Sleepy Kolay Yüzey Temizlik Havlusu 3' Lü Set Ve Hediye Pamuk

567,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Kolay Yüzey Temizlik Havlusu 3' Lü Set Ve Hediye Pamuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sleepy Kolay Yüzey Temizlik Havlusu 3' lü Set ve Hediye Pamuk, Micro Cyclone teknolojiye sahip özel yapısı sayesinde kirleri hapseder. 8 katlı kumaş yapısı ve 4 kat büyük yer temizlik havlusu mopa uyumludur. Mükemmel beyaz sabun ile ferah bir koku bırakır. Beyaz sirke, karbonat, beyaz sabun içerir. Kullan- at temizlik ile pratiktir. Durulama gerektirmez. Paraben, SLS, Klor içermez. Ahşap, seramik, cam ve mermer gibi silinebilir tüm yüzeylerde kullanılır. Kullanım sonrası pratik kapağı kapatarak ıslaklığı muhafaza ediniz. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. Sleepy Easy Clean Arap Sabunu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak, Tüm Yüzeylerde Mükemmel Temizliğin Formülü Sleepy Easy Clean Arap Sabunu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu, içeriğindeki beyaz sirke , karbonat ve okaliptüs kokusu ile yaşamalanlarınızın her köşesinde size hem ekstra parlaklık hem de mis gibi ve izbırakmayan bir temizlik ve hijyen sunuyor. Kullanım alanları: Cam, Ahşap ve Seramik Yüzeylerde, Masa, Tezgah ve Ocak Yüzeylerinde, Telefon,Tablet ve Tv Yüzeylerinde, Wc, Lavabo,Banyo Temizliğinde, Halı,Koltuk ve Mobilya Temizliğinde Faydaları -Beyaz sirke ve karbonat içeren doğaliçeriği sayesinde, sık temas edilen tüm yüzeylerde durulama gerektirmeden ve izbırakmadan mükemmel temizlik sağlar. -Okaliptüs kokusu ferahlatıcı etkisağlıyor. -Kullan-at özelliği sayesinde paratikve hijyeniktir. -Ekstra büyük, ekstra kalın özelliğisayesinde, tek yaprak ile mükemmel temizlik sağlar. -Pratik boyutu sayesinde yer kaplamaz. Lux Zigzag Pamuk 50 gr, Hidrofil pamuk. Kişisel hijyen, kozmetik ve makyaj temizliğinde kullanılan üründür.
Geri Bildirim Ver