer ebeveynlerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda oldukça uygun fiyata sahip olduğundan kolaylıkla satın alabilirsiniz. Similac 2 bebek sütü 850 gr 3'lü fiyatının avantajından faydalanarak son derece bütçe dostu bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.