Sony Playstation 4 Slim 1 TB + 2. PS4 Kol + PS4 Pes 2021 (Eurasia Garantili)

11.599 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 4 Slim 1 TB + 2. PS4 Kol + PS4 Pes 2021 (Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mini Mini Ayaklar Satıcı Ünvanı: NUREL ESRA GÜNDOĞDU ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 4290450399
    Bu ürün Mini Mini Ayaklar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Playstation 4 Slim 1 TB + 2. PS4 Kol + PS4 Pes 2021 (Eurasia Garantili)

Ürün Özellikleri

  • Sabit Disk 1 TB
  • Model Slim
Geri Bildirim Ver

Sony 711719511455 Playstation 4 Slim 1 TB + 2. PS4 Kol + PS4 PES 2021

Sony Playstation 4 slim 1 TB 2.kol ve PES 2021 oyunculara muhteşem bir oyun keyfi yaşaması için gereken tüm özellikleri barındırır. Yılların vazgeçilmez oyun konsolu Playstation 4, kullanıcıların eşsiz bir oyun deneyimi yaşaması için gereken tüm özellikleri sunar. Kusursuz bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlayan ürün, oyun deneyimini bir üst seviyeye çıkaran aksesuarları ile tercih edilir. Sevdikleriniz ile eğlenceli dakikalar yaşamanızı sağlayan Playstation 4, güçlü grafikleri ve hızlı işlemcisinin yanı sıra kişiselleştirilebilir akıllı ekrana da sahiptir. Bunun yanı sıra, sosyal entegrasyon özelliği ve çoklu oyuncu modları ile de ön plana çıkar. Oyun tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği PES 2021 oyunu ile gelen ürün, futbol tutkunlarının da ayrıca ilgisini çeker.

  • 1 TB hafıza
  • 2. kol hediyeli
  • PES 2021 hediyeli

Sony Playstation 4 Slim 1 Tb 2.Kol ve Pes 2021 Özellikleri Nelerdir?

Sony Playstation 4 Slim 1 Tb 2.Kol ve Pes 2021 Özellikleri Nelerdir?

Sony Playstation 4 slim 1 TB 2.kol+PES 2021 oyun özellikleri arasında oyunculara özel olan farklı multimedya araçlarını ve en iyi oyunları bir araya getirmesi yer alır. Kullanıcılara eşsiz bir oyun keyfi sunan Playstation 4, dünyanın en iyi oyun geliştiricilerinin beklentilerini karşılayacak düzeye özelliklere sahiptir. Konsolun özellikleri arasında 8 x86x -64 çekirdek, 1.84 TFLOPS grafik işlemci, 8 GB ultra hızlı GDDR5 birleşik bellek sistemi gibi çeşitli teknolojilerin yer aldığı bir sistem bulunur. Bu sistem sayesinde çok daha zengin, gerçekçi ve aksiyonlu bir oyun deneyimi yaşamak mümkündür. Eşsiz bir oyun deneyimi yaşamanız için gereken tüm özelliklere sahiptir.

Sony Playstation 4 Slim 1 Tb Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Sony Playstation 4 Slim 1 Tb Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Sony Playstation 4 slim 1 Tb+kol+PES 2021 tasarım özellikleri bakımından da oyuncuların göz zevkine hitap eder. Bunun yanı sıra, konsolun yanında yer alan Dualshock 4 oyun kolu, oyunculara son derece kolay bir kullanım sunmaktadır. Oyunculara ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri sağlayan PS4, Dualshock 4 oyun kolu ile birlikte gelir. Bu müthiş oyun kolu aşırı hassas altı eksenli bir sensörü barındırır. Bu sayede hem oyun sırasında hem de multimedya aktiviteleri sırasında kullanıcılar son derece kolay bir kullanıma sahip olur. Bu özelliğinin yanı sıra, oyun kolu üzerinde yer alan dokunmatik üst yüzey de oldukça dikkat çekici bir kullanıma sahiptir. Oyun kolunun üzerinde yer alan share butonu sayesinde tek tuşla video akışı gerçekleştirebilir ve oynadığınız oyunları canlı paylaşıma kolaylıkla açabilirsiniz.

Sony Playstation 4 Slim 1 Tb 2.Kol ve Pes 2021 Kimlere Hitap Eder?

Sony Playstation 4 Slim 1 Tb 2.Kol ve Pes 2021 Kimlere Hitap Eder?

Sony Playstation 4 slim 1 TB 2.kol ve PES 2021 yorum konusunda en çok merak edilen konulardan birisi konsolun yaş kitlesidir. Tüm dünya üzerinde konsol oyunu hayranlarının geniş bir yaş kitlesinde olduğu bilinen bir gerçektir. Oyun konsolunu yediden yetmiş yediye tüm yaştan bireyler rahatlıkla oynayabilir. Bunun yanı sıra, konsolun yanında verilen PES 2021 oyunu tüm dünyada milyonlarca futbol tutkunu tarafından oynanan bir oyundur. Kolay bir şekilde adapte olabileceğiniz oyun konsolu ve PES 2021 oyununu oynamak için gereken tüm özellikler Playstation 4 konsolunda yer almaktadır. Aynı zamanda, Dualshock 4 oyun kollarını her yaştan bireyler rahat bir şekilde kullanabilirler. Hangi yaştan olursa olsun tüm oyun tutkunları bu oyun konsolunu ve PES 2021 oyununu oynayabilir. Sony Playstation 4 slim 1 TB 2.kol ve PES 2021 fiyatı ve konsol hakkında detaylı bilgi almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama ile ürünü satın alabilirsiniz.