Genel Markalar Syx-c65 Micro Usb 2.0a Şarj Ve Data Kablosu 1 Mt

69 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
74,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Syx-c65 Micro Usb 2.0a Şarj Ve Data Kablosu 1 Mt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUT-AL ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: TUT AL ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872148469900001 Vergi Kimlik Numarası: 8721484699
    Bu ürün TUT-AL ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Syrox SYX-C65 Micro USB 2.0A Şarj ve Data Kablosu 1 mt Taşınabilir cihazları şarj etmek için USB portuna takılır. Müzik ve resimleri birkaç saniyede bilgisayarınızdan senkronize eder. Mikro USB bağlantı noktası bulunan cihazlara uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Syrox C65 2a Micro Data Kablosu 100cm

Data kablolarına cihazları şarj etmekten dosya aktarımına kadar pek çok alanda ihtiyaç duyulur. Syrox C65 2A micro data kablosu 100 cm uzunluğundaki kablosu ve hızlı aktarım sağlayan kaliteli malzemeleri ile beğeni toplar. Mikro USB girişe uygun olan bütün adaptörlere takılarak kullanılır. Oldukça pratik bir şekilde takılan ürün, yüksek performans sağlar. Cihazınızı hızlı şarj etmeye olanak sağlar. Bu sayede vakit kaybetmeden bataryanızı doldurabilirsiniz. Kablo uzunluğunun 100 cm olması sayesinde cihazınızı kablo takılıyken de rahatça kullanabilirsiniz. Syrox micro USB kablo ideal kalınlıktadır. Dış kaplaması sayesinde bükülmelere dayanıklıdır. Bükülmeye dayanıklı yapısı sayesinde size uzun süre kullanma imkanı sunar. Üründe 2.0A teknolojisi vardır. Bu sayede HDR uyumlu cihazlarınızla kolaylıkla veri aktarımı yapabilirsiniz.

  • Uzun dayanıklı kablo
  • Hızlı şarj teknolojisi
  • Pratik veri aktarımı

Syrox C65 2A Micro Data Kablosu Avantajlı Özellikleri

Syrox C65 2A Micro Data Kablosu Avantajlı Özellikleri

Hızlı şarja imkan veren ve veri aktarımını kolaylaştıran ürünler rağbet görür. Syrox data kablosu telefonunuza veri aktarmanızı sağlar. Kabloyu takarak dilediğiniz medya dosyasını hızlı bir şekilde aktarabilirsiniz. Syrox data kablosu sayesinde başka bir ürüne ihtiyaç olmadan bu işlemi tamamlayabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ürün, aynı zamanda hızlı şarj etme özelliği ile dikkat çeker. Kısa sürede batarya dolumu sağlayan Syrox micro data kablosu sayesinde şarj bitme endişesinden kurtulabilirsiniz. Mikro USB girişlere tam uyan ucu ile güvenli kullanım sağlar. Kaliteli plastikten üretilen dış kaplaması tehlikeli durumları önler. Syrox C65 2A micro 100 cm data kablosu uzun yapısı ile dikkat çeker. 100 cm uzunluğundaki kablosu sayesinde cihazınız şarjdayken ya da veri aktarımı yaparken cihazınızı rahatça hareket ederek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Dayanıklı Syrox C65 2A Micro Data Kablosu Kullanımı

Dayanıklı Syrox C65 2A Micro Data Kablosu Kullanımı

Dış kaplaması dayanıklı olan data kabloları güvenli kullanım için önemlidir. Syrox C65 2A data kablosunun dışı plastikle kaplı olduğu için bükülmelere, darbelere karşı dayanıklıdır. Çevreden gelebilecek hasarlara dayanıklı yapısı sayesinde bu kabloyu uzun süre kullanabilirsiniz. Ürün, elektrik akımını iletmeyen bir yapıda olduğundan aynı zamanda güvenli kullanım imkanı sunar. Syrox C65 2A micro 100 cm data kablosu fiyat ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde alınarak belirlenir. 2.0A akım gücüne sahip olan bu cihaz, hızlı şarj özelliğine sahiptir. Bu ürün, taşınabilir olan cihazlarda veri aktarımı yapma ve şarj etme için kullanılır. Syrox C65 2A micro 100 cm data kablosu yorum kısmında ürünün çeşitli medya dosyalarını hızlıca başka cihazlara senkronize edebildiğinden bahsedilir. Güvenli kullanım sağlayan Syrox 2A micro data kablosuyla hızlı veri aktarımından yararlanabilirsiniz.

Kaliteli Syrox C65 2A Micro Data Kablosu 100 cm Fiyatı

Kaliteli Syrox C65 2A Micro Data Kablosu 100 Cm Fiyatı

Taşınabilir cihazların şarjı kısa sürede bittiğinden bataryayı hızlıca doldurabilen ürünler sıkça tercih edilir. Syrox C65, 2A akım gücüne sahip olduğu için kısa sürede cihazların bataryasının dolmasını sağlar. Beyaz renkli ürün, birçok adaptörle uyum sağlayan bir görünüme sahiptir. 1 metre uzunluğu ile kullanım sırasında size rahat hareket etme imkanı sunar. Syrox C65 2A micro 100 cm data kablosu kullananlar ürünün uzun videolar gibi büyük medya dosyalarını bile hızlı bir şekilde senkronize edebildiğinden bahseder. Cihaz, micro USB girişi olan taşınabilir cihazlarda kullanım için uygundur. Plastik kaplamaya sahip olan kalın ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Hızlı şarja ve veri aktarımına imkan sağlayan Syrox C65 2A micro data kablosuna Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatı ile siz de kolayca ürünü satın alabilirsiniz.