Sofia Tuvalet Kağıdı 32'li

286,99 TL
(8,97 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sofia Tuvalet Kağıdı 32'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebekonomik Satıcı Ünvanı: EMRE ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0020490462
    Bu ürün bebekonomik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Var olduğumuz ilk günden beri doğaya hassasiyetle yaklaşıyoruz. ‘Hassasiyet Doğamızda Var’ diyerek yola çıktığımız bu projemizde özel ambalajlı Sofia ürünlerimizin her biri 1 tohum topuna dönüşüyor.Türkiye’de ulaşılması zor alanlara ecoDrone’lar ile ulaşıyor, tohum toplarını toprakla buluşturuyoruz.Siz de katılın… Yarınlara yemyeşil bir gelecek bırakalım.#hassasiyetimizdoğaya
Geri Bildirim Ver

Sofia Tuvalet Kağıdı 32'li

Sofia tuvalet kağıdı 32'li olmasıyla beğeni alan bir üründür. Yapraklarının kaliteli yapısı olan bu ürün, her ihtiyaç anında ve tüm mekanlarda kullanılabilir. 3 katlı ve yumuşak olması ile kullanım rahatlığı sağlar. 1 paket içeriği 1 tohuma dönüşen Sofia markalı bu model, çevre dostudur. Kimyasal ve katkı maddesi içermez. Tuvalet temizliğine dikkat edenlerin vazgeçilmez tasarımı olan ürün, hassas ve kuru ciltte rahatlıkla kullanabilir. İnsanların yaşamını kolaylaştıran bir temizlik ürünüdür. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan bu ürün, yumuşak yapısından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kullanışlı yapıya sahip tuvalet kağıdı, antibakteriyel içeriğiyle beğeni toplar. 32’li olması, uzun bir süre zahmetsizce kullanmayı sağlar. Hem kaliteli hem de kullanışlı olan bu ürüne sahip olabilirsiniz

  • Pratik kullanım
  • Çevre dostu
  • Antibakteriyel yapı

Pratik ve Hafif Sofia 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li Özellikleri

Pratik ve Hafif Sofia 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li Özellikleri

Sofia 3 katlı tuvalet kağıdı 32'li hassas cilde sahip olanlar başta olmak üzere herkesin beğendiği bir temizlik ürünüdür. 1 paketinin içeriğinde 32 tane kağıdın yer alması ile uzun zamanlar işinizi kolaylaştırır. Ürün sayesinde ev ve işyeri gibi pek çok farklı yerde rahatlıkla hijyen sağlayabilirsiniz. Temiz bırakan görüntüsü ve tahriş etmeyen kaliteli yapısıyla beğeni kazanır. Kaliteli özelliğe sahip olan Sofia 3 katlı tuvalet kağıdı kullananlar, sıklıkla ürünün antibakteriyel özelliğinden ve hijyenik yapısından söz ederler. Bu özellikler sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her an, 3 katlı tasarımı ile hijyen sağlar. Suya dayanıklı olması ile kolay yırtılmaz. Kokusunun olmaması, koku hassasiyeti olan müşteriler için avantaj sağlar. Model, bu avantajı sayesinde müşterilere rahat ve pratik kullanım olanağı tanır. Pratik ve kullanışlı bir tuvalet kağıdına ihtiyacınız varsa bu kullanışlı ürüne göz atabilirsiniz.

Avantajlı ve Cazip Sofia 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li Fiyatı

Avantajlı ve Cazip Sofia 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li Fiyatı

Paketin içerisinde yer alan 32 kağıdın küresel iklime destek olmasıyla dikkat çeken bu tuvalet kağıdı, kaliteli özelliklere sahip bir üründür. Antibakteriyel özelliği sayesinde her ortamda hijyen sağlar. Ayrıca hassas cilde sahip olan kişilerde sağlık sorunlarına yol açmaz. Böylece sizi her açıdan memnun eder. Kaliteli ve kullanışlı olan bu seçenek, uzun süre ilk günkü dayanıklı yapısını korur. Kokusu olmayan bu tuvalet kağıdı ile rahatlıkla temizliğinizi yapabilirsiniz. Ürünün dikkat çeken pratik kullanımı, pek çok kişiye hitap eder. Oldukça başarılı temizlik sağlayan bir içeriğe sahiptir. Kokusunun olmaması ve 1 paketinin içerisinde 32 tane seçeneğinin bulunması, ürünün beğenilen detaylarındandır. Sofia 3 katlı tuvalet kağıdı 32'li fiyatı ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de kaliteli tuvalet kağıdını, uygun fiyatı ile değerlendirebilirsiniz.

Beğenilen Sofia 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li Yorumları

Beğenilen Sofia 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li Yorumları

Hafif ve kullanışlı yapıdaki antibakteriyel özellikli Sofia tuvalet kağıdı, ihtiyacınızın olduğu her zaman etkili bir çözüm sağlar. Kaliteli içeriği ile dikkat çeken tuvalet kağıdı, herhangi bir kokuya sahip değildir. Bu avantajı sayesinde tüm temizlik işlerinizi zahmetsizce yapabilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli olan model, 3 katlı ve yumuşak içerikli olduğundan dolayı günlük kullanımda ön plana çıkar. 32’li paketi ile uzun bir süre pratik ve hızlı kullanım rahatlığı sağlar. Hijyenik yapıda üretilmesi, beğenilen özellikleri arasında yer alır. 32’li olması ile uzun bir süre boyunca kullanım sağlar. Sofia 3 katlı tuvalet kağıdı 32'li yorumları kısmına Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde markanın pratik ürünü hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmak mümkündür. Dikkat çeken bu seçeneği, cazip fiyat avantajlı ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.