Sobo Akvaryum Samp Motoru Wp-3500 25w. 1200lt/saat.

636 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
626,09 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.008,50 TL943,60 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sobo Akvaryum Samp Motoru Wp-3500 25w. 1200lt/saat.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EUROASIA PET TEDARİK VE DAN. LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: EUROASİA PET TEDARİK VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383044352000001 Vergi Kimlik Numarası: 3830443520
    Bu ürün EUROASIA PET TEDARİK VE DAN. LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sobo WP-3500 Kafa Motoru 1200 L/H 25 watt Gücünde Saatte 1200 Lt Su Pompalar Max Yükseklik : 1.5 Mt

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sirkülasyon Motoru
Geri Bildirim Ver

SOBO Akvaryum Kafa Motoru 1200 L/S 25 W

Evlerde ya da iş yerlerinde rahat ve kolay bir şekilde beslenecek hayvanlardan biri balıktır. Balıklar, akvaryumlarda renkli görüntüleriyle ve hareketleriyle hoş manzaralar oluştururken izleyeni rahatlatır. Bu balıkların sağlıklı bir şekilde uzun süre beslenmesi için kullanılması gereken bazı ekipmanlar vardır. SOBO akvaryum kafa motoru bunlardan biri olarak önemli ve öncelikli parçalar arasındadır. Bu ürün akvaryumun dibinde biriken kirli atıkların dışarı atılmasını ve içerisindeki suyun sürekli dönüşmesini sağlar. Böylece suda sürekli olarak sirkülasyon gerçekleşir. SOBO motor 1200 L/S 25 W ürününün ortaya çıkardığı kuvvetli akım sayesinde de balıkların sürekli hareket halinde olması sağlanır. Bu sayede balıklar temiz bir suyun içerisinde istedikleri gibi hareket ederek görsel bir şölen oluşturur. Size de bu şöleni keyifle seyretmek kalır.

  • Maksimum güç
  • Enerji tasarrufu
  • Daimi sirkülasyon

Akvaryum Kafa Motoru 1200 L/S 25 W Özellikleri

Akvaryum Kafa Motoru 1200 L/S 25 W Özellikleri

Kafa motorları, suyun devir daimini sağlamak için emiş ve çıkış işlemini bir arada yapan sirkülasyon aracıdır. Kafa motorunun kullanılacak olduğu akvaryumun hacmi ve ebatı ile kafa motorunun debisi arasında belli bir oran olması gerekir. SOBO akvaryum motoru güç tüketimi 25 W olup enerji tasarrufu sağlayan bir güç kaynağıdır. Su çıkışı maksimum 1200 litredir ve uzun ömürlü bir performans ürünü olarak sunulur. Uzun süre kullanabileceğiniz SOBO kafa motoru maksimum 400 litrelik ürünler için uygundur. Ayrıca bu ürün tatlı ve tuzlu su akvaryumlarında kullanıma elverişlidir. Balık beslemeyi sevenler ve düşünenler için bu ürün ideal alternatifler arasında yer alır. Bu ürün sayesinde suyun sürekli içerde dolaşması ve temiz kalması sağlanır. Bu da balıkların sağlıklı yaşaması ve sürekli hareket etmesi için önemli bir unsurdur.

Cazip Akvaryum Kafa Motoru 1200 L/S 25 W Fiyatı

Cazip Akvaryum Kafa Motoru 1200 L/S 25 W Fiyatı

SOBO akvaryum kafa motoru 1200 L/S 25 W fiyatı ürünün tüm üretim özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Bu ürün içerdeki suyun sürekli dönüşümünü yaparak temizlenmesini sağlar. Ürün sizi rahatsız edecek kadar sesli çalışmaz. Ev ve iş yeri ortamlarına uygundur. Aynı zamanda balıkların fazla hareket etmesine yardımcı olur. Sirkülasyonu gerçekleştiren aygıt, kirli suyu çıkışa gönderip tekrar gelen temiz suyun içeride eşit şekilde dağılmasını sağlar. Bu sayede su homojen bir yapıda olur ve içindeki canlılar için biyolojik denge sağlanmış olur. Ürünü eğer tuzlu suda kullanacaksanız, düzenli aralıklarla temizlemeniz gerekir. Tuzlu suyun korozyon etkisi vardır ve içindeki materyaller ilk günkü haliyle kalmaz. Düzenli olarak temizlemek ve bakımını yapmak gerekir. Bu şekilde kullanıldığı zaman kafa motorunuz uzun ömürlü kullanıma sahip olur.

Beğenilen Akvaryum Kafa Motoru 1200 L/S 25 W Yorumları

Beğenilen Akvaryum Kafa Motoru 1200 L/S 25 W Yorumları

Evde ve iş yerinde balık besleyenler ve beslemek isteyenler için ideal seçeneklerden biri olan SOBO akvaryum kafa motoru 1200 L/S 25 W ne kadar kuvvetli bir akım ortaya çıkarsa da enerji tasarrufu sağlayan bir ürün olması sebebiyle tercih sebebidir. İçerdeki suyun dibinde biriken balık dışkılarını yaptığı dönüşüm sayesinde atılması gereken yere gönderir ve suyun temizliği sağlanmış olur. Suyun sürekli dolaşması ve temiz kalması balıkların sağlıklı kalmaları ve hareket etmeleri için önemlidir. Uyguladığı basınç balıkların hareketini kısıtlamaz. Hayvanlar rahatlıkla ve sürekli hareket eder. Böylece siz de balıkların sunmuş olduğu şöleni izlerek suyun çıkarmış olduğu ses ile de rahatlayabilirsiniz. Trendyol’daki SOBO akvaryum kafa motoru 1200 L/S 25 W yorumları ile merak ettiğiniz, ürün hakkında edinmek istediğiniz birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.