SUPPO Iphone 7 Plus Ve 8 Plus Uyumlu, Lansman, Içi Kadife, Silikon Esnek Kılıf

124,90 TL

Ürün Bilgileri

SUPPO Iphone 7 Plus Ve 8 Plus Uyumlu, Lansman, Içi Kadife, Silikon Esnek Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUPPORTTİCARET Satıcı Ünvanı: SUPPORT RESTORAN VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0784054273000001 Vergi Kimlik Numarası: 7840542730
    Bu ürün SUPPORTTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU SİPARİŞ YALNIZCA BİR ADET SLİKON LANSMAN KILIFTAN OLUŞMAKTADIR.
  • SLİKON KILIF
  • Lansman silikon kılıf leke ve kir tutmaz.
  • İç dokusu kadife süettir.
  • Dış dokusu sıvı silikondur.
  • İç dokusu sayesinde telefonunuzu darbelerden maksimum seviyede korur.
  • Slikon kılıf esnektir ve telefonu tam kaplamaktadır.
  • Dış yüzeyi elden düşme ihtimaline karşı aşırı kaygan değildir ve iç cepten rahatlıkla çıkarılacak şekilde kayganlık düzeyindedir.
  • Alkollü ve kimyasal maddelerle temizlenmesi kesinlikle SAKINCALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 7 Plus
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Bordo
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus Uyumlu Logolu Lansman İçi Kadife Silikon Esnek Kılıf - Bordo

Telefon aksesuarlarının başında kılıflar gelir. Geçmişten bugüne teknolojinin gelişmesine bağlı olarak kılıflarda da çeşitlilik görülür. Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus logolu bordo lansman içi kadife silikon esnek kılıf kalitesi ve tasarımıyla müşterilerin beğenisini kazanır. İç kısımda kullanılan kadife süet malzeme uzun süreli kullanım sağlar. Dış kısımda ise sıvı silikon kullanılır. Bu da ürünün esnek yapıya sahip olmasını sağlar. Uzun süreli kullanımlarda bile canlılığını ve parlaklığını koruyan ürün, telefonu olumsuz etkenlere karşı korur. Düşme olaylarında telefonun çizilme ve kırılma durumunu minimuma indirir. Kolay takılıp çıkarılan ürünün temizliği de pratiktir. Nemli bez yardımıyla ürünü temizleyebilirsiniz. Ürünün formuna zarar vermemesi için alkol benzeri kimyasalların kullanılmaması tavsiye edilir. Bu noktaya dikkat ederek ürünle cihazınızı uzun süre olumsuz durumlara karşı koruyabilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Şık tasarım
  • Esnek yapı

Kaliteli Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus Uyumlu Kılıf

Kaliteli Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus Uyumlu Kılıf

iPhone 8 Plus kadife kılıf telefonun şeklini alır. Cihazın şeklini alan kılıf, kullanım rahatlığı sağlar. Hafif ve esnek yapısıyla cepte ve elde ağırlık oluşturmaz. Silikon malzemesi sayesinde, telefon kullanım sırasında ürünün üzerinde parmak iziniz ortaya çıkmaz. Bordo rengi ve tasarımıyla müşterilerin beğenisini kazanan ürünün temizliği de kolaydır. Islak ya da nemli bezle ürünü kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Temizlik sonrası ürünün kurulanması tavsiye edilir. Modelin rengini ve dokusunu kaybetmemesi içinse alkol benzeri ürünlerden kaçınılması önerilir. Ürünün iç ve dış yüzeyinde kullanılan silikon sayesinde uzun süreli kullanımlarda renginde ve dokusunda değişim görülmez. Telefon kullanımının artmasıyla iPhone silikon kılıf sizin için alternatif hediye seçeneği olabilir. Telefonları darbe, düşme ve çizilme durumlarına karşı koruyan bu ürünü özel günlerde sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus Silikon Kılıf Kullananlar

Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus Silikon Kılıf Kullananlar

Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus logolu bordo lansman içi kadife silikon esnek kılıf kullananlar arasında tercih edilme sebeplerinden biri telefonun şeklini korumasıdır. iPhone cihazlarının yan düğmelerini ve yapısını koruyan kılıf, telefona zarar vermez. Kamera işlevinin korunması için de gerekli kısımlar açık bırakılır. Telefonları darbe ve düşmelere karşı koruyan silikon kılıf, leke ve kir tutmaz. Yüksek kaliteli malzemesi sayesinde kullanım sırasında elinde kaymadan işlemlerinizi eksiksiz yapmanızı sağlar. Bu ürünle telefonunuzu sadece çizilmeye ve darbeye karşı korumazsınız, aynı zamanda estetik bir görünüm de verirsiniz. Bordo rengi telefona canlılık ve parlaklık kazandırır. Kılıf yapısı da ince ve estetik yapıda olduğu için cebinizde ya da elinizde ağırlık hissetmezsiniz. Siz de telefonunuzu hem darbelere karşı korumak hem de şık görünüm kazandırmak için bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Cazip Fiyat Avantajıyla Suppo iPhone Silikon Kılıf

Cazip Fiyat Avantajıyla Suppo iPhone Silikon Kılıf

Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus logolu bordo lansman içi kadife silikon esnek kılıf fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Tasarımı, rengi ve malzeme kalitesi gibi hususlar fiyatlandırmada etkilidir. Herkesin bütçesine ve zevkine hitap edebilen bu kılıf modeli, darbelere karşı üstün koruma sağlar. Çarpma ve düşmeler sonucunda oluşabilecek çizilme ve kırılmaları minimuma indirir. Bu ürün sayesinde telefonunuzu uzun süre zarar görmeden kullanabilirsiniz. Kullanım talimatlarına dikkat ettiğiniz takdirde ürünün renginde değişim ve tasarımında bozulma olmaz. Alkol benzeri kimyasallar ile temasını engelleyerek ürünü dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün hakkındaki detaylı bilgileri yorumlar ile öğrenebilirsiniz. Önceden bu ürünü satın alıp kullananlar deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere yorumlar sayesinde aktarır. Siz de diğer müşterilerin tecrübelerinden yararlanarak ürünü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.