TAGET .me Dijital Kartvizit Kırmızı

Ürün Bilgileri

TAGET .me Dijital Kartvizit Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 2 GB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Okuma Hızı 301 MB/s ve üstü
  • Yazma Hızı 301 MB/s ve üstü
  • Giriş/Çıkış Portları Kablosuz (Wi-Fi)
  • HDMI Yok
  • Mobil Cihaz Uyumu Apple IOS
  • Tasarım Anahtarlık
Geri Bildirim Ver

Taget Dijital Kartvizit

İletişimin yeni yüzü olan ve dijitalleşen kartvizitler günden güne yaygınlaşır. Kağıt basımına ihtiyaç duyulmadan istenilen bilgiler, kişilere kolayca aktarılır. TAGET Dijital Kartvizit 123456 Wi-Fi ile uyumludur. Ürünün hafızası 2 GB olduğundan birçok bilgi ve dosya depolanabilir. Ürün, sizin izin verdiğiniz iletişim bilgileriniz ve sosyal medya hesaplarınızı anlık olarak hızlıca paylaşabileceğiniz teknolojik bir üründür. Her yerde kolayca kullanabileceğiniz dijital ürün sayesinde kartvizitinizin bitmesi gibi bir durum yaşanmaz. Kişisel ve kurumsal olarak tercih edilen kartvizit, günlük hayatı kolaylaştırdığından sevilerek kullanılır. Ürünün kullanım kolaylığına sahip olması avantajlı bir özelliktir. Karşınızdaki kişinin bilgilerinize erişmek için yapması gereken tek şey telefonunun arkasını sizin Taget dijital kartvizitinize dokundurmasıdır. Ürün iOS ve Android işletim sistemine uygundur.

  • Okuma ve yazma hızı 300 mb/s
  • 2 GB hafıza
  • iOS ve Android uyumlu ürün

Dikkat Çekici Taget Dijital Kartvizit Özellikleri

Dikkat Çekici Taget Dijital Kartvizit Özellikleri

Bu ürünü öğrenci, iş insanı, sporcu gibi her alandan ihtiyaç duyan insan kullanabilir. İlk izlenimin oldukça önemli olduğu bir dönemde teknolojik ve gösterişli bir sunum yapmak sizi benzersiz kılar. Okuma ve yazma hızı 300 Mb/s ve üstü olan Taget dijital kartvizit, hızlı bir şekilde kullanılabilir ve zamandan tasarruf sağlamanıza yardımcı olur. Modelde HDMI girişi bulunmaz. Taget kartvizit ile iletişim bilgileri, sosyal medya hesapları, müzik platformları ve kişisel birçok şey paylaşılabilir. Paylaşmak istediğiniz bilgileri kutu içerisinden çıkan kullanım talimatları doğrultusunda aktif edebilirsiniz. Kartvizitin kullanım kılavuzu ücretsiz olup, içerisinde ürün hakkındaki tüm bilgileri barındırır. Bu ürünün güzel yanlarından biri ise Taget’inizi okutmak isteyen karşınızdaki kişinin, bir uygulama indirmesine gerek olmamasıdır. Dijital kimliğinizi paylaşmak için gerekli olan tek şey NFC özelliği bulunan bir telefondur.

Taget Dijital Kartvizit Kullananlar

Taget Dijital Kartvizit Kullananlar

Ürünü kullananlar arayüzünün göze hitap ettiğini ve rahat kullanıma sahip olduğunu söyler. Günümüzde akıllı telefonların gelişimi hızlanarak devam eder ve buna bağlı olarak telefon aksesuarları da gelişir. Dijitalleşen kartvizit, gelişen çağa uygun olarak tasarlanan teknolojik bir üründür. NFC teknolojisi ile kişisel bilgilerin paylaşılmasını sağlar. Taget dijital kartvizit kullananlar ürünün online sisteme olan katkısı ve kullanım kolaylığını beğenir. Bu kart sayesinde hiçbir bilgiyi ezberlemeye gerek kalmadan hızlı bir şekilde istediğiniz kişilerle kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Telefon numarası, E-posta gibi dijital adreslerin hızla paylaşılmasına olanak sağlar. Modeli istediğiniz şekilde özelleştirebilir ve kendi tarzınızı gösterebilirsiniz. Ürünün avantajlarından biri de çevre dostu olmasıdır. Dijital ürünler sayesinde gereksiz kağıt basımının önüne geçilir ve buna bağlı olarak ağaçlar korunur. Ürünün taşınabilir olması beğenilen bir özelliktir.

Avantajlı Taget Kartvizit Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Taget Kartvizit Fiyatları ve Yorumları

Taget dijital kartvizit fiyatları ürünün teknolojik özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün iletişim ve kişisel bilgilerinizi farklı kişilerle paylaşmanızı sağlar. Bu paylaşım iletişimin değerli ve kalıcı olmasına yardımcı olur. Klasiklikten uzaklaşan Taget kartvizit, yenilikçi bir insan olduğunuzu gösterir. Taget dijital kartvizit yorumlarında ürünün günlük ve kurumsal hayatta kişiye prestij kattığından bahsedilir. Daha hızlı ve kalıcı kontakt kurmaya yardımcı olur. Bu sayede ağınızı efektif bir şekilde genişletebilirsiniz. Modelin dijital olması sebebiyle baskı maliyetinden kurtulur ve bütçe dostu bir yatırım yapabilirsiniz. Kolay paylaşılması sayesinde hızlı bir şekilde kurulan etkileşim, karşı tarafta olumlu bir etki yaratabilir. Yapılan araştırmalara göre baskı kartvizitlerin %90’ı bir hafta içerisinde çöpe atılır. Kağıt israfını önlemek ve kalıcı bir iz bırakmak için bu ürünü Trendyol üzerinden istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.