Sinangil Un 10 Kg

162 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sinangil Un 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinangil Satıcı Ünvanı: NETH BİLİŞİM DANIŞMANLIK İTHALAT İHRACAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6311036304
    Bu ürün Sinangil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği
  • Sinangil Un 10 KG x 1 Adet Ürün Detayı
  • Ev kullanımında, her çeşit unlu mamul yapımına uygundur. Lezzet keşiflerinizde hünerinize hüner katar. İçindekiler: Buğday unu Besin Öğeleri (100 g için) Enerji(Kcal/Kj) : 1465/350 Yağ (g): 1 Doymuş Yağ (g): 0.4 Karbonhidrat (g): 75,8 Şekerler (g): 1,5 Lif (g): 3,4 Protein (g): 11,1 Tuz (g): 0,04
Geri Bildirim Ver

Sinangil Un 10 kg

Sinangil 10 kg Un, uzun yıllardır mutfakların ayrılmaz bir ürünüdür. Söz konusu ürün, yiyeceklere kendine özgü lezzetini ve aromasını verir. Çok uzun süre boyunca ilk günkü tazeliğini korumayı başardığı için evlerin ve restoranların vazgeçilmez bir tercihidir. Sinangil un, bir undan beklediğiniz kabarma oranını fazlasıyla karşılar. Güzel kabardığı için sevdikleriniz ile yediğiniz yemeklerde farklı lezzetlere imza atarsınız. Söz konusu ürün, kek ve diğer tatlıların kullanımına da uygundur.

 
  • Uzun süre kullanıma uygun
  • Farklı aroması ile yemeklere lezzet katan içerik
  • Tazeliğini çok uzun süre koruyan tasarım

Sinangil Un 10 kg Kullanımı

Sinangil Un 10 kg Kullanımı

Sinangil Un 10 kg, birçok yemek tarifinde kullanılır. Oldukça güzel bir kıvamda kabarmasından dolayı pişi, katmer ve poğaça gibi birçok hamur işinin hazırlanışında söz konusu ürün eklenir. Ayrıca beşamel gibi birçok sosun hazırlanışı için son derece ideal bir üründür. Kek ve diğer tatlılarda da Sinangil Un 10 kg, kullanıma uygundur. Tariflere uygun olarak belirli miktarda kullanılan Sinangil 10 kg un ile farklı lezzetlere yaratabilirsiniz. Kıvamı yoğunlaştırdığı ve kullanılan tariflerde farklı bir aroma bıraktığı için kullanıcılardan tam not almayı başarır. Söz konusu ürünü ham olarak makarna ve ekmek yapımında da kullanabilirsiniz. Sinangil unu tariflerinize ekleyebilir, tadı damaklarda kalan nefis yemekler yapabilirsiniz.

 

Sinangil Un 10 kg Lezzetli midir?

Sinangil Un 10 kg Lezzetli midir?

Sinangil un, içerisinde bulunan bileşenlerden dolayı farklı bir aromaya sahiptir. Kullananların bir daha kullanmaktan vazgeçemediği söz konusu ürünün kendine has bir lezzeti bulunuyor. Kullanıldığı yemek tarifleri ile her damak zevkine hitap eder. Söz konusu ürün içerisinde doymuş yağ, protein, şeker, lif, tuz ve buğday unu besin öğeleri bulunuyor. Bu yüzden kullanıldığı tariflerden sağlıklı yemekler çıkmasını sağlar. İlk günkü tazeliğini ve aromasını çok uzun süre boyunca korumayı başaran Sinangil un, her çeşit yemeğinizde kullanabileceğiniz bir üründür. Söz konusu ürünü çocuklarınız için hazırlayacağınız yemek ve tatlılarda da kullanabilirsiniz. Yemeklere farklı bir aroma ve lezzet katmasından dolayı Sinangil 10 kg un, ailecek keyifle yiyeceğiniz yemeklerin baş tacıdır.

 

Sinangil Un 10 kg Uzun Ömürlü müdür?

Sinangil Un 10 kg Uzun Ömürlü müdür?

Sinangil un 10 kg, uzun süre muhafaza edebileceğiniz bir üründür. Uzun raf ömrü sayesinde istediğiniz zamanlarda ilgili ürünü kullanabilirsiniz. Hava koşullarına bağlı olarak ister dışarıda istersenizde buzdolabında Sinangil 10 kg un tutulabilir. Nemli ve rutubet almayan ortamlarda saklanması önem arz eder. Böylece ilgili ürünün küflenmesi ya da bozulması gecikir. Sinangil un, ilk günkü tazeliğini koruması kadar aromasını ve lezzetini muhafaza eder. Böylece söz konusu ürünü kullandığınız her aynı tarif size her daim aynı tadı verir. Sinangil 10 kg un, hava almayan ve ışığa dayanıklı bir paket içerisine konulur. Ayrıca özel olarak imal edilmiş paketi sayesinde ilgili ürün, dış etkenlerden korunduğu için tadında bir değişim olmaz. 10 kg Sinangil un, uzun raf ömrü sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarır. Trendyol Sinangil un yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.