Tadelle Beyaz Gofret 35 Gr 24 Adet'li

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tadelle Beyaz Gofret 35 Gr 24 Adet'li

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tadelle Beyaz Gofret 35 Gr 24 Adet'li Tadelle Beyaz Çikolatalı Gofret 35 gr. şeker pancarından elde edilen şeker ile yapılmaktadır. Dışı beyaz çikolata ile kaplı olan bu lezzetli gofret glikoz, fruktoz gibi şekerleri içermemektedir. Bol çikolatalı gofret kaliteli malzemeler ile üretilir. Trans yağ içermediği gibi "doğala özdeş" olarak tabir edilen ve kimyasal reaksiyonlarla elde edilen vanilya esansı yerine, doğal bitkilerden elde edilen katkısız vanilya kullanılır. Çikolata, sıcaktan, nemden ve kokulu ortamdan uzak tutulmalıdır. Buzdolabına konulmamalıdır. Buzdolabına konulmuş çikolata ani sıcaklık değişiminden dolayı homojenliğini kaybeder. Bu durumda kakao yağı üste çıkar ve çikolata üzerinde beyaz bir tabaka oluşur. Çikolatayı saklamak için en uygun sıcaklık 16-18 derecedir. İşletme Kayıt No TR-52-K-000180 Kullanım Önerileri Kokudan ve nemden uzak tutunuz. Net Miktar (g/ml) 35 Menşei TÜRKİYE İçindekiler Sütlü Krema Dolgu (%48) [Şeker, Bitkisel Yağ (Palm), Süt Tozu, Fındık (%10), Peynir Altı Suyu Tozu, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya)], Beyaz Çikolata Kaplama (%32) [Şeker, Süt Tozu, Kakao Yağı, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya)], Buğday Unu, Bitkisel Yağ (Palm), Kabartıcılar (Sodyum Bikarbonat), Tuz. Alerjen Uyarısı "Fındık Peynir Altı Suyu Tozu Süt Tozu Buğday Unu" Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
Geri Bildirim Ver