SUPPO Iphone 6 Ve 6s Model, Lansman Kılıf

124,90 TL

Ürün Bilgileri

SUPPO Iphone 6 Ve 6s Model, Lansman Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUPPORTTİCARET Satıcı Ünvanı: SUPPORT RESTORAN VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0784054273000001 Vergi Kimlik Numarası: 7840542730
    Bu ürün SUPPORTTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU SİPARİŞİNİZ 1 ADET LANSMAN KILIF İÇERİR.
  • SLİKON KILIF
  • Lansman silikon kılıf leke ve kir tutmaz.
  • İç dokusu kadife süettir.
  • Dış dokusu sıvı silikondur.
  • İç dokusu sayesinde telefonunuzu darbelerden maksimum seviyede korur.
  • Slikon kılıf esnektir ve telefonu tam kaplamaktadır.
  • Dış yüzeyi elden düşme ihtimaline karşı aşırı kaygan değildir ve iç cepten rahatlıkla çıkarılacak şekilde kayganlık düzeyindedir.
  • Alkollü ve kimyasal maddelerle temizlenmesi kesinlikle SAKINCALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 6S
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Gri
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver

SUPPO Iphone 6 Ve 6s Uyumlu Logolu Lansman Kılıf Gri

SUPPO kılıf, son teknoloji ile üretilen ve güçlü bir işletim sistemine sahip olan iPhone 6 ve 6S modellerini şık gösteren bir aksesuardır. Darbe, çizilme ve toz gibi dış etkenlere karşı koruma sağlar. Akıllı telefonunuz için kılıf seçimi yaparken ürünün cihazınızı uzun vadede koruması oldukça önemlidir. Dayanıklı ve kaliteli olması da etkileyici sebepler arasında yer alır. Ürün, tam koruma sağlayan yapısı ile cihazınızın köşelerini ve arka yüzeyini ilk günkü gibi korur. Renginin gri olması sayesinde aksesuarı cihazınız ile uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Kaliteli silikon materyali kullanılarak üretin bu model, leke ve kir tutmayan yapıya sahiptir. Silikon olduğu için de kolayca temizliğini yapabileceğiniz bir modeldir. SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman kılıf gri modelinin özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Leke tutmaz
  • Kolay kullanım
  • Toz barındırmaz

Kullanışlı SUPPO iPhone 6 Uyumlu Logolu Lansman Kılıf Gri

Kullanışlı SUPPO iPhone 6 Uyumlu Logolu Lansman Kılıf Gri

SUPPO iPhone 6 uyumlu logolu lansman kılıf gri modeli silikon yapısı sayesinde güçlü darbe emici özelliğe sahiptir. Bu sayede telefonun çarpması ya da düşmesi halinde cihazınızı korur. Kolay ve hızlı bir şekilde çıkarılıp takılabilen pratik bir modeldir. Sağlıklı bir şekilde telefonunuzu kullanma imkanı sunar. Cihazınızla eşleşebilen yapısı ile şık bir görünüm yaratır. Göz alıcı rengi ve kullanışlı tasarımı ile karşınıza çıkan bu kılıfı tercih ederek telefonunuzu koruyabilirsiniz. Estetik tasarımı sayesinde cihazınıza farklı bir hava katan ürün, tam koruma sağlar. Aynı zamanda şarj yeri sayesinde kablonuzun giriş uçlarında bulunan bükülmeleri ve kopmaları önlemeye yardımcı olur. Kılıfın iç dokusunda bulunan kadife süet tasarımı sayesinde dışarıdan gelen darbelerde cihazın zarar görmesini engelleyerek darbeleri absorbe eder. Bu özellikleri sayesinde siz de gönül rahatlığıyla bu modeli tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla SUPPO iPhone Gri Kılıf

Avantajlı Fiyatlarıyla SUPPO iPhone Gri Kılıf

SUPPO iPhone 6S uyumlu logolu lansman kılıf gri rengi ile cihazınıza estetik bir görünüm sağlar. Cihazın dört bir köşesini ve arka tarafını kapsamlı bir şekilde korur. Bu sayede cihazınızı uzun ömürlü bir şekilde kullanabilme imkanı sunar. Alabileceği her darbeye karşı oldukça dayanıklı yapısı sayesinde güvenle ürünü kullanabilirsiniz. Zevkinize ve tarzını hitap eden renk tonu sayesinde telefonunuzu korurken şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Gösterişli ve dikkat çekici olan bu kılıf modeli, kaymayan yapısı ile güvenli kullanım imkanı sunar. Bu sayede dizi izlerken ya da oyun oynarken cihaz elinizden düşmez. SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman kılıf gri fiyatı da her bütçeye uygun olacak şekilde oluşturulur. Buna ek olarak ürünün kalitesi ve sunduğu rahatlık göz önünde bulundurularak fiyatlar belirlenir. Cihazınız için uygun bu kılıfı siz de kullanabilirsiniz.

SUPPO iPhone Logolu Lansman Kılıf Müşteri Yorumları

SUPPO iPhone Logolu Lansman Kılıf Müşteri Yorumları

SUPPO koruyucu kılıf ile cihazınızın arka kısmının cebinizde ya da çantanızın içinde bulunan anahtar ile çizilmesini engelleyebilirsiniz. Çarpma gibi tehlikeli durumlarda telefonunuzu koruyan ürün, cihazınızın orijinal görünümünü korumanıza olanak tanır. Ürünün özel logosu ile hem cihazı koruyabilir hem de telefona tarz katabilirsiniz. Kılıf modelini, kolay çıkarılıp takılabilir özelliği sayesinde dilediğiniz zaman temizleyebilirsiniz. Islak bir bez yardımı ile ürünün içini ve dışını silip sonrasında da kurutmanız yeterlidir. SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman gri kılıf kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini yorum bölümüne yazarlar. Bu sayede model ile ilgi birçok müşterinin deneyimini okuyabilirsiniz. SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman gri kılıf yorum bölümünden bu yazılara ulaşabilirsiniz. Trendyol üzerinden de ürün ile ilgili detaylı bilgi edinebilir ve bu modele sahip olabilirsiniz.