Skechers MAX CUSHIONING FOAMIES

2.547,02 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
36
36,5
37
37,5
38
38,5
39
40

Ürün Bilgileri

Skechers MAX CUSHIONING FOAMIES

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RECTO Satıcı Ünvanı: PAHA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719042436500001 Vergi Kimlik Numarası: 7190424365
    Bu ürün RECTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 Eva malzemelerden üretilmiştir Rahat ve konforlu terlik olarak tasarımlanmıştır Esnek, neredeyse tek parça EVA saya kullanılmıştır Yumuşak yastıklı ve konforlu tabanlık kullanılmıştır Destek sağlayan ULTRA GO teknolojili yastıklı orta tabana sahiptir Denge için dayanıklı ve çift yoğunluklu, yer tutuşu sağlayan dış taban kullanılmıştır Topuk yüksekliği 5 cm'dir Tasarımında Skechers logolu detaylar bulunmaktadır Nefes alabilir tasarıma sahiptir Cali Gear Max Cushioning – High Tide ile yazın tüm dikkatleri üzerinize çekin! Günlük olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz rahatlıkta ve şıklıkta olan Cali Gear Max Cushioning – High Tide terliği yaz boyunca ayağınızdan çıkartmak istemeyeceksiniz. Sayası EVA malzemeden tek parça halinde tasarlanan Cali Gear Max Cushioning – High Tide terlik siz yürüdükçe esneyebilen yapısı sayesinde ayaklarınızı her adımda konforlu hissettirir. Makinede yıkanabilme özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Cali Gear Max Cushioning – High Tide terlik alt tabanında yer alan Ultra Go teknolojisi, Skechers’ın spor ayakkabılarında da kullandığı bir yastıklama teknolojisidir. Tabanın içinde yer alan bu kısım sayesinde her adımda ayaklarınız adeta yastıklara basıyormuşsunuz gibi rahat ederken, tabanın en üst kısmında yer alan özel desenler ayağınıza her adımda masaj yapıyormuş hissi yaratır. Topuk yüksekliği 5 cm olan Cali Gear Max Cushioning – High Tide terliğin dış tabanı çift yoğunluklu özel bir kauçuktan yapılmıştır ve ıslak alanlarda kaymanızı engelleyecek kadar iyi yer tutar. Yazlık bir ayakkabıdan beklediğiniz her şeyi üstün Skechers konforu ile birlikte sunan Cali Gear Max Cushioning – High Tide terliği tüm yaz ayağınızdan çıkartmak istemeyeceksiniz! Skechers Ayakkabı Yıkama Talimatları: Benzer renkli çamaşırlarla, mümkünse koruyucu bir kılıf içine koyarak hassas programda, düşük devirde ve soğuk suyla yıkayınız. Çamaşır suyu, deterjan ve yumuşatıcı kullanmayınız. Ayakkabı tabanlıkları yıkama esnasında çıkarılmamalıdır. Asarak gölgede hava yolu ile kurumaya bırakınız.

Ürün Özellikleri

  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Altın
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% EVA
Geri Bildirim Ver